Şimdi Ara

Mansur Başkan geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ortada daha bir aday yok. Aday yokken neyin derdindesiniz bilmiyorum.


    Gerçi beni de ilgilendirmiyor bana göre KK aday olsun hatta kazansın bende sabah akşam gelip burada eski muhalif yeni iktidara yüklenip eğleneyim işime gelir :)

  • Seçim kazanma konusunda İmamoğlu>Yavaş

    Mansur Yavaş'ı çok severim fakat 2014te kazandığı seçime sahip çıkamadı bazi sebeplerden ötürü.Ekstra olarak Mhp ve Ankara kökenli olması İmamoğlu'na göre avantaj yerel yönetim konusunda fakat ülke yönetimi farklı

    Hangisi daha iyi yönetir kısmı pek tabi tartışılır fakat kazanma konusunda kesinlikle İmamoğlu öne çıkıyor.Bu adamı 2018 Aralık'ta kimse tanımazken 6 ayda 2 defa İstanbul gibi bir yerde seçim kazandı, inanılmaz ötesi birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Hocam aday olunca dayatilmis gibi oluyor mecbur bunu destekle, bence aslinda aday yokkenki tartismalar daha degerli.


    Sahsen ben eger Mansur aday gosterilmezse digerlerinin hicbirine oy vermeye heves etmeyecegim.

  • Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olmaz sebebi ise Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirleri CHP kaybetmek istemez , Ankara artık CHP için biçilmiş kaftan oldu ama İstanbul için aynı şeyi düşünemiyorum , şahsım olarak düşüncem AKP bu seçimi kazanacaktır , AKP şuanda Gazetecileri ve belirli siyasetçileri hapishaneden salacaklar aynı zaman da dolar kurunun düşebilmesi için ve yabancı yatırımcı çekebilmek için elinden geleni yapacaklar ve bu yine halkın gözünü boyayacaktır , dolar kurunu 2 sene içerisinde 5-6 lira gibi bir hale geleceğini , Türkiye'de yabancı firmaların ucuz işçilikten Türkiye'yi tercih edeceğini , Selahattin Demirtaş serbest bırakılacak , Doğu'da kürt olayları artacak daha çok ön sezim var ama kendime saklayacağım göreceğiz bakalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyinghollandali

    Hocam aday olunca dayatilmis gibi oluyor mecbur bunu destekle, bence aslinda aday yokkenki tartismalar daha degerli.


    Sahsen ben eger Mansur aday gosterilmezse digerlerinin hicbirine oy vermeye heves etmeyecegim.

    Ben KK yı tanıyorsam asla imam ve yavaş aday gösterilmez. Adamın elinde 2 tane para basma makinesi var zaten ana muhalefet kalıp ayrıcalıkların tadını çıkarmak istiyor neden onları aday göstersin.


    CHP li seçmen cekete bile oy verir. Rast gele bir aday koyacak CHP li seçmen KK nın tarzı ile söylersem tıpış tıpış gidip oy verecek KK %25 30 40 ne ise alacak ana muhalefet olarak devam edecek.


    KK için önemli olan tek bir nokta var. Erdoğan bütün yasa değişikliklerini tek başına yapabilecek kadar sandalye sayısına sahip olmasın yeter. Bunu sağlayıp ana muhalefet olduğu sürece yeterli.


    Hem hiç bir sorumluluk altıan girmeyecek hem tüm ayrıcalıkların tadını çıkaracak hem de yasa konusunda istediğine evet deyip istediğine köstek olabilecek mis gibi.

