Şimdi Ara

Watch Gt2 Pro vs Galaxy Watch 3 vs Galaxy Watch Active 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 gündür bu denklemi çözemedim. İnceleme videolarını izliyorum özelliklerine bakıyorum ama bir türlü hiç biri yüzde yüz içime sinmiyor.

    Active 2 nin tasarımı güzel özellik olarak ne ararsan var ama çıkalı 1 yıl gibi uzun bir zaman oldu yeni model gelir mi yakında bilemiyorum ayrıca şarjı çok az gidiyor. Ve sensörlerinin iyi olmadığını yaptığı ölçümlerin isabetli olmadığını okumuştum.

    Galaxy Watch 3 ün tasarımını beğenmiyorum ama Samsungun çıkarttığı en yüksek donanımlı en son model akıllı saat ve fiziksel bezel de çok kullanışlı diyor herkes. Keza bu modelin de şarjı çok az gidiyor.

    Gel gelelim Watch Gt2 Pro ya, mükemmel bir tasarımı var gerçekten bayıldım çok premium duruyor şarjı çok uzun süre gidiyor ancak akıllı bileklikten hallice hiç bir özelliği yok neredeyse menü geçişleri çok ağır.

    Gerçekten uzun süre severek kullanacağım bi akıllı saat istiyorum. Malum akıllı saat fiyatları uçuk bulunduğum yerde Gt2 pro 2200 TL ye geliyor Active 2 ve Watch 3 ise 2600 TL ye. Böyle yüksek miktarlar ödeyecekken en doğru seçimi yapmak istiyorum. Siz kullanıcıların önerisi nedir? Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı seninle beraber soru işaretlerine bende sahibin bende birde ekstra başımda iphone derdi var :) cihazım iphone 11 resmen akıllı saat konusunda dert oldu telefon bana çok fazla kafadan çok ses çıkıyor ama hep boş sesler gibi hiçbir yerde beni tatmin eden bir cevap bulamadım bende bi saat alıp uzun süre kullanmak istiyorum gördüğüm kadarıyla her saatin kendine has bir problemi var biz mi acaba çok herşeyiyle inceliyoruz anlamadım :D en sonunda gidip bi amazfit verge alıp geçeceğim düşünmek ve araştırmaktan artık haha

  • caguLuD C kullanıcısına yanıt
    İphone kullansam direk Apple Watch alır geçerdim uğraşmazdım açıkçası sırf Apple watch kullanmak için iphone alan insanlar var. Bataryası hariç her şeyiyle diğer akıllı saatlerden fersah fersah önde. Ancak Android tarafında tam olarak insanı tatmin eden bir saat yok hepsinin avantajları ve dezavantajları var kendine göre o yüzden işin içinden çıkamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple watch bende düşünüyorum ama çok fazla bi akıllı saat için de +3.000 TL üstü vermek istemiyorum. Gördüğüm kadarıyla da apple 3. nesil 3-4 yıl önce çıkmış saati de 2.000 TL alınır mı pek fikrim yok ondan android yöneldim ama yöneldiğime de pişman olacağım gibi çok saçma saatler var ve hepsinin sorunu var birde dediğim gibi apple ile tam net verimli çalışmıyorlar sanırım peki sen 3. nesil applewatch alırmıydın iphone cihazın olsa?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caguLuD -- 16 Kasım 2020; 17:15:33 >
  • caguLuD C kullanıcısına yanıt
    Sanırım almazdım hocam. Ben Apple watch araştırması yapmadım detaylı olarak ancak baktığımızda 3 model öncesini almak mantıklı gelmiyor almışken en az Series 5 almaya çalışırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akıllı saatten beklentileriniz ne önce onu belirleyin derim. herkes bi uygulama kurmadır gidiyor. sadece uygulama mıdır bir saati akıllı yapan. ben gereksiz buldum küçücük ekranı gittim gt 2 pro aldım. keza onada uygulama kurma geldi . bi hesap makınesi yukledim gectim. nabızdı kandaki oksijendi stresti uykuydu spordu bunlar yetiyor zaten . bi sureden sonra sadece kadran degıstıriyorsun bundada 10 binlerce kadran cesıtlılıgı var. sonra artık elde duruş kalite gösteriş arıyosun ve batarya ve saglamlık ve premium görüntü. bunlarrında hepsini huawei watch gt 2 pro karşılıyor. bence cok düşünmeye gerek yok gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimyz

    akıllı saatten beklentileriniz ne önce onu belirleyin derim. herkes bi uygulama kurmadır gidiyor. sadece uygulama mıdır bir saati akıllı yapan. ben gereksiz buldum küçücük ekranı gittim gt 2 pro aldım. keza onada uygulama kurma geldi . bi hesap makınesi yukledim gectim. nabızdı kandaki oksijendi stresti uykuydu spordu bunlar yetiyor zaten . bi sureden sonra sadece kadran degıstıriyorsun bundada 10 binlerce kadran cesıtlılıgı var. sonra artık elde duruş kalite gösteriş arıyosun ve batarya ve saglamlık ve premium görüntü. bunlarrında hepsini huawei watch gt 2 pro karşılıyor. bence cok düşünmeye gerek yok gibi

    hesap makinesinden baska ne kurulabiliyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 uygulamadan bir hesap makinesi birde oyun kurdum. cok incelemedim uygulamaları. gt2 pro uygulamaları adı altında ayrı bi konu açılabilir aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.