Şimdi Ara

11.11 Kandırmacası ve Dolandırıcılık (N11, KırmızıElma, LG, Ceva içerir) (İade geldi :) ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
659 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rapi-d R kullanıcısına yanıt
    Hocam size şu kadar söyleyeyim, ben o zamanda bilmem kaç kez LG müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.. Ve bilmem kaç farklı müşteri temsilcisi bana aynen şunu söyledi: Bu durumda satıcı size ürünün yenisini veya muadilini gönderir ve bunu bize satış kanalı üzerinden bildirerek parasını alır..
    Dün gibi hatırlıyorum bu cümleleri ama satıcı kati suretle bunu kabul etmedi ve yok öyle bir şey dedi.. Ben de mahkemede uğraştım.. Madem böyle bir şey var yahu sen koskocaman LG'sin gönder abi, servisle bana yeni televizyonu gönder kırık olanı al ondan sonra satıcı ile aranızda nasıl bir sözleşme var nasıl bir prosedür varsa çöz.. Beni neden uğraştırıyorsun adamlarla..
    Aynı olay geçen yine bu forumda yazıldı.. Bu sefer marka Samsung.. İkiletmeden ürün yenisi ile değiştirildi..
    Eğer sen LG olarak ben büyük markayım diyorsan bu televizyonun sağlam bir şekilde eve teslim edilip kurulmasından mesulsün.. Sonuçta ben bunu merdiven altı bir mağazadan almıyorum, senin onayınla senin ürününü satan bir mağazadan alıyorum.. Ya da senin anlaşmalı olduğun kargo ile bana geliyor..
    Özetle, LG'nin sorumluluğu beni uğraştırmayacaksın abi.. Bana sağlam şekilde bu ürünün yenisini vereceksin sonra satıcıya mı ceza kesersin kargo firmasıyla anlaşmanı mı bitirirsin ne yaparsan yap.. Bunlarla müşteri uğraşmak zorunda değil hocam..




  • Aynı sorunu bende iphone 11 telefonda yaşadım. N11 den böyle bir rezalet beklemezdim kesinlikle. 6800 tl paramı “çalmıştır” n11 ve bugün 20 gündür hiçbir çözüm üretmemiştir. Şikayetvar’a yazdım thh ye şikayet ettim. Benim için son alışverişti. Hakkımı sonuna kadar yakalarına yapışarak arayacağım ve alacağım.
  • Xlarge kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dedigi gibi ödeme itirazında bulunun benim tatibatilbudur paramı iade etmiyordu gerçi iş bankasının bu bölümde çalışan birileri itirazımi sümen altı etmeye çalıştı çalışanı tatilbudur yemliyirdu galiba benim gibi mağdur çoktu banka ile biraz bogustum ama sonunda paramı aldım
  • daha once n11den pakette hasar olmayan tablet kirik cikmisti zarzor bi miktar para karsiliginda ekran degisimi yapip tekrar gondermislerdi 6 ay oncede sony 65 inc tv aldim vatan internet sitesinden cava ben yokken kutuda bir kac yerinden delik vaziyette teslim etmis cocuklara gitmis ne servis ne vatan kabul etmezdi paket hasarlu diye kutuyu acip kontrol etmek zorunda kaldim servis cagirmadan urun hasarsiz cikti ALLAH,tan 10bin kacacakti su zamanda biryerimize birdaha kolay kolay almam internetten tv buyuk risk arada fiyat farki zorluyor insanlari ekonomik olarak bi tv 1000_2000 lira fark oldumu riske sokuyor zorla insani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Türkiye sadece tedarik kısmında var, teknik servisi göstermelik. Bu gibi durumlarla uğraşamamak adına Amazon ya da mağazadan almak, başka çözüm yok. THH süreci atlatan biri olarak sabır diliyorum, kolay gelsin.

  • Gittigidiyor,n11 bilumum çeşitleri bana hiç güven vermiyor hatta son dönemde hepsiburada bile bunlara dahil olmak üzere benim gözümde

  • Dostum elinde kamera görüntüsü de var hemen hem satıcı için hemde kargo için tazminatı yapıştırın
  • Gecmis olsun, ayni kampanyadan bende yararlanip Samsung dan alisveris yaptim ve onlar urunu Horoz Lojistige verdi, Allahtan bir sikinti cikmadi ama Samsung ile iletisim konusunda cok fazla sorun yasadim. Bir daha asla...

  • rapi-d R kullanıcısına yanıt

    Amazonun kendi satığı ürünlerde sorun olmuyor ama 3. Parti satıcılarla sorun yaşadığınızda, amazon da insanın annesinden emdiği sütü burnundan getiriyor.

    Xiaomi akıllı robot süpürge almıştım, mijia 1c diye. Süpürgeyi çalıştırınca deli danalar gibi kendi etrafında dönmeye başladı ta ki şarjını bitirene kadar.

    İade prosedürünü başlattım, parayı almam 2.5 ay sürdü. Üstelik thh kararı ile alabildim. Mh, satıcıya 72 saat süre veriyor, satıcı ürünü kabul etmiyor derken para iadesi ile ilgili süreç 2.5 ay sürdü. Thh kararı olumlu çıkmasaydı halim ne olurdu düşünmrk istemiyorum.

    Her mh ile görüştüğümüzde satıcıya 72 saat süre veriyor amazon. Satıcı üründe sorun yok, alıcı kullanmak istemiyor diyor. İadeyi reddediyor. Hatta süpürgeyi haricen adresime gönderdi, kapıdan çevirdim. Haricen telefonla aradı, neden almıyorsun diye, iade etmek istiyorum beni bir daha arama dedim, ardından amazona şikayet ettim, bu sefer 2 gün sonra yeniden aradı atıcı beni amazona neden şikayet ettin diye.


