Şimdi Ara

11.11 Kandırmacası ve Dolandırıcılık (N11, KırmızıElma, LG, Ceva içerir) (İade geldi :) ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
659 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burda en çok hatalı LG gibi, ama hiç bir firma duruma yanaşmadığı için tüketici mağdur. Valla ağzım açık okudum.

  • Geçmiş olsun umarım sizin lehinize sorun çözülür. Bu tip tecrübeleri duyduktan sonra netten cep telefonu bile almam. En son TV aldım, üç kuruş fazla verdim direk mağazadan aldım.

  • Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi siz tv yi unutun çünkü sonuçlanması uzunca bir süre sürücek. Önce hepsiburadaya durumu anlatın kapıya bırakıp gitmişler benim yerime kendileri imzalamış ben avukata gidicem siz bişey yapmassanız diyin. Bir çözüm üretmezlerse. Hakem heyetine falan gitmiyiceksiniz direk avukata gidip durumu anlatıp işlerimi avukat başlatıcak ama doğru avukatı bulun bu işlere bakan avukatı. Sonuçta ortada sizin yerinize atılmış bir imza var ve bu kanunda suç. İsterseniz avukata gitmeden kargo şirketini arayıp söyleyin benim yerime imza atmışsınız bu suç avukata gidiyorum çünkü tv kırık diye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    hocam konu hakkında bir gelişme olduğunda ilk mesajınızı günceller misiniz rica etsem?

    merakla takibi sürdüreceğim. gerek kargo şirketi, gerek lg gerekse n11'deki o mağazanın tutumunu merak ediyorum.

    cok gecmis olsun, durduk yere can sıkıcı olay yaşanmış üzüldüm  

    Tabii ki hocam sürekli güncelleyeceğim. Hatta akşama doğru kamera kayıtlarını atmayı planlıyorum. TV’nin nasıl taşındığını bir de forum halkı görsün isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemeo -- 29 Kasım 2020; 14:7:33 >
  • Olasılıklar:


    1)Siz Kutusunu Düşürüp Zarar Verdiniz (Düşük İhtimal)


    2)Satıcı Kırık Olduğunu Bilerek Combo Dolandırıcılık Yaptı Kargoyuda İşin İçine Katarak (Düşük İhtimal)


    3)Herşey Gerektiği Gibi Yapıldı , Sizin Şansızlığınız , Kargo Firmasının Teslimdeki Hatası Baki (Orta İhtimal)


    4)Kargo Firması Kutuya Hasar Verdi Bunu Farkedip Size Emrivaki Yaptı , Stajer Çoçuk Yaptı Muhabetti İlede Geri Dönüş Yaptı (Orta-Yüksek İhtimal)


    LG Servis elemanlarının yaptığı "O.. Çoçukları" filmindeki bir sahneyi hatırlattı , insanların hayatını zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyor TR deki servisler genel olarak , basit bir teknisyensin sen firmanın %51 ortağı gibi neden davranıyorsun , bir arkadaşıma Sony TV kurdular yakın zamanda kurdukları duvardan düştü kırıldı ekran , neyseki halen evdelerdi , rapora kırık çıktı yazıldı , bunlar böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 29 Kasım 2020; 14:19:45 >
  • adam imza attırmadıysa yada temassız kod kullanmadıysa ben almadım ürünü kardeşim deyip geçeceksin. böyle saça böyle tarak. iyice çingene oldu esnaf.


    n11 den benimde başıma böyle bir geldi.

    satıcı bildiğin dolandırıcıydı. motoshop, mottoshop diye ayrı ayrı isimlerde dükkan açıyor.n11 göz yumuuyor, forumda yancıları da vardı konu açınca linç etmeye kalktılar ama ekşide başlık açarak falan iyi bir parayı kurtardım. bundan sonra n11 ile de işim olmaz. varsa ekşi hesabı olan falan oradan yürü yoksa hakem heyeti tek çaren.

  • Çok geçmiş olsun peşini sakın birakmayin, elinizdeki tüm deliller ile açın davanızı, çok geç kalmayın sıcağı sıcağına başvurunuzu yapın
  • herkes adi şerefsiz olmuş. kargoda öyle ufak hasarla o tv çalışmaz hale gelmez. panelin öyle olması için içinde demir falan girmesi lazım. satıcı bildiğin bozuk malı kakalamış. sonrasında kargo ve servis de tüy dikmiş.

  • Nedense kargodan alınan herhangi bir şeyde problem olmuyor ama görüntü cihazlarında sürekli bi bnelik dönüyor. Ben de geçen monitör alacaktım 3 kere takla atan satıcıya denk geldim sonra başlarım indirimine diyip gidip vatandan aldım 100 tl farkla.
    İnternetten ufak şeyler alınmalı zannımca.

    Ek olarak Hepsiburada nın bişey yapacağını sanmıyorum ben alt tarafı milka çikolata almıştım indirim diye eksik yollandı kimse ilgilenmedi çikolata için mahkemeye yolluyorlar adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 29 Kasım 2020; 14:40:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam fakat bi yerde bi hata var. Şöyleki yaklaşık 5 -6 sene önce Bimeks varken büyük ekran bi TV aldım. Adamlar getirdi. Kutuyu açmadım servis geldi açtı. Ekran aynen böyle kırık idi. Servis direk götürdü ve ben gidip mağazadan aynı ürün olmadığı için farklı bi TV satın aldım. LG servisinde hatası var diyorum. Kargo dan kaynaklandığı kesin değil. Kargonun hatası öyle pahalı ve büyük bi ürün eve çıkarılır. Yoğunluk olması alıcının sorunu değil.
  • LG firması da bu konuda size yardımc olması gerekiyordu. Ürün sorunlu olduğu için size yenisini verelim diyebilirlerdi.
    Koskoca LG bir televizyonun hesabını yapıyorsa bu markanın ürünü bir daha alınmaz.
  • 2020 Türkiye'sinde gözümle görmediğim malı almam. 3 kuruş fazla olsun önemli değil. Geçmiş olsun ne diyelim...

