Şimdi Ara

YouTube var, Netflix'im var, Devletimi Takip Etmiyorum! Öteki Tarafta Görüşeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • sözcünün öteki tarafla ne işin olurki..YouTube var, Netflix'im var, Devletimi Takip Etmiyorum! Öteki Tarafta Görüşeceğiz 

  • Maske yasağı var zaten, maskeyi çıkartmadan sigara da içilemediğine göre sigara da yasak bu kadar basit. Bunun için ayrı bir yasak da çıkarılması bile gereksiz. Gerçi şöyle tipleri görünce de bu yasakları çıkaranlara hak veriyorum. Videoları izlerken, gerçekten kafaları mı basmıyor yoksa ceza yememek için salağa mı yatıyorlar emin olamıyorum artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 24 Kasım 2020; 15:19:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Maske yasağı var zaten, maskeyi çıkartmadan sigara da içilemediğine göre sigara da yasak bu kadar basit. Bunun için ayrı bir yasak da çıkarılması bile gereksiz. Gerçi şöyle tipleri görünce de bu yasakları çıkaranlara hak veriyorum. Videoları izlerken, gerçekten kafaları mı basmıyor yoksa ceza yememek için salağa mı yatıyorlar emin olamıyorum artık.

    Maskeyi çıkarmadan da sigara içmek mümkün

    YouTube var, Netflix'im var, Devletimi Takip Etmiyorum! Öteki Tarafta Görüşeceğiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iki tarafta haklı

  • Polis olsam bu tiplere laf anlatmaya tenezzül bile etmem.Yazarım cezayı itirazın varsa gidersin mahkemeye derim yol veririm.Adamlar hem suçlu hem de güçlü.Karşındaki polis görevini yapmak zorunda.Beğen ya da beğenme.Dahası televizyonlar bas bas bağıyor maske takın diye.Hadi devletini (!) takip etmiyorsun hiç mi sosyal medya hesabın yok?Ben de sosyal medyadan öğrendim sigara yasağını gidip televizyondan öğrenmedim.Sosyal medyanda yoksa mağarada mı yaşıyorsun diye sorarlar adama.


    Bir de cezayı bilmeden önce üçün,beşin hesabını yapmam diyor ancak cezanın 900 lira olduğunu duyunca başlıyor ahirette görüşürüz demeye...Hani üçün beşin hesabını yapmıyordun?

  • OTE TARAFTA GORUSECEGİZ ALLAHU AKBAR

  • Bu ukala cahil ve sözde bilgili tiplere birde polise gereksiz dirençten 2 kat ceza yazacaksın. Polisin bunlarla işi gerçekten zor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.