Şimdi Ara

11.11 Kandırmacası ve Dolandırıcılık (N11, KırmızıElma, LG, Ceva içerir) (İade geldi :) ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
8
Favori
28.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
659 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya kıymetli forumdaşım yanlış anlama da sen mühendis adamsın az çok teknolojiden anlarsın şu yaşına kadar internetten 60'' ve üstü TV alınmayacağını öğrenemediysen de hiç kusura bakma yani kimse yardımcı olamaz sana

  • ben olsam para iadesi isterdim aynı durumla karşılaşma itimali yüksek

  • Üzücü olan nokta sesimiz çıkmadığında kimse kulak vermiyor böyle durumlara. Herkesin ekşisözlük veya donanımhaber gibi platformlardan haberi olmayabilir. Böyle durumda olanlar mecburen 2 televizyon parası ile 1 televizyon alıyorlar.

  • Bu konuyu gördükten sonra n11 uygulamasini telefonumdan uyeligimide geri dönmemek üzere sildigim doğrudur nitelikli dolandiricilik resmen peşini bırakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene altus marka çamaşır makinesi ve mini buzdolabı aldım. tek sorun çıkmadı. hala faal çalışıyorlar. sizinki şanssızlık olmuş diyorum. üzüldüm. umarım paranızı iade alabilirsiniz..

  • Bence herkes suçlu
  • Para iadesi isteseydiniz keşke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'i artık e ticaret sitesi olarak görmeyeli 5 sene oldu. Hiç bakmıyorum bile. Umarım sorununuz çözülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baştan sona okudum. Tabi ki haklarınızı arayın ama n11 in burda suçu yok bence, Objektif bakarsak. En büyük hata sizin çünkü 6000 civarı bir ürün alıp kutusunu kargocuyla açmamak zaten en büyük hata. Bu saatten sonra lg yetkilileri gelip kurarken kırık olduğunu görmüşsünüz. Tüketici hakem heyetine de gitseniz bir sonuç çıkmayabilir açıkçası. İnşalah en az zararla atlatırsınız ama kutu size teslim edildikten sonra da ekranın kırılma ihtimali olduğu için ihale sizde kalabilir.

    Edit: n11 in suçu yok dedim çünkü n11 aracı firma siz satıcıdan almışsınız n11 buna vesile olmuş ondan öyle yazdım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 29 Kasım 2020; 21:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.

    ne yapsın adam devir internet alışveriş devri. mağazadan alsa yine kargo ile yollanacak.

    burada sıkıntı satıcı. yorumlara baktım herkese kırık tv gitmiş. Şansssızlık falan değil başka bir iş var. bu tv lerin hepsi bence paletten düşmüş yarısı kırık. hele bir tanesi 65gx oled almış benim içime oturdu o da kırık çıkmış. araba parası.


    yorumları daha da okudum. Değişim falan isteme kardeşim direkt para iadesi yaptır. Bu firma çok fena hemen her üründe sorun var.

    kıçı kırık tableti bile açık kutu şarjsız falan göndermişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 29 Kasım 2020; 21:23:6 >
  • Kargo + n11+ Servis 3lü combo yapmış size. Hepsi suçlu.

  • tv gibi pahalı ürünleri ve kırılması muhtemel ürünleri teknoloji marketlerden alacaksın kafan rahat edecek. vuruk kırık derdin yok tertemiz taşıyıp getirip kuruyorlar. hatta çok pahalı parçalarıda netten almak kumar.

  • Aracı kurum falan hikaye ne n11 ne gg ne de Hepsiburada ürünü kendi satmadı ise muhatap bulmanız çok zor. Şu an tr de tek ve en iyi satıcı Amazon. Üzerine tanımam.
    Eğer farklı bir yerden alacak ise özellikle meblağ yüksek ürün satıcı Hepsiburada olan ürünler alırım. Teknosa mediamarkt vatan gibi kurumsal firmaların sitesini tercih ederim.
    Kırmızıelma, turuncuportakal sarıüzüm vb. Bunların hepsi ya depoda ya merdiven altı bir ofis\dükkanda mal satan telefona cevap vermeyen ve 6502 sayılı kanundan haberi olmayan firmalardır. Teknoloji anlamında illa aracı kurum kullacaksaniz öncesinde mutlaka google'layin zaten bu meyve versen satamayacak renkli satıcıların asıl rengi belli olacaktır.
    Ama unutmayın burası sarı muz cumhuriyeti değil ! Dik durursaniz hakkınızı alırsınız ben bir yıldan fazla süre uğraştım ve telefonumu yeni ve üst modeli ile değiştirttim. Telefonumu Hepsiburada dan ve herhangi bir mağazadan aldım. İthalatçı garantiliydi. Bu benim İlk ve son hatam oldu.

    Dip not: Keşke ürünü teslim almadım deseydiniz bakalım o zaman ne yapacaklardı imza yok bişey yok. 😃



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Green35 -- 29 Kasım 2020; 21:22:57 >




  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelim ki kutuyu açtınız sağlam çıktı bu sefer servis olmadan açmissiniz diyerekten Garanti kapsamı dışı diyorlar.

    Burda hata serviste direk kutudan kırık çıktı diyip geçecekti kutu hasarlı bilmem ne diyip biraz çakallık yapmışlar,direk tüketiciyi mağdur etmişler ki fotoda hasar gözükmüyor gibi.

    Bende yeni TV aldım henüz teslim almadım ve kurulmadı. Fakat sırf bu sebepten satıcı Hepsiburada Amazon bulamadığım için hep tedirgin oldum tam n11 de bir satıcıdan 11.11 indiriminde alacakken vatan bilgisayarda pazarlıkla TVyi çok makul (hatta internetten bile alamayacağım) fiyata düşürünce yapıştırdım 😃

    Ayrica konu içerisinde bu kadar kişi sorun nasıl çözülür tüketicinin nasıl mağduriyeti engellenir devir teknoloji devri diye kafa patlatır klavye yıpratırken ;

    Biri çıkar ve der ki "İNTERNETTEN ALMASAYDIN..."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Green35 -- 29 Kasım 2020; 21:41:37 >




  • Satıcılar da böyle ürünleri sağlam ulaştırmak adına kutunun etrafını koruyucu balon ambalajlar ile ekstra çevirmeli. Bu risk her kargo firmasında olabilir. Yapmıyor isen bunu İnternetten satış yapma kardeşim.
  • Bu kadar olaydan sonra Para iadesi kabul etmeyip urun degisimi istemeniz de çok saçma olmuş..

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibiler yüzünden cesaret buluyolar. Etnik kimliğinden kime ne. Herkezin dağıtacak parası olmayabilir
  • trendyolla amazon varken n11,gittigidiyor,hepsiburada çökmeye mahkum,gg şimdiden gg oldu.N11 11.11 kampanyası yaptılar altlimitsizler hariç bir cacık çıkmadı

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.