Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 – Altı Dakikalık PS4 Pro ve PS5 Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'den altı dakikalık yeni oynanış videosu paylaştı.

    PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5 üzerinden kaydedilmiş. PlayStation 5'te PlayStation 4 Pro versiyonunu baz alarak geriye uyumluluk aracılığıyla çalışıyor.
     
    Futuristik rol yapma oyunu 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. PlayStation 5 ve Xbox Series için yeni nesle özel sürümler 2021'de gelecek.
     
    Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bak çık 10 aralıkta, tamam artık. Sevdiğim kızı bu kadar beklemedim olm.. Neyse şu videoyu izleyim de daha da beter hyplelanam :) Zaten ortası yok ya dillere pelesenk bir efsane ya da buum balon patlar gibi kestane.
  • Bu oyun bir sürü ağır güncelleme yiyecek gibi duruyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyun bir sürü ağır güncelleme yiyecek gibi duruyor.


    Ne gördün o kadar ağır güncelleme alması gereken? Nasıl bir şeymiş o ağır güncelleme.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence gayet oynanabilir seviyede gözüküyor...Orta ayar seviyelerinde işte..
  • Jackie arabayı kullanırken direksiyon dönmüyor... Neyse olacak bu tip hatalar. Oto şoför değildir herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsol olduğu için görüntüler biraz güdük görünüyor,neyse ki pc de gerçek kalitesi belli olacak
  • Pro'da şehir bildiğiniz ölü npc sayısı çok az gölgeler kare ve görüntü bulanık ps5 versiyonu için ne desek boş 2021 yılında güncelleme ile belli olacak.Düz PS4 nasıldır kim bilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Kasım 2020; 21:59:18 >
  • Kapılar neden fiziksel temas olmadan açılıyor?

  • Dk 5:02 ölme biraz garip geldi çuval gibi uçtu sol tarafa arabının önüne.:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 24 Kasım 2020; 22:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çoğu yabancı basın 16 saat kadar oynadı.Dünyanın şu ana kadar gördükleri en iyi açık dünya olduğunu,daha önce böyle yaşayan bir şehir görmediklerini,fps nin çok doğru tercih olduğunu,npc sayısının tamamen bulunulan ortama göre değiştiğini ve gayet fazla npc olduğunu,fragmanda falan gösterilenden fazla olduğunu yazmışlar.Bazı oynayanlar araba ve silah hissinin oyunun geneline göre aşşağıda kaldığını ama gayet iyi olduğunu yazmışlar(rpg oyunu zaten) bazı oynayanlarda çok beğenmiş.Bir kaç kişi negatif olarak sadece quest ödüllerinin gizli olduğunu sonunda ne kazanacağınızı göremediğinizi ve arayüzün biraz tuhaf olduğunu yazmışlar.Bence gizli kalması daha güzel.Genel olarak yazmak istedim çünkü hala oyunu oyun olarak görmek istemeyen bir kitle var :D.Bazı durumlarda grafik bug'ı oluşuyormuş ama deneyimi baltalayan şeyler değilmiş.Çoğu bugın dayone patch ile düzeleceğini söylemişler geliştiriciler.Oynayanların dedikleri tek bir ortak şey var.Bu bir Gta değil içine aksiyon elementleri yerleştirilmiş rpg.Sadece çıplaklık,araba,çatışma için bekliyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu oyun bir sürü ağır güncelleme yiyecek gibi duruyor.


    Ben bu yorumu biraz abartı buldum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BéTo

    Kapılar neden fiziksel temas olmadan açılıyor?


    2077 yılında artık öyle hocam.
  • Xbox ve ps5 i olanlar 2021 bekleyecek anlaşılan, bu versiyonda sokaklar çok boş görünüyor.
  • Oyun mükemmel gözüküyor. Yorumdakiler yine zevksizliklerini konuşturmuşlar... Cyberpunk 2077 – Altı Dakikalık PS4 Pro ve PS5 Oynanış Videosu  Cyberpunk 2077 – Altı Dakikalık PS4 Pro ve PS5 Oynanış Videosu 

  • Gölgeler dışında pek sorun yok, videoyu biraz hata bularak izledim sanırım. Bir de şehir içi NPC az gibi inşallah pc için öyle değildir sadece eski nesil konsolda öyledir diye umut ediyorum.

  • Şu oyun ruhsuz ubisoft oyunu far cry serisine benziyor bu videodan anlaşıldığı kadarıyla. Grafikler pro'da bile leş, ps4 sürümünü hiç göstermiyorlar korkudan. öyle "wauuu oyuna bak üfff ne güzel ama" dedirtecek bir şey göremedim ben. Witcher 3 nere bu çöp nere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyunu cidden ubisoft oyunlarına mı benzettiniz? neyin saçmalığı bu? bir de ps4 pro da bile kötü duruyor demiş skklsdjfklsj ps4 pro çok güçlü cihaz sanki delirmemek elde değil. Yine çoğunluk sırf yorum yazmış olmak için yorum yazmış, eleştirmiş olmak için eleştirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORTDAN -- 25 Kasım 2020; 9:26:37 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JourneyToTheWest

    Şu oyun ruhsuz ubisoft oyunu far cry serisine benziyor bu videodan anlaşıldığı kadarıyla. Grafikler pro'da bile leş, ps4 sürümünü hiç göstermiyorlar korkudan. öyle "wauuu oyuna bak üfff ne güzel ama" dedirtecek bir şey göremedim ben. Witcher 3 nere bu çöp nere.


    Kusura bakmada Withcer 3 Waoww mıydı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HORTDAN

    şu oyunu cidden ubisoft oyunlarına mı benzettiniz? neyin saçmalığı bu? bir de ps4 pro da bile kötü duruyor demiş skklsdjfklsj ps4 pro çok güçlü cihaz sanki delirmemek elde değil. Yine çoğunluk sırf yorum yazmış olmak için yorum yazmış, eleştirmiş olmak için eleştirmiş.

    Evet benzettim.Neden delirmemek elde değil?Elin yaptığı 3 kuruşluk oyun için benim yorumuma delirecek kadar bir oyuna mı bağlısınız?Nedir cyperpunk 2077 ilah mıdır ebeveyn midir bu oyuna söz söylenmeyecek mi eleştirilmeyecek mi?Nedir bu linç propagandasının sebebi?


    Pekala siz anlatın öyleyse bu oyunda kalbinizi çarptıran adrenalininizi fırlatan şey nedir videoyu ben izlerken kaçırdım mı acaba bir şeyleri?Araba sürme olayı derseniz hiç bir heyecan görmedim.Çetenin otoriteyle çatışması derseniz script sahneden ibaret ki o an kurşunu yeyince uçan düşmanın hali evlere şenlik.Yanımızdaki karakter çok şiirsel mi konuşuyor half life'daki g-man gibi bizi anlamların içinde kayıp mı ediyor?


    Yoksa başta arabayı çalıştırmak için bypass yapıp tamirciye fuck-off çekince çok mu cool oluyoruz oyunu şahane yapanlar bunlar mı?





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.