Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 3; S-Pen desteği ile geliyor, Galaxy Note serisi sallantıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un amiral gemisi sınıfında yeniden yapılandırmaya gideceği uzun süredir konuşuluyor. Özellikle Galaxy S ve Galaxy Note serilerini bir araya getirerek tek bir seri halinde sunacağı iddiaların odak noktası. Gelecek yıl bunu görebiliriz.



    Galaxy Z Fold 3 neler sunacak?



    İddialara göre Galaxy Z Fold serisi de tüketiciye erken bir merhaba diyecek. İlk nesli hayal kırıklığı olduktan sonra dersine iyi çalışan ve Galaxy Z Fold 2 ile iyi bir iş çıkaran Samsung, üçüncü nesil için çalışmalara başladı. Firmanın hacimli üretim için son örnek prototipleri hazırladığı ifade ediliyor. Bunun anlamı yaz aylarına doğru muhtemel bir tanıtımın gerçekleşmesi.



    Ayrıca Bkz.Nvidia: Talebe yetişmemiz birkaç ayı bulabilir



    Snapdragon 875 ve bir ihtimal Exynos 9925 yonga setini barındırması beklenen Galaxy Z Fold 3 modeli S-Pen kalem desteğini de sunacak. Henüz bir yuva mı olacağı yoksa Galaxy Tab S7 gibi arka kısma mı tutturalacağı net değil ancak S-Pen desteği şüphesiz Fold serisi için daha iyi bir tecrübe oluşturacak.





    Diğer taraftan Galaxy S21 Ultra modelinde S-Pen desteği yer alacağı daha önce gündeme gelmişti. Galaxy Z Fold 3 modelini de düşünürsek Galaxy Note serisinin avantajı kalmamış oluyor. Zaten bu yıl Note satışları Samsung’u pek memnun etmemişti. Bu bakımdan 2021 yılında Galaxy Note serisi tamamen rafa kalkabilir. Bunun yerine S-Pen desteği olan Galaxy S21 Ultra modeli Note serisini temsilen piyasada yer alabilir. Şimdilik iddia niteliğinde olsa da Galaxy S21 lansmanı sonrası bununla ilgili bazı detaylar gündeme gelebilir.



    Kaynak:https://wccftech.com/samsung-confirms-galaxy-z-fold-3-s-pen-no-more-galaxy-note/







  • Telefonlar üç ana gruba ayrılırlar:

    - iPhone
    - Android Tayfası
    - Samsung Note Serisi

    Konu kilit!

  • Herkes koşa koşa ekranı hasar alan katlanır telefon almaya gidiyordu zaten.

  • Entegre kalemli Note serisi sallantida degil. Resmen bitti :/
    https://www.ajunews.com/view/20201122092719480

  • Fold serisini Note'un yerine konumlandırıp, Galaxy S serisi ve Fold ile yola devam edilecek anlaşılan.

  • Note serisinin fiyatı artık kaldırmıyor, satışlar düşecek muhtemelen. Samsung da kar marjını korumak için farklı bir strateji izliyor. Ne kadar tutacak göreceğiz.

  • Aklıma direk resistive ekranlı Samsung Omnia geldi. Kalem ekranın canına okuyordu. 2 kere ekran değişimi yapmıştım. Fold telefonlara kalem konulur belki ama katlama yerinde bile iz bırakan bu ekranlar bir kaç ay içinde telef olur gibi geliyor bana..

    Not: Bu note serisi çıkalı 10 yılı buldu herhalde.. Diğer markalardan biri bile bunun pazarının farkinda değilmi arkadaş? Lg nin armut telefonu haricinde ikinci bir seçeneğimiz hiç olmadı..

  • dediğiniz gibi Note iptal olmaz inşallah, çok severek kullanıyorum,
    Fold felan bence ölü doğum, kullanışsız saçma sapan aletler,

  • Bence kalemi Note serisine özel tutmalı, Fold serisi de sonuçta ucuz cihazlar değil. Note serisi bence S serisinin özellik olarak biraz altında konumlandırılıp, kalem özellikleriyle ön plana çıkarılmalı. Bu şekilde fiyat biraz uygun tutulup devam ettirilebilir.

  • Note serisinin sadık bir kullanıcı kitlesi var. Elindeki Note eskiyince gidip tekrar Note serisinden bir telefon alıyor. Böyle bir adım atılırsa o kitlenin alışkanlıklarını olumsuz etkiler.

  • Mantıklı olan yolu bulmuşlar. Niş bir kategori olup kaybolup gitmektense S/Fold serileri içinde yaşar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note serisi sadece Samsung için değil bütün telefonlar arasında en özel ve en kaliteli serilerden biri. SPen ile hepsinden farklı bir seri. Note gibi marka yaratıp bunu yok etmek veya başka bir isim altında birleştirmek bence kendine zarar vermekten başka bir şey olmaz Samsung için.



    Not: 5 yıl Note4 kullandıktan sonra birkaç aydır Note10+ ile bu serüvene devam eden bir kullanıcıyım.

  • Note 1, note 3, 3 tane note 4, note 5 ve şimdi de note 8 kulanan biri olarak note serisi çok farklıdır gözümde.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Bir de anlasaydık iyiydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan Fold 3 ailesi, tanıtılacak bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.