Şimdi Ara

Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
18.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
478 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 27 Kasım 2020; 13:10:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    Bu onyargidan vazgecin cevremde bircok kurt mansur yavas ve erdogan kalirsa sirf halkci politikalarindan dolayi yavasa oy verecegini soyluyor. Butun anketlerde de yavas onda genelde. İktidar bilerek imamoglunu on plana aliyor adaylik icin cunku mansurun suana kadar hicbir falso hareketi yok.

    Tam tersi. İktidara yakın anketçiler İmamoğlunun geri de gösteriyor


    Senin çevren benim çevremle olmuyor bu işler



    Doğuda bak bakalım ne diyorlar ülkücüler için.


    14 milyon kürt senin benim çevremi aşıyor.


    Forudma guy fawkes ppli bir ergenin lafları ile dönmüyor devran



    Ne ön yargısı.. Gerçekler bunlar. İnce de Ekmel kadar oy alamadı. Çünkü bira içtiği fotoğrafları vardı.


    Bunlar acı gerçekler. Doğru aday ne İmamoğlu ne yavaş. Doğru aday zaten Babacan. Hadi yallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 27 Kasım 2020; 13:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana ergen diyenin üslubuna bak. Önce açıklamayı düşündüm fakat sonra zaman kaybı olacağını düşünerek açıklamayı duvara yapmaya karar verdim onun anlayış kapasitesi senden daha yüksektir. Forumu çoluk çocuk dolduran yöneticiler yukarıdaki eseriyle gurur duysun. Sen git EBA TV ' de derslerini izle çocuk oy verme yaşın gelince konuşuruz bunları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 27 Kasım 2020; 13:30:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retro61

    Mazbata geciktirildi tepki oyları ile o 800 bin fark doğdu. Mart seçiminde %50 oy alsaydı İ.oğlu, direk başkan olacaktı ve İBB Meclisindeki sandalye sayısı da aynı olacaktı yani bunu kabul edecekti. İl meclis oylarının tekrarlanmasını 23 Haziran da istiyorsunda Marttaki %10 Emanet oy farkı için niye susuyorsun, YSK bağımsız kuruluştur. Yenilenmesi gerekseydi yenilenirdi. Cehapenin İstanbulda oyu belli, Emanet oy işte daha mızmızlanıyorsun de ki ben sonuca bakarım iyi işte İ.oğlu başkan oldu, Türkieye Doğu Akdeniz de var oldu.



    Alıntıları Göster

    İmamoğlu'yla Türkiye'nin doğu akdeniz'de olması ne alaka kardeşim siz şaka mı yapıyorsunuz


    Aynen ysk çok bağımsız mühürsüz oyları sayma da ve aynı zarftan çıkan 4 pusuladan sadece belediye başkanlığı oyunun şüpheli olması konusunda master yapmış bir kuruluş, çok doğru.Ayrıca bu ukome kararlarını önceden belediye başkanı tek başına alıyordu İmamoğlu seçildikten sonra elinden alındı, bu da kesinlikle tesadüf


    Siz burada anca kendiniz gibi 3-5 kişiyi kandırırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    Şakirt blok konusu.

    Bugüne kadar gözümden kaçmış bir çomarı yakaladım konuda. Bastım tabii bloğu.


    Bunları gördüğünüz yerde bloklayın, cevap vermeyin, yoksa ciddiye alındıklarını sanıp havalara giriyorlar.

  • retro61 R kullanıcısına yanıt

    Sen 20 yılda trafikte olumlu bir gelişme gördün mü de 1-2 yılda bir değişim olmasını bekliyorsun???

  • Doğru söyledin ama ilk vaadi Trafiği çözmek olan bir başkanın toplu ulaşımı ve genel trafiği rahatlatmadan ve ukomede red yiyeceğini bilmesine rağmen üstelemesi derdinin İstanbul olmadığını gösteriyor. Elbet ben oy vermedim hesap soramam kusura bakma 1.5 yılda ne yaptı, koca bir hiç...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuksws_99

    hiç taksiye binmediğin o kadar belli ki.. ulan 2 valiz + 20kg dolu çantayla adama yaklasıyorum daha gelmeden nereye gidiyorsun kardesim diyor. Sonra kısa mesafe almıyorum diyor k.b bile demiyor. Ubere basıyordum adam su, gofret ikram ediyordu. Ha bir de çöpccent e degil vito ya biniyorduk.



    Alıntıları Göster

    istanbulda bana da plakasız taksicilik yaptırsalar değil su gofret ben sana adana kebap bile söylerdim.


    gideyim de nişantaşında bir sokak çevireyim, adana kebap falan satarım, haaaa müşterilerimden içecek parası alırsam adam değilim, ikram ederim yani ne de olsa rekabet, halk için yapıyoruz. Sokağa çökerim ama asfalt falan umrumda değil yani.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: retro61

    Doğru söyledin ama ilk vaadi Trafiği çözmek olan bir başkanın toplu ulaşımı ve genel trafiği rahatlatmadan ve ukomede red yiyeceğini bilmesine rağmen üstelemesi derdinin İstanbul olmadığını gösteriyor. Elbet ben oy vermedim hesap soramam kusura bakma 1.5 yılda ne yaptı, koca bir hiç...

    Doğru söylüyorsun hocam, ne kadar uğraşsan da anlatamayacaksın, hala anlamıyorlar Ekrem Başkan'ın bu taksi ile ilgili uğraşma amacının tamamen siyasi olduğunu.


    İstanbul'un taksi plakasına ihtiyacı olduğu aşikar, bu olayı çözmek isterlerse yapılacak iş çok belli. Hükümet, korsan taksiye ağır cezalar çıkaran kanunu çıkarır ortaya. Emniyet, İBB elele korsan taksiyi bitirirken, peyderpey ihale ile herkesin katılabileceği bir şekilde taksiler piyasaya sunulur. İBB kaliteyi yükseltmek isterse kendi de bu ihaleye girer taksileri alır. Sonra istediği hizmet kalitesi seviyesine ulaştırır.


    Amacı çözüm değil ki Ekrem Başkan'ın, siyasi rant.





  • evt selo özgürlük.. 

  • İstanbulda taksici sorunu var mı?
    Büyükşehir ve hükümeti aynı parti yönetirken ve bu sorunu tereyağından kıl çeker gibi çözecek güçleri varken hatta halktan şimdiki gibi büyük destek de göreceklerken neden çözmediler?

    Şimdi kalkmış yok şöyle çözülür böyle çözülür ama bu İmamoğlu rant peşide diyorlar. Ya sade bir İstanbul vatandaşı olarak soruyorum, yıllardır neredeydiniz hemşerim? Madem dediğiniz yöntemlerle sorun çözülebiliyordu yıllardır neden çözmediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    Bu onyargidan vazgecin cevremde bircok kurt mansur yavas ve erdogan kalirsa sirf halkci politikalarindan dolayi yavasa oy verecegini soyluyor. Butun anketlerde de yavas onda genelde. İktidar bilerek imamoglunu on plana aliyor adaylik icin cunku mansurun suana kadar hicbir falso hareketi yok.

    Kesinlikle katılıyorum. Takım tutar gibi parti tutanların allah belasını versin. Doğru ne ise yararlı ne ise ona oy verin verelim ya. Halkın refahı iyiliği böyle korunur.


    Mansur Yavaş geldi geleli tek bi sıkıntılı hareketi yok! Yaptığı herşey doğru adamın.

  • Kim o beni yuhalıyan!!
  • Karışmış buralar 🤔 at fava bekle yapayım bari gelişmelerden haberdar oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 yeni taksi demek 5000 yeni serserinin trafik terörü estirmesi demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu is biraz zor olur zahmetli olur ama olur. Zamaninda minibusleri yokladilar unutuldu gitti ki esas sorun minibuslerdir bence. Dunyada minibus ve benzeri vasita kullanan ulke sayisi beşi gecmez. Neyse plaka sahipleri kimdir bilinmez ama siradan vatandas olmadiklarini sagir sultan bile bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlayacaksanız bırakalım beyler öyle bol keseden sallamaya benzemez bu işler. İmamoğlu bu son belediye başkanlığının keyfini çıkarsın bizce çok iyi bir başkan aynı kemal gibi hiçbirşey yapmana gerek yok devamlı ayağına sıkıyor zaten. Yani tatillere gitmesinimi soyleyeyim valiye kufretmesinimi veya pandemide sefer sayılarını düşürmesinimi avrupadan kredi almasınımı veya o pörfek ingilizcesiyle şikayet etmesinimi bilemedim. Ama çok güzel bir başkan begeniyorum  

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.