Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
107.634
Cevap
259
Favori
3.943.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Sen önce yazdığın yanıttaki ithamları düzelt ondan sonra neden böyle bir yanıt alıyorum de. Kendi yorumunda bir ton ofsayt var neden bana benim sana davrandığım gibi davranıyorsun diyorsun !

  • Periah kullanıcısına yanıt

    "Tüketim toplumunun kölesi olmuşsunuz."

    "Size bu kafayla boğaz köprüsünü bile satarlar arkadaşım..."

    "Ps, Xbox ve Pc'nin 3nünde özünde aynı cihaz olduğunun bile bilincinde değilsiniz..."

    “Mantıksız insanlar”


    Hocam gerçekten güzel söylemişsiniz "Başkasına zarar vermediğin sürece istediğin her şeyi yapabilirsin fakat başkalarının da yaptığın işler hakkında yorumda bulunma hakkı vardır." .Yukarıdakiler de sizin yazdıklarınız.Bunlar ifade özgürlüğünün ötesine geçen ve kişiye sözlü tacizde bulunma.Karşındaki insanın kişiliğine hakaretten dava açılabildiği oluyor.Siz tercih belirtmiyorsunuz.İnsanları yaptıkları tercihten dolayı hor görüp aşağılayıcı ifadeler kullanıyorsunuz.Birisinin özgürlüğünün bittiği yerde diğerinin özgürlüğü başlar.Yazdıklarınızla belirttiğiniz şeyler birbiriyle çelişki halinde.


    Sadece ben böyle düşünüyorum isteyen istediği gibi düşünür deseniz bu konuda böyle bir polemik olmayacak zaten.Siz genelleme yapıyorsunuz.Ayrıca sözlü taciz ve kişiliğe hakarette bulunuyorusunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 21 Ocak 2021; 23:59:24 >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Konuyu değiştirme. Hakaret etme hakkını nereden aldın? Teker teker cevap ver. Sen insanlara kullandığı platformdan ötürü hakaret ediyorsun. Kişilere hakarete giriyorsun. “Sana boğaz köprüsünü satarlar” ne demek? Bu cümlenin cevabını ver. Haddini aşma. Bütün herkese 2 platformu aynı anda kullandığı için “mantıksız insanlar” diyorsun. “köle” diyorsun. Bunu diyemezsin. Hakarettir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ocak 2021; 23:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Oradaki ifadeler yanlış. Bana yanıt veren kişinin benzer sözlerine karşı yazmıştım. Yorumu sildim.

  • @Periah


    Burası zaten devletin dahi "lüks(!)" tüketim olarak gördüğü oyun konsollarının konuşulduğu bir platform hocam, eğlenmek için alınan bu cihazları alan insanları müsriflik ile itham etmek saçmalık. Piyasadaki oyunlar PlayStation, Nintendo, Xbox/PC platformlarına çıkıyor. Siz bir oyuncu olarak tek bir platforma erişmek isterken bir başkası diğer ikisinde olmayan oyunlara da erişmek isteyebilir. Aynı oyunları oynatıyor diye bir şey yok zaten, aynı oyun 3 cihaza mı alınacak sanki ayrı ayrı? Atıyorum bugün Xbox alıp Microsoft özel oyunları oynarsınız, herhangi bir dizüstü bilgisayarınız vardır Geforce Now ile crossplatform oyunları en uygun fiyata alırsınız, PS alıp diğer tarafta olmayan oyunları oynarsınız, dileyen Switch alıp yine oranın özel oyunlarını oynayabilir. Bu sadece kişiselleştirilebilir uygun çözümlerden bir tanesi.


    Hani yukarıda yazmayan alternatiflerden biri olan Xbox ve PC'yi aynı anda almak saçma deseniz bir nebze haklısınız, ama onun da üzerine düşünülürse kendi çapında artıları var.





  • Playstation performans olarak xbox ile kapışamaz yani kapışırda ucu ucuna kaybeder diyelim ,playstation alma sebepleri insanların oyunları başka birşey yok

  • Son 5 sayfa temsili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 5700xt li bir bilgisayarım var. xbox almama gerek var mı sizce. Yoksa ps5 mi alayım
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt

    Xboxda oynayacağın tüm oyunları bilgisayarda oynayabileceksin hocam, eğer durumun müsaitse, playstation özel oyunlarını denemek istiyorum dersen, ps 5 alman daha mantıklı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALt4iR -- 22 Ocak 2021; 14:32:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALt4iR

    Xboxda oynayacağın tüm oyunları bilgisayarda oynayabileceksin hocam, eğer durumun müsaitse, playstation özel oyunlarını denemek istiyorum dersen, ps 5 alman daha mantıklı olur.

    Eyw hocam ben de öyle düşünmüştüm de ilk defa konsol alacağım için fikir almak istedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CGUzmani

    arkadaşlar 5700xt li bir bilgisayarım var. xbox almama gerek var mı sizce. Yoksa ps5 mi alayım

    Al ps5 bak keyfine. Zaten arkadaşlar demiş xbox için özel oyun yok onları pc'den de oynarsın. Ama ps5 tam premium konsoldur. Türkçe dublajlı oyunlar oynamak istiyorsan Ps5 almalısın.

  • CGUzmani kullanıcısına yanıt

    Sistem güncellemeye bütçen yetiyorsa pc devam iki konsolu da alma. Ps özel oyunları da bir süre sonra PsNow'a geliyor iki aylığına. Zaten single oyunlar olduğu için stream ederek te rahatça oynarsın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    ‘’Ps5 al. Exc oyunları oynarsın’’ diyemedi yazık
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Meali: "Bir kişiyi daha kandırarak PS5 almasını engelledim."

  • E hani psnow gamepassin aynısıydı ? En azından bimde satılan laptoplar oyunları SeriesX den daha iyi açıyormuş gibi konuşmuyorum sizin gibi. Blok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Kim sallıyor GP, PS Now'ın aynısı diye? Önce GP'e oyunu indirmeden oynamak diye bir özellik gelecek, daha sonra PS Now'ın aynısı denir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 22 Ocak 2021; 16:57:35 >
  • PS5 şuan piyasadaki en iyi konsoldur, PS6 ya da PS5 Pro çıkana kadar tabi ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CGUzmani

    arkadaşlar 5700xt li bir bilgisayarım var. xbox almama gerek var mı sizce. Yoksa ps5 mi alayım

    Dediğin gibi oyun oynayabildiğin bir PC varsa elinin altında Xbox almanın sana hiç bir faydası kalmıyor. Çıkan oyunların hepsini Steam'den, kiralamadan bilmem ne yapmadan Xbox'dan iki katı ucuz rakamlara alıp sahibi oluyorsun. Xbox harici konsolların zaten başka yerde oynanmayan kendine özel tonla oyunu var, oynamak istiyorsan platformu alman gerekiyor. Dolayısıyla Dünya da şuan PC, PS5 ve son dönemde Switch'in üzerinden yürüyor endüstri. Konuyu takip ediyorsan burada insanların eleştirdiği ortak noktaların başında Xbox almak için sana herhangi bir neden sunmaması var Microsoft'un. PC yanına PS5 alıp yeni jenerasyona devam et. PS4 dönemini kaçırdıysan bir de PS Plus aldığın zaman sana çoğu Exclusive olan 15 oyun hediye jesti de var.





  • Strateji, simulasyon, indie ve multiplatform oyunlar için PC + yanına exc oyunlar için PS5 alırsın mis gibi nesil geçer.


    PC'de gamepass de var. Microsoft güzel oyun çıkartırsa 1 aylığına üye olup bitirip iptal edersin keyfine bakarsın

  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.