  • Benim tanıdığım akp li arkadaşlar, imamoğlu’nu sevmez lakin hepsi mansur yavaş’ı seviyor. Mansur aday olursa akp den ciddi oy alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilemiyorum tek umudum Z kuşağı Bu Ülkedeki 40 yaş üstü hayatımızı mahfeden insanlardan zerre umudum yok gene gider verir bu zihniyete oy.Bizim kurtarısa Z kuşağı seçmenleri kurtaracaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Valla bilemiyorum tek umudum Z kuşağı Bu Ülkedeki 40 yaş üstü hayatımızı mahfeden insanlardan zerre umudum yok gene gider verir bu zihniyete oy.Bizim kurtarısa Z kuşağı seçmenleri kurtaracaktır.

    hee gurtarır :)))))))))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bakınca olay dönüp dolaşıp tekrar Kürtlere geliyor. Ama sanılanın aksine gerçek şudur;
    RTE ile Mansur yavaş arasında bir fark yoktur. Kürtler muhafazakar ve milliyetçi oylar ile iktidar olan RTE'den bu kadar haklar edinebildiyse, Mansur Yavaştan daha fazla Kürt kazanımları elde eder. RTE'nin muktedirliğinin kilit taşı geçmişte hiç bir zaman Kürtlerin elinde olmadı. Ama Mansur Yavaş'ın muktedirliğinin kilit taşı şu anda bile Kürtlerin elinde (Ankara başkanlığı da Kürtlerin sayesinde).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Kasım 2020; 22:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyinghollandali kullanıcısına yanıt
    Şahsi düşüncem Mansur Yavaş olurdu... Şuan Ankara'da gayet başarılı işler yapıyor. Ve bu zamana kadar da şirin gözükmek ve oy uğruna İstanbul belediye ptezindenti gibi terörist destekçisi malum partiye sirinlik yapmıyor. Recep Tayyip Erdoğan için bence en ciddi rakip.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mansur Bey' in herkes tarafından oy alacağı kesin gibi lakin Chp onu aday gösterirmi hele Akp bu kadar kan kaybetmişken vampir gibi bekleyenler var parti içinde Mansur Yavaş' a yedirmezler gibime geliyor.

  • Tum anketlerde bu sonuc cikmaya baslayinca mecbur kalacaklar hocam. @Deadwood




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyinghollandali -- 21 Kasım 2020; 0:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş gerçek bir Atatürk milliyetçisidir ve tam bir devlet adamıdır. Cumhurbaşkanlığı makamına da en çok yakışacak kişidir.

  • RTE'nin seçilmeme imkanı yok. Gerekirse Anayasa değişikliği yapıp, farklı bir yönetim sistemi getirirler yine başa getirirler. Boş hayaller kurmayın.

  • Yukarıda sürekli gülen bir arkadaş var. Vakti zamanında ona benzer bir arkadaş daha vardı seçimler öncesi benzer açıklamalar yapardı.


    Mansur Başkan geliyor

    Böyle bir dönemde ak parti artık tükenmişlik yaşıyor. Mansur Başkanı da koysanız, Ekrem Başkanı da koysanız çok ciddi oy potansiyeli olan insanlar bunlar.


    Adam sinir krizine girip sürekli gülmeye başlamış. Devran döndüğünde bakalım neler yapacaklar.

  • svs S kullanıcısına yanıt

    O arkadasa sordugum soruyu gormusundur hocam, benim takildigim nokta neden bu insanlr koca turkiyeden sadece bir kisi cikabilecegine inaniyor. Bu fanatiklige giriyor artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Chrome piyasayı elimden alacak potansiyelde bir tarayıcı değil"


    dedi internet explorer. Mansur Başkan geliyor 

  • Tayyip Erdoğan'ın tek rakibi Tayyip Erdoğan'dır...


    “Neredesin şevketlim, Tayyip Erdoğan? Feryâdım varır mı bârigâhına? “

    2023 de bu kelimeleri telaffuz etmeyin de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 21 Kasım 2020; 15:46:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adamın yazı yazma şekli diyalog kurulabilecek birisi olmayacağını belli ediyor.

  • Hiç hayal kurmayın Kılıçdaroğlu ulan galiba bu sefer iktidara geçeceğim deyip Rte nin karşısına kendisini çıkartacak yine yenilecek bi 4 sene daha beklicez olacak tablo bu izleyib

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.