Şimdi Ara

Güngören Ekspertiz hizmetiyle riski minimuma indirin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güngören ve Merter oto ekspertiz hizmetlerimizle araç alım-satım işlemlerini güvenle ve gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilmeniz için her zaman yanınızdayız.

    Alacağım araca neden ekspertiz yaptırmalıyım?

    İkinci el otomotiv sektörü ne yazık ki birçok yanlış bilgilendirme ve yönlendirmenin gerçekleşebildiği bir sektördür. Bir aracın gerçek değerini belirleyen birçok faktör bulunmaktadır ve ne kadar usta, ne kadar deneyimli olursanız olun araç alırken birçok önemli noktayı atlayabilirsiniz.

    Araçların fiyatını en çok etkileyen faktörlerde boyasız olması, değişeninin olmaması, kaza geçirmemiş olması ve hatasız çalışması gibi etkenlerdir. Ne yazık ki bu noktada satıcının beyanına güvenen ve ekspertiz hizmetini almayan kişiler ilerleyen dönemlerde ciddi hayal kırıklıklarına uğramakta ve ciddi ölçüde maddi zarar yaşamaktadır.

    Bu riski en aza indirmenin yolu ise Güngören ekspertiz hizmetimizden faydalanmaktan geçmektedir. Yaptıracağınız expertiz işlemleri ile frenden süspansiyona mekanik aksamdan kaporta ve elektrik aksamına araçta mevcut olan problemlerin büyük bir bölümü ortaya çıkmaktadır.

    Güngören expertiz hizmetimiz sonrasında aracın genel durumunun yanı sıra motor performansı ve şanzımanı üzerine olası hatalar da yapılan testler doğrultusunda size bildirilecektir. Bu sonuçlar sonrasında gönül rahatlığıyla aracın alım-satım işlemlerine devam edebilir ya da büyük bir maddi zararı önceden önleme şansını elde edebilirsiniz.

    Güvenilir Merter Oto Ekspertiz Hizmeti

    İkinci el araç pazarı denilince akla ilk gelen bölgelerden biri hiç kuşkusuz Merter’dir. Merter’de konumlanan galeriler ve oto pazarları ikinci el oto pazarında hatırı sayılır bir paya sahiptir.

    Bu yoğun talep de Merter oto ekspertiz ihtiyacı doğurmaktadır. Firmamız en son teknolojiyi kullanan ekipmanları ve deneyimli personelleri ile size bu konuda güvenilir biz hizmet sunmaktadır.

    Siz de her bilinçli tüketici gibi araç alım satım işlemlerinden önce kendinizi riske atmamak için ekspertiz hizmetinden faydalanmayı unutmayın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.