Şimdi Ara

Şok marketleri bisiklet ile teslimat siparişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
2
Favori
26.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Emin olun keyiften yapıyorlar bu işi zaten. Bu nasıl bir yaklaşım, nasıl bir düşünce tarzı. Önce şu ülkenin haline bir bakın, insanların ne durumda olduklarını görün. Tabi bakmakla görmek aynı şeyler değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim burdaki şoka elektrikli motor gibi bişi getirmişler üstü kapalı böyle.Onla getiriyorlar siparişi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    ŞOK'dan almaya devam edeceğim açıkcası beni pek ilgilendirmiyor

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    Şok ta migros un yakında onlarda başlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet vatandaşini korumazsa market çalışanları bisiklet ile de gider, el arabası ile de.
    Bim,A101 ve Şok gibi büyük marketler kimin, hisselerinde hangi milletvekillerinin ismi var, hisselerinde Bakan var mi, onu araştırmak gerek.
    Ankara için yaziyorum, Baskentgazin sahibi kim, Başkent Elektrigin sahibi kim, araştırın, çok ilginç sonuçlara ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 22 Kasım 2020; 10:26:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pi

    Gençler bu bisiklet elektrikli. Ama dandik olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Orjinal elektrikli bisiklet bile değil. En kotu benzinli bir skutir vermeliydiler bence

    Kışın rüzgarda ayazda nasıl kullanacak insanlar bunu?


    yaz ayında değiliz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari at arabasıyla yapsalar teslimatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardiyocuları bedava çalıştrsınlar bununla

  • Böyle ulaşım araçları hindistan'da çok var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    ŞOK'dan almaya devam edeceğim açıkcası beni pek ilgilendirmiyor

    İnsanlıktan nasibinizi almamışsanız bizim bir şey yapabileceğimiz yok haklısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş vermeyin, ŞOK ve diğer ufak marketlerin sitelerini kullanmayın. Yazıktır..

  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Para çokomel ilişkisi ayrıca bana ürün getiren arkadaş market arabası ile getiriyor

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    "Ne oldum değil, ne olacağım demeli insan", bir gün işler ters gittiği zaman belki bisiklet üstündeki siz olabilirsiniz, üstlelik soğuk bir havada ya da yanınızdan hızlıca gecen arabanın suları üstünüze geldiğinde belki bu düşüncenizi hatırlarsınız.

  • Bana ürün getiren şube bisiklet falan kullanmıyor !!!

    Market arabası ile getiriyor.

  • İddia edemem ama çalışan tanıdıklardan gördüğüm kadarıyla ŞOK marketleri A101 ve BİM marketlerine göre çalışanlarına daha iyi imkanlar sağlıyor.

    Bi bakıma belki de işin iyi tarafı Şok marketlerin bu hamlesi biraz daha fazla iş gücü demek.

  • yaklaşık 7 sene şok markette çalıştım ama işe girişim şok marketlerin migros bünyesinde olduğu zamana dayanır. Bir süre sonra marketlerde müdür ve müdür yardımcısı olarak yıllarca görev yaptım bu arada firma ülker markasının da sahibi olan murat ülkere yıldız holdinge satıldı. Migros zamanında çalışan bütün personeller sendikalı çalışırdı ha sendika nekadar işe yarıyordu gene patronla anlaşıp % 2 3 zama imza atıyorlardı ama en azından başın sıkışsa yardımcı olacak bir kurum vardı birde toplu sözleşmeyle gelen aylık deterjan yardımı 3 ayda bir verilen hediye çeki falan gibi haklar vardı.


    2011 yılında yıldız holding şok marketleri satın alınca direk bütün personellerinin sendikadan ayrılmasını istedi ve ayrılmak istemeyenleri mobing uygulayarak bir punduna getirip işten cıkardılar. Hatta şöylede bir şey hatırlıyorum ozamanın parasıyla noterden göya şirkete protesto göndermeniz lazım şu sendikadan ayrıldım ben diye oda 200 küsür tl para tutuyordu şimdinin bin tl si vardır adamlar bu parayı personel verip ayrılmaz sendikadan diye bütün herkesin ayrılma paralarını ödediler. Gidip sendikadan ayrıldık makbuzu getirip paralarımızı aldık. Tabi ben ve benim gibi eski migros personeli olanlar değişimi gördük. Yöneticiler işini bilen insanlardan şu dayımın oğlu bu amcamın yeğeni şeklinde olan kişilere doğru kaydı. Ozaman personele asgari ücret uygulaması vardı bim de a101 de daha fazla maaş veriliyordu.


    Ortalama bir şok market şubesinde 4 personel olurdu ki mükemmel şartlar altında bile bir şubede arada izinli olanlarda olduğunu düşününce 4 kişi çalışmak zordur o dönem bir bölge müdürünün birbirine yakın şubeler olan yerlerde 3 er personel çalışıp arada 1 extra personel milletin iznini çevirsin tarzı önerisi kabul görmüş ve personel sayısı azaltılmıştı. Bu aradaşta bu öneriden dolayı ödül ve terfi almıştı. Bu bildiğin angarya iştir 4 kişinin yaptığı işi 3 kişiye yüklemekten başka bir şey değil ama tabi iş dönüp dolaşıp ihtiyacın var mecburen çalışmak zorundasına geliyor.


    Ben müdür olduğum için çok fazla etkilenmesemde bir süre sonra bize zorla bir kağıt imzalatılmaya çalışılır oldu. Şubelerde periyodik 2 ayda bir sayım olurdu bize sayımda müşterilerden kaynaklı hırsızlık şu bu olan olayların eksiklerininden bile bizim sorumlu olduğumuzu anlatan bir sözleşmeyle bulunduğumuz şubenin stoğu nekadarsa okadar bir senet imzalatmaya çalıştılar. Şimdi bu anlattıklarıma bazı arkadaşlar kötü ayrılmışsın sallıyorsun da diyebilirde bunlar oldu migros gibi bu sektörde 60 70 yılı olmuş bir firmadan bu şekilde personeline senet imzalatan bir firma ya dönüştü şok market. En son bizi 11 12 saat çalıştırıyorlardı ve bu bir kısım personelin şirketi dava edip tazminat almasına kadar sürdü. Bize şirketi dava etmeyenlere ücretlerini vereceğiz dediler ama o ücretler 1 yıl boyunca gelmedi bende şirketi dava edip hakkımı aldım.


    uzun lafın kısası türkiyede hiç bir firma personelinin iyiliğini düşünüp doğru dürüst çalıştırmaz.sahibinin zaten ne olduğu belli malı mülkü satıp korkusundan ingiltereye taşındı. Ha aklıma şuda geldi o bize paranızı vereceğiz diyip oyaladıkları zaman bu zatı muhterem ressam bedri baykam ın bir boş çerçevesine dünyanın parasını verip boş çerçeveyi satın almıştı sözde modern sanat seviyor arkadaş sen önce personelinin hakkını ver birader.





  • Düz ayak yakın yerlerde sırf pr amaçlı kullanılır fakat genel olarak bütün siparişler bu saçma sistemle işliyorsa öyle firmanın da öyle yönetimin de aklını seveyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermişler iyi olmuş demedim ben zaten. Keşke araba verseler ama maalesef. Yaz olsa bile kimse onaylamaz o bisikleti bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Kasım 2020; 13:3:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bisikletin boş agirligi bile çekilmez,bide yokuşlu bir yer olursa hapı yuttun demektir. Kapitalizmin oyununa gelmeyin.Mutlu müşterinin mutlu çalışandan geçtiğini bilmeyen omurcek zihniyetli işletmelerden uzak durun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    Bizim buradaki Şok kapalı kasa triportörle getiriyor. Şehir şehir, mahalle mahalle değişiyor sanırım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.