Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: Türkiye için Açıklanan Vefat Sayısının Elli Kadar Fazlası Sadece İstanbul’da Var (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
17.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
310 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O zaman batılılar Türkiye deki belediye başkanından böyle bilgi alabildiklerine göre bizim hakkımızda iyi şeyler düşünüyor.

  • pakimeno kullanıcısına yanıt

    1 - Böyle bilgiyi belediye başkanından almıyorlar. Zaten biliyorlar. Hükümetin icraatlerine, hükümet mensuplarının konuşmalarına bakmaları yeterli. Kabak gibi ortadasın. Kimse birşey söylemezse kimse bilmez gibi komik bir yanılgı içindesiniz.


    2 - Muhalif siyasetçilerden bunları duyabiliyor olmaları hakkımızda Kuzey Kore'den daha iyi şeyler düşünmelerini sağlıyor.


    3 - Kitap okumanızı tavsiye ederim. Zira okuduğunuzu anlamakta güçlük yaşıyorsunuz.

  • mesela hangi kitapları okursam sizin yüksek! seviyenize ulaşabilirim acaba? ben arkadaşa yabancı bir ülkede bir belediye başkanı böyle bir açıklama yapamaz derken konuyu kuzey koreye getirdin.Orda muhalif haberler olmuyor vs. Fransa karıştığı zaman ya da güncel koronovirüs önlemlerine karşı gösteriler avrupa medyasında yer alıyor mu?

    bizde demokrasinin olmadığı ülkemizde hdp gibi ayrılıkçı parti terörist cenazesine gidip ülkeyi bölmek istediklerini alenen söylüyor ancak halk oy verdiği için meclise girebiliyor ancak demokrasi beşiği avrupada ispanya da eta uzantısı hb kapatılıyor ve ne hikmetse parti başkanlarının bazıları öldürülüyor.

    biz hadep i kapatıyoruz aihm bizi haksız buluyor parti kapatamazsın deyip tazminