Şimdi Ara

instagram hesabımı kapattım (cidden rahatladım ya) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • impostoryw kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece 3 şey için nadiren tiktok a girerim
    1.Fit Traveler / LaptopluGezgin i takip için
    2.oguzerdemx diye bir girişimci kafalı çocuğun pozitifligini ve motivasyonel konuşmalarını dinlemek
    3. Amerikan kültürünü yakından tanımak amacıyla evde çekilen büyük kitlelere ulaşmayan az takipcili olan Amerikalıları takip ederim ve hesabım yok zaten günde 20 dakikadan fazla ayırmam. Akıl sağlığımı korumak için
  • En gereksiz mekan
  • Cok yerinde bir karar. Artık forum donanim da biraz daha cok vakit harcayabilirsin. 😁
  • Kendi adıma dengeyi kurdum. Sosyal medyadan tamamen çıkmak istemiyorum çünkü insanlarla bağlantım var ve karşıma faydalı sayfalar çıkıyor. İstatistik sayfaları, harita sayfaları, mimari sayfalar, denizcilik sayfaları ve fotoğrafçılar.

    Uygulama sınırlarım var ver bunlara riayet ediyorum. Instagram 25 dk, Twitter 20 dk, Donanım Haber 35 dk. Günde sosyal medya kullanımım maksimum 80 dk. Bu aralar Quora’ya sardım ama onu saymıyorum çünkü akıl sağlığıma negatif bir etkisi yok.
  • 2 ay önce bende kapadım hesabımı keşke daha önce kapasaymışım diyorum çöp bir yer oldu Instagram.
    Sosyal medya hesabı kullanmıyorum
  • Bende face, insta, ne varsa kapatmayı düşünüyom.

    Zaman kaybından başka bişey değil.

    Hatta Bi ara tuşlu telefon kullanmıştım. 2 ay

    Kafam rahattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın amacı nedir ? beni tanıyan zaten tanıyo.. neden ayrıca instada görsün ki, ne değişecek ? (Bunu eledik)
    Ünlü olsam, yaptığım iş dolayısıyla e' zaten tanıyacaklar (müzisyen-ressam-oyuncu yada her ne isem) bunu da eledik.
    Geriye kalıyo sosyalleşmek; bu konuda da kimse çevrem geniş olsun tanıyayım diye önüne geleni takip etmez. Sadece eşleşmek için karşı cinsi takip eder, mesaj atar. Karşı cins de neden karşı cins ? Tanışmaya karşı olduğu için karşı cins :) yani bu konuda da birşey kazanamıyorsanız bu da elenir.
    Erkekler birbirine dışarıda dahi bakmadığı için birbirlerinin hayatını merak etmez, yani eğer tanımıyorsa bakmaz ve takip etmez. (Bu da elendi)
    Geldik sona.. kızların sürekli ben daha güzelim, daha güzel yaşıyorum, daha sosyetik geziyorum temalı fotoları ve sadece birbirlerini takip etmesi (ünlüsü-ünsüzüsü-profil ayarının gizlisi-kapalısı) hepsinin gözü birbirinde (işte bunu eleyemiyorum)
    Özetle; bizim kullanmamıza gerek yok. Yatımız katımız pahalı arabamız olsaydı da, karşı cinsten gelecek beğenisi-dm si ile dalga geçip eğlenme amaçlı düşüncemiz olsaydı anca öyle kullanabilirdik. Öteki türlü zaten ihtiyacımız için ihtiyaç duymazdık, çünkü insta kullanmasak bile onlar zaten bizi çoktan gelip bulmuş olurlardı bordo bere gibi.
    Sonuç; Bende 1 senedir kullanmıyorum. "Eksikliğini hissedemedim".

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok iyi yapmışsınız hocam insta hesabınızı kapatmakla anca çıplak foto ve primciler var başka bir şey yok
  • 4 sene önce facebook hesabımı kapatmıştım kafam çok rahatlamıştı instagramı da facebook hesabımı silmeden 3-5 ay önce açmıştım henüz silmedim. İnstagramda sürekli araba story si atan, 6452314 sene önce evlenmiş olmasına rağmen hala düğün fotoğraflarını videolarını paylaşan arkadaşlarımın bazılarını takipten çıktım bazılarının gönderilerini sessize aldım bu sayede karşıma çıkmıyorlar artık. Takip ettiğim kişi sayısı da 120 kişi civarı. İnstagramda harcadığım zaman günde max 30dk

  • Luken Drew kullanıcısına yanıt

    eskiden benimde instada vakit ayirma zamanim 10 20 dk falandi. su karantina da araya girince insan vakit oldurmek icin sabahtan aksama instaya girmek istiyor. karantinada baktim tam 3.5 saat gunluk kullanimim varmis. ben bunun farkinda degildim. zaten bunu gorunce kafama dank etti. suan emin ol cok daha rahat ve iyiyim. geceler falan bilgili videolar izliyorum veya oyunlar oynuyorum. en azindan kendimi eglendiriyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bir bağımlılık yerine başka bir şey koymadan kolay bırakılmıyor. Ben de belkide pc başında fazla vakit geçirdiğim için telefonla uğraşıp sosyal medya bağımlısı olmuyorumdur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlisi olsun. En isabetli dogru karari vermissiniz.  

  • Luken Drew kullanıcısına yanıt

    pc basında bende cok vakıt gecırırım. bana gore pc de bagımlılık olacak bısey yok. sabahtan aksama cs pubg atan tıplerden degılım. zaten onlıne oyunda oynamıyorum. benım ıcın pc, rahatca vıdeolarımı ızleyebılecegım ve bıkac oflıne oyunla vakıt ayırmak demek. yazılım ogrenmek ıcınde cokca ımkan var.

  • Sadece DH ve mecburiyetten Whatsapp kullanıyorum. Sosyal mecralar aslında çok kullanışlı olabiliyordu ama nerede çokluk orada mokluk misali hepsi kontrolden çıktı.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    590 takıpçi 550 takıbım vardı

  • Hele deli gibi paylaşılan yalan yanlış haberler yokmu çok su istimal ediliyor en son biri Bi video uydurmuş bimin aşı sattığına dair inanan bir sürü insan olmuş şaka gibi bide Bim de çıkıp açıklama yaptı aşı satmıyoz die... Bu olaylar Bi tek bana mı tuhaf geliyo
  • Telefon performansında ve şarj sürende ne kadarlık bir artış oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.