  • Teknik olarak siz ürünü teslim almamışsınız her türlü imzayı sizin atmadiginizi kanitlarsiniz hem onlar mı dolandiracak biraz da siz dolandirin
  • Ceva Lojistikten uzak durun. Böyle iğrenç, işini zorla yapan bir firma göremezsiniz. n11.com ve trendyoldan da uzak durun. Bundan sonra ben ürün alırken Hepsiburada üzerinde sadece Hepsiburada'nın sattığı ürünleri Amazonda da aynı şekilde sadece Amazon'un sattığı ürünleri alıyorum. Yoksa mecbur bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clusive

    Ceva Lojistikten uzak durun. Böyle iğrenç, işini zorla yapan bir firma göremezsiniz. n11.com ve trendyoldan da uzak durun. Bundan sonra ben ürün alırken Hepsiburada üzerinde sadece Hepsiburada'nın sattığı ürünleri Amazonda da aynı şekilde sadece Amazon'un sattığı ürünleri alıyorum. Yoksa mecbur bekliyorum.

    Ceva zaten aras kargonun çatı firması değil mi? Öyle biliyorum. Neyse konu dağılmasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle n11 guvencesi! adı altinda bende dolandirildim.Bitirme tezim icin bir kac seyi 2 lira ucuz olcak diye n11 aldim.Tam 1 ayda urunu vermediler.Teslim almadigim urunun parasini saticiya coktan aktarmislar.Tam 100e yakin musteri temsilcisi ile gorustum.Cogu beni azarladi.Sistemleri soyle 2 gune senin parani saticiya aktariyolarmis.Bu 2 gunde senin itiraz edip sureci uzatman lazimmis.Ve parayi aktardigi an n11 ortada yok.Bizi ilgilendirmez diyolar.

    Ozetle elime gecmeyen urun icin para odedim ve ustune ustluk azar yedim.Parami geri verin dedigimde n11 arazi olmus beni ilgilendirmez satici ile gorusun diyordu.

    Peki olayi nasil cozdum.DAVA acarim dedim ve tum o rezil konusmalari sikayetvara attim.N11 turkiyenin en guvenilir olmayan alisveris sitesidir benim gozumde.Urunde sikintigi ciktigi an paran gitti.Allahtan urun ucuzdu.Ayni sey telefon aldigimda olsa ve urun kargoda kaybolsa yine parami vermiceklerdi eminim.


    Peki sizin hataniz nerede.Oncelikle bende kasa toplamistim ve kargo sirketine evime getirmeyin bizzat subenizda alicagim dedim ve orda kontrol ettim.PEKI bu kadar onleme ragmen ne oldu dersin.Kasayi alttan sureklerden ustteki ekran kartini dusurdu.Utanmadan gulduler bide.Allahtan bir sey olmadi.Olsa zaten teslim almazdim.Bence sizinde boyle yapmaniz lazimdi.Hatya boyle pahali urunlerin hepsinde bu yolu izlerseniz icinde cebinizde rahat olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum.Kahve üreticisiniz.Bir satıcı sizin kahveyi alıcıya kargoladı.Kargoda patlamıs ve dökülmüş halde alıcı aldı ürünü.Sizin firmayı arayıp bize kahve borçlusunuz demesi saçma olmazmıydı?


    Burda suçlu satıcı+kargocudur.

    Edit:Kutuda hasar nerde acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 29 Kasım 2020; 15:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh hocam ahh, paylaşımı okurken iki yıl önce yine LG ile yaşadığım sorun aklıma geldi.. Çünkü bire bir aynısı.. Ben THH'ye gittim ama haksız bulundum.. Daha sonra mahkeme açtım, ilerleyen süreçte satıcı kaybedip de mahkeme parası, avukatlık parası şu bu vermemek için anlaşma yoluna gitti.. 1,5 yıl önce ödediğim parayı geri aldım ama tabii paranın değeri hiç olmuştu.. Velhasıl kelam burada en büyük kabahat ne onda ne bunda ürününün arkasında dahi duramayıp müşterisini satıcı ile yok bilmem aracı birçok adamla uğraştıran LG'de..
    LG almayın aldırmayın, en ufak bir durumda böyle yüzüstü bırakır işte..
    Geçmiş olsun, inşaAllah sorunun çözülür..
  • n11'den ne zaman elektronik bir şey alsam ertesi hafta dolandırıcılar arıyor. Arkadaşlarıma sordum, onlar da aynı şeyleri yaşamışlar. Bundan sonra pahalı elektronik eşyayı amazondan alıyorum sadece. Açıp kullandığım Wifi sinyal güçlendiriciyi iade ettim. Hemen parayı yatırdılar. Arkadaş telefonu bir hafta kullandı. Beğenmedi ve iade etti. Hemen kabul ettiler. Bazen amazondan daha ucuz yerler olmasına rağmen amazondan alıyorum. Reklam gibi oldu ama kusura bakmayın. 6 bin lira kolay mı kazanılıyor?

  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

    Dostum konunun LG ile alakası yok ki. Satıcı kırık tvyi satmış ya da kargocu kırmış. Arkadaştan sonraki mağdur LG bence.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.