Şimdi Ara

Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz hafta resmi olarak çıkışını yapan Xbox Series X ve Xbox Series S'e dair net bir sayı açıklanmasa da konsolun şu ana kadarki Xbox ailesinde en iyi çıkış yapan konsol olduğu açıklandı. Ne yazık ki konsolun satış miktarını da ilerleyen süreçte öğrenemeyeceğiz.



    Ayrıca Bkz.Haftalık Oyun Önerisi 01: Aragami



    Xbox One ve PlayStation 4 döneminde neredeyse her 6 ayda bir PlayStation 4'ün satış miktarı açıklanmıştı ancak ne yazık ki Xbox One'ın satış miktarı açıklanmadı. Neden açıklanmadığı ile ilgili net bir açıklama da ne yazık ki yoktu. Yeni nesilde de Xbox'ın satış miktarı açıklanmayacak ancak en azından bu sefer sebebini biliyoruz.



    The Guardian ile konuşan Xbox başkanı Phil Spencer, yeni nesilde konsolun satış miktarının açıklanmayacağını çünkü bunu açıklayarak ekibinin odağını değiştirmek istemediğini söyledi. Söylediğine göre ekibin ana odağı konsolun ne kadar sattığı değil, Xbox'ın ne kadar oyuncuya sahip olduğu ve oyun oynama sıklıkları. Phil Spencer ayrıca bu durumun manipülatif olduğunun farkında olduğunu söyledi ve özür diledi.



    Xbox One'ın satışları için net bir sayı yok ancak PlayStation 4'ün yarısından daha az olduğuna inanılıyor. Phil Spencer ayrıca Xbox Series'in PlayStation 5'ten fazla sattığı durumda bile satış miktarını açıklamayacaklarını da ekledi.



    Kaynak:https://www.theguardian.com/games/2020/nov/11/xbox-phil-spencer-interview-microsoft-series-x



  • Yersen lüpen ..

  • 2-3 seneye güncellenmiş bi modeli çıksın alınır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böylece bu neslin de galibinin PS olduğunu beyan etmiş oldular.

  • Aslında konsol satış rakamları önemlidir satışın fazla olan tarafında oyun satışlarıda etkiliyor Sony sürekli özel oyunlarını hayrına çıkarmıyor konsol sattığı sürece özellikle özel oyunlardada satış baremeri yukarı ivme kazanıyor

  • Microsoft kendini çok akıllı sanıyor galiba :D PS5 konsolu xbox'tan çok daha iyi bir konsol hem oyuncu kolu hem de oyunları, Türkiye gibi ülkelere yatırım yapmaları da cabası...

  • Xbox yine fos çıktı asla God of War, Demon's Souls, Spider Man, Horizon Forbidden West gibi oyunları geçemez. Yıllarca oyun gelecek diye bekletip Xbox Series XXX alın diyecekler

  • Yazık ya üzülüyorum cidden, ps5 için sağlam bir rakip olmasını diliyorum sadece ancak görünüşe göre baştan patladılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps trolleri hemen atlamış yine her xbox haberine atladıkları gibi, nasıl bir nefret var bu adamlarda. Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak Bilgi açıklamamak yerine Spider-man olayı gibi yalan söylese kral olurdu ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 16 Kasım 2020; 13:11:11 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Aynen Spider-Man yalanı gibi di mi :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür boş rakamlara gerek yok.

    PS fanları da rakamlara istediği gibi biat ediyor. Hem PS daha çok satıyor diyorlar hem de exclusive oyunları nispeten az satınca ama şu sebepten bu sebepten, komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple'da açıklamıyor troll ps fanları.

  • Microsoft baştan yenilgiyi kabul etmiş konsol satış rakamlarını açıklamayarak belli ki polemiğe girmek istemiyorlar. Sonuçta adamların rakibi PC özel oyun yapmadıkları sürece bu böyle devam edecek. Xbox Series X pc için çok iyi bir alternatif bunu kabul etmek lazım. Sony ile zaten kulvarları farklı bu aşamada

  • Bunun son kullanıcı için bir önemi yok. Zaten Sony'de Microsoft'ta karına bakarlar, en karlı bildikleri pazarlamayı yaparlar zaten.

  • zaten kimin çok sattığı belli birisnin stoğu çoktan bitti birisi hala on sipariş alamıyor

    xbox one x ps4 prodan çok güçlü ama güç cokta önemli değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: STMUS

    Ps trolleri hemen atlamış yine her xbox haberine atladıkları gibi, nasıl bir nefret var bu adamlarda.  Bilgi açıklamamak yerine Spider-man olayı gibi yalan söylese kral olurdu ama.

    nefretle alakası yok xbox alacagima pc toplarım ondan iyi bide tr de xbox oyunları 2 elde yok denecek kadar az ps öyle değil 100 tl ye rahatlıkla bir oyun alırsın önemli olan bu Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıklanmıyorsa ister istemez kötüye yorulur böyle şeylerde.

    Bekleyelim bakalım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.