    Böyle saçma sapan bir süreç geçirdim sizin anlayacağınız...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsiburada dan LG ve Vestel marka 2 adet farklı aylarda televizyon aldım birisi 49 inç birisi 50 inç horoz lojistik ile geldi üründe herhangi bir olumsuzluk olmadı servis gelip kurmuştu. Geçmiş olsun böyle büyük pahalı ürünleri bilinmedik satıcılardan alınmamalı direk sitenin sahibinden alınmalı şikayet vara kesinlikle yazın şikayeti geri çekmeyin. Konuyu öne çıkardım tekrardan geçmiş olsun
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

    yas 50 ustu olmasina gerek yok internetten birsey alinmaz etraf dolandirici kayniyor devlet sitelere hicbir yaptirim yapmiyor siz burayi amazon zannettiniz herhal de

  • Hocam madem imza atmadın, ürünü getirmediler diye dava aç, iki televizyonun olsun.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    gittigidiyor>n11

  • Maalesef ki ben de yaşadım aynı sorunu. Yaklaşık 150 TL indirim var diye n11 den kahve makinesi almıştım. Yaklaşık yari fiyatında bir ürün geldi ve üzerine bir de kırıntı. Ben de aynı sorunu yaşadım ve bana iade kodu bile vermedi satıcı( uygulama üzerinden alamadım çünkü yurtiçi gorunuyodu kargo firmasj uygulamada ama horoz lojistikle geldi). Müşteri hizmetleriyle görüşünde de satıcıdan almalisiniz dediler ve hiçbir şekilde en ufak bir yardımları olmadı. Yaklasik 4 haftalık mücadele sonucu lanet kodu aldım ve iade ettim. O gün bugündür yurtiçinde sadece Amazon ve Trendyol kullanıyorum...
  • Böyle firmaları öğrendiğimiz iyi oluyor kara listeye ekliyorum. Malı satana kadar esnaf olunmaz
  • Geçmiş olsun

    Suç ne yazık ki sizde şöyleki baktınız kapınızın önüne koymuş gitmiş kargo firması ürünü almayın kesinlikle

    Kargocu ürünü biyere çarptı ve kırıldığını tahmin etti kapıya bırakıp gitti olay size kaldı siz aldınız kabul ettiniz hatta servis bile çağırdınız kurulması için

    Servis deformeli kutuyu açmamalıydı belkide uyardı siz açtırdınız yine hatalı sizsiniz ne yazık ki

    LG firma olarak ne yapabilir ki hasarlı kutu var ortada ve servis olması gerekeni yapmış raporunu tutmuş

    Satıcı napsın zan altında bırakamazsınız onuda


    Bu işi kargo yaptı sizde kabul ettiniz suç sizde kaldı


    Amazon dan alsanız buraya şikayet degil memnuniyet konusu açarsınız ayrıca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senpaituyun kullanıcısına yanıt

    Ben servise deformeliyse kutu neden açtınız dediğimde servis elemanı benim görevim her kutuyu açıp kurulumu yapmak dedi. Sonra fotoğrafları çekti ve adresimi bile servis raporuna yanlış yazmış en azından mahalle ismini, ben bu konuda suçun tamamen N11, KırmızıElma, Ceva ve LG'de olduğunu düşünüyorum. Son tüketicinin herhangi bir suçu olmamalı.

  • babadol kullanıcısına yanıt

    Hocam servis elemanı geldi kurulumu yaptı nasıl almadım derim? Ben sadece hakkım olan sağlam bir televizyonun peşindeyim.

  • Merhaba Gemeo,



    Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır. 

  • Hocam geçmiş olsun. Bende 2019 Nisan da GittiGidiyor dan Bosch marka gazlı Ocak alma gafletinde bulundum. Bulunduğum ilçede fiyatı 1600-1700 idi. Ben internetten puan vs ayağına 1350-1400 e geliyor diye almıştım. Kargo babama teslim edip gitmiş. Firma Horoz lojistik. Firmayı aradım kargodan neden hasarlı aldınız dedi, aynı sizin başınıza gelen durum. Servis haliyle bu şekilde hasarlı bir cihazı kurmadı, kutusundan hasarlı çıktı vs diye rapor tuttu gitti. Satın aldığım firmayı aradım, bizlik bisey yok, kargo ile görüşün dedi, horoz lojistik firmasını aradım, ürün depodan sağlam çıkmış dedi, bende kargoyu getiren aracın trafik kayıtlarına bakın, kaza yaptığını, bana geç teslim edeceğini belirtti, belki o kazada hasar görmüştür dedim, hiç oralı olmadılar, verdim THH ye , 2019 Kasım sonunda hakem Heyeti lehime sonuçlandırdı. Firmayı aradım, İbanimi gönderdim, şu kadar güne kadar yatırmazsanız icraya tahsile vereceğim dedim, belgeyide gittigidiyora da mail attım, bi zahmet ilgilenin dedim. 3-4 güne hesabıma yattı. Sonra gittim o en başta bahsettiğim semtimde ki bayiden aldım, o da horoz lojistikten gönderdi, bu sefer sıkıntı çıkmadı Allahtan.
    Çok geçmiş olsun.
    11.11 Kandırmacası ve Dolandırıcılık (N11, KırmızıElma, LG, Ceva içerir) (İade geldi :) )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 29 Kasım 2020; 18:38:55 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.