Şimdi Ara

Sultangazi Oto Ekspertiz Hizmetiyle Kendinizi Güvende Hissedin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sultangazi oto ekspertiz hizmetiyle araç alıp satarken maddi zarar ve yanılma riskinizi en aza indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

    Araç alırken dikkat edilmesi gerekenler

    Araç alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi sahibi olmazsanız alım satım sonrasında hayal kırıklığı yaşamanız oldukça muhtemeldir.

    Küçükköy oto ekspertiz hizmeti sayesinde arabalar üzerine çok deneyimli olmasanız dahi riskinizi minimuma indiriyoruz.

    Hayalinizdeki aracı bulduğunu düşünüyorsunuz, fiyat konusunda da satıcı ile anlaşmak üzeresiniz, peki aracın tam da satıcının anlattığı niteliklerde olduğuna nasıl inanacaksınız? İşte bu noktada devreye Sultangazi oto ekspertiz hizmeti giriyor.

    Bildiğiniz gibi araç alım – satım sektörü kimi zaman çok karlı bir sektör olurken kimi zaman da araç alırken gözden kaçanlar nedeniyle maddi zarara uğranılan bir sektördür. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak sadece satıcının sözüyle hareket etmek bir aracı göz kapalı şekilde almak anlamına gelmektedir.  

    Çevrenizde mutlaka araç alırken ekspertiz hizmeti kullanmayan ve bu nedenle kötü tecrübeler yaşayan tanıdıklarınız vardır. Otomobil konusunda ne kadar deneyimli ve bilgili olursanız olun kendinizi garantiye almanın bir yolu varken bunu neden değerlendirmeyesiniz?

    Araç alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alan boyalı olup olmadığı, motor performansının hangi seviyede olduğu, frenlerde herhangi bir sıkıntının yaşanıp yaşanmadı, elektronik aksamda bir arızanın olup olmadığı ekspertiz işlemleri sonrasında öğrenebilmektedir.

    Araç sahibi olma hayaliniz için bütçeniz zaten elinizdeki imkanlar doğrultusunda zorlarken bir de aracın masraf çıkarması riskini neden alasınız ki? Araç alımı öncesinde oto ekspertiz hizmetine ödeyeceğiniz cüzi ücretler unutmayın ki ilerleyen zamanlarda büyük masraflarla karşı karşıya kalmanızın önüne geçecektir.

    Sultangazi ilçesinin güvenilir oto ekspertizi

    Sultangazi mevkisinin en işlek semtleri arasında sayılan Habipler’de en yüksek teknolojiye sahip ekipmanları kullanan deneyimli ekibimizle Habipler oto ekspertiz hizmeti sayesinde alım-satım işlemleri öncesinde aklınızdaki soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.