Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama Durumu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaş ile Alakalı. Bende artık oyunlar dan keyif almıyorum. Bosver tv izle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlardan Zevk Alamama Durumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem oyunlara ara ver biraz. Kendi kendine gelecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4'lü takım halinde gardena free firee oynamadın öyleyse :D bi ben mi bu kadar seviyorum arkadaş :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scofield1 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de küçüklükten beri oyuna ömrümü adamış bir insanım yaş büyüdükçe aynılarını yaşadım. Sonrasında bir PC topladım ve geçti zannettim. Witcher3 FM ve Red Dead Redemption Battlefield 5 bitirdikten sonra aynı duruma düştüm yani biraz oynuyor sıkılıyordum hatta yeni topladığım sistemi bile satsam mı dedim . Akabinde ps4 almamıştım,kendime bir PS4 aldım yakın arkadaşım vardı sağolsun kardeşlik yaptık oyunların alayı vardı. İşte o zaman eskisi gibi oyuncu olduğumu anladım,özel oyunlar beni God Of War Detroit Become Human Last of Us Uncharted derken gene deli gibi oyun oynamaya başladım ha arada PC devam ediyorum ama o kadar para verip aldığım pcnin yerini konsol aldı. Eşim de izlediği için ya da birlikte oynadığımız dan daha da keyifli oldu. Artık PC başında oyun oynamak bizi çok zorluyor onu farkettim,güzel oyunlarda PlayStation çıkıyor genelde. Tabiki PC de de muhteşem oyunlar var ama yoruyor PC , hem iş hem evde olmuyor, sana tavsiyem konsola geçmen . PlayStation 5 ile geçebilirsin birçok oyunda geliyor hediye olarak. Benim sendeki o bunaltimi PlayStation kırdı.2020 de PlayStation 4 alarak kırdım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben de geçen uncharted 4’ü yükledim bir kaç saat oynayıp sildim zıpla zıpla baydı beni bir de odaklanamıyorum oyuna köşe bucak arayıp farklı bir şey görme ihtimalim olmadığı için dümdüz ilerlemekten sıkıldım.
    Sonra Ac oddysseyi açtım baktım harita derya deniz lan dedim sen bu oyunu hakkını vererek oynasan günde oynayabileceğin 1 2 saatle O da her gün değil gelecek seneye anca bitirirsin ve belki harcadığın zamana acıyacaksın dedim onu da sildim.
    Önceden demons soulsta sırf farm yapmaya bile bir günümü ayırabiliyordum. Şimdi öyle bir lüksüm yok ve çok uzun zaman olmayacak zaman olmadığı için de oyunun içine dalamıyorum bu sebepten de zevk alamıyorum.
    Artık zevk verecek oyunlar cod bf fifa pes tarzı oyunlar oldu ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

    Durumun oyunla hiç alakası yok. Senelerce aynı dopamin uyaranlarına maruz kalıyorsunuz ve beyin buna karşı tölerans geliştiriyor. Bir süre sonra oyunlar keyif vermemeye başlıyor çünkü yeni normal oluyor. Bir şey normalleşince örneğin su içmek gibi beyindeki dopamin uyarımı da hissedilmiyor ve keyif alamıyorsunuz. Bu yüzden 2000'lerin başında internet kafede okul harçlığınızla oynadığınız yarım saatlik oyun > ac odessey. Ayrıca yaş ilerledikçe materyalist dünyaya olan bağın artmasıyla belki de sanal başarımlar gerçeği kadar tatmin etmiyordur.

    Buna ek olarak



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yaşla alakalı olabilir. ben oyunlardan dizi filmlerden zevk alamamaya başladım. askerden geldim geleli dizi film zoraki izliyorum. sevdiğim dizi filmleri bile atlaya atlaya ileri sara sara izliyorum. oyunlarda ise 10 saniye oynayip sildigim var. bende şaşırıyorum yani yaşla falan olabilir ben 26 olunca huyum suyum değişti. dizi film izlerken bu dizi film bana ne katacak deyip eleme yapıyorum. önceden de yapıyordum da şuan hiç izleyesim gelmiyor işte. yaşlılık heralde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Endsless modlu oyunlara yönelinebilir. Level 1 den başlayıp ölene kadar giden oyunlar keyifli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara ben de bu sendroma düşmüştüm ama sonra birkaç kaliteli oyun bulunca geçiyor
    Oyun bulamayınca dinazorluğum tutuyor cs dönüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxenfree, Firewatch ve Rime oldukça sürükleyici.

  • Hayatının cümlenisi kurmuşsun hocam :D

  • Yaşlada alakası var aynen sanal başarı artık keyif vermiyor evet eskinden çok kişi oynardık ama mesela ben hala tek başımada oyun oynamayı seviyorum, eskisi gibi çok oynamasamda gene de bayağı oyun oynuyorum 1 sene boyunca ama bi keresinde 18 yaşımda bunalıma girdim 18 yaş sendromu heralde :D Hiç birşeyden zevk almamaya başladım oyundan bile ama alışkanlık olmuş oyunlar bırakıncada sigarayı bırakmış gibi oldum sonra pcyi satıp ps4 aldım oynayış alışkanlığımı değiştirdim oynamaya devam ettim.Dönemsel olabilir yaş ilerledikçe eski tad olmuyor elbet ama hala heyecanlanabilmek oyunlar için güzel bişi.

  • 34 yaşındayım. Doğduğum günden beridir desem abartmış olmam sanıyorum. İlk atarimi 8 yaşımdayken almıştı babam. Ve bunca senedir oyun oynuyorum. Ps2 ps3 ve tabi pc oyuncusu olarak. Hadda yetmedi 34 yaşında ingilizce öğrendim ve şu anda çeviri yapıyorum. 12 oyun çevirdim ve devamıda yolda.
    Neyse sorunuza gelecek olursak. Oyun bir zevk meselesidir kanaatimce. Eğer ki zevk almıyorsanız kimse bir şey diyemez. Başka şeylere yönelmenizi tavsiye ederim. Kitap gezmek vs. Gibi şeylere yönelin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 21 Kasım 2020; 14:57:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konular hep tartışıldı sebebi rekabetçi oyunlar oynamamanız. Single player oyun işi gerçekten boş iş. Özellikle yaş büyüdükçe daha iyi anlıyorsunuz. Bir şeyin içinde rekabet olduktan sonra haxball oynarken bile keyif alırsın.


    Apex Legends gibi ücretsiz oyunlar var denemeni öneririm battle royale oyunu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanaat34

    yaşla alakalı olabilir. ben oyunlardan dizi filmlerden zevk alamamaya başladım. askerden geldim geleli dizi film zoraki izliyorum. sevdiğim dizi filmleri bile atlaya atlaya ileri sara sara izliyorum. oyunlarda ise 10 saniye oynayip sildigim var. bende şaşırıyorum yani yaşla falan olabilir ben 26 olunca huyum suyum değişti. dizi film izlerken bu dizi film bana ne katacak deyip eleme yapıyorum. önceden de yapıyordum da şuan hiç izleyesim gelmiyor işte. yaşlılık heralde

    Yaş 32 Aynı durumlar bende de var. Bir heves alıyorum konsolu ve oyunu tvye bağlayıp oyuna başlayınca hemen sıkılmaya başlıyorum :(


    Özellikle biraz kafa yormayı gerektiren oyunlarda içimden güçlü ve dominant bir ses resmen bana bu oyunu çözmek için harcayacagin enerjiyi git iş yerini büyütmek için harca. Ya da git çocuğuna daha fazla vakit ayır diyor.


    Oysa isyerimi büyüteceğim kadar büyüttüm. Çocuğuma da fazlasıyla vakit ayırıyorum. Birazcık da oyun dünyasında vakit geçirebilsem hiç fena olmazdı :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 21 Kasım 2020; 15:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunlardan zevk alamıyorsan oyun oynama. Bunu da biz mi söyleyelim?

  • Arkadaslar bence oyunlardan zevk alamamanin nedeni 3 tane ot 5 tane cop topla diyen kalitesiz acik dunya oyunlarinin coklugundan kaynaklanmakta ayrica gunumuzde her oyun bir sekilde icine acik dunyayi dahil etmeye calisiyor tabi wicher 3 gibi oyunlari bundan ayri tutuyorum yani bence yasla ilgili degil oyun suresini uzatmak adina degisen acik dunya mantigi ile ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bal yiyen baldan usanırmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.