Şimdi Ara

Rainbow Six: Siege Dünya Kupası Ertelendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Ubisoft, Rainbow Six Siege Dünya Kupasını ertelediğini duyurdu. Duyuru Ubisoft resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirildi.
     
         Ubisoft, 2020 ile 2021’de gerçekleşecek Rainbow Six elektronik spor turnuvaları hakkında bir güncelleme paylaştı. Salgın nedeniyle tüm etkinlik ve turnuvaları çevrimiçi olarak düzenleme kararı aldıklarını belirten Ubisoft, hem profesyonel takımlara, hem de topluluğuna mümkün olan en iyi deneyimi sunmakta kararlı olduğunu vurguladı. Bu süreçte LAN etkinliklerini arttırmayı planlayan şirket, yeni turnuva takvimi yayınladı.
     
         Rainbow Six Siege Avrupa Ligi Finalleri 15 Ocak 2021 tarihinde başlayacak ve 17 Ocak tarihinde sona erecek. Finallerde en iyi dört takım, Avrupa Ligi’nin son sıralamasına göre ilk Avrupa Ligi Şampiyonu olmak için mücadele edecek. Bunun haricinde ise Asya-Pasifik finalleri, Kuzey Amerika ligi finalleri ve son olarak Latin Amerika ligi finalleri oynanacak. 

    Asya-Pasifik Finalleri: 8-10 Ocak 2021
    Kuzey Amerika Finalleri: 11-13 Aralık 2020
    Latin Amerika Finalleri: 23-28 Kasım 2020

         Six Invitational ise Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek. Turnuvanın açık eleme kayıtları ise 2 Aralık tarihinde başlayacak. 2021 yılında yapılması planlanan World Cup ise 2022 yılına ertelenmiş durumda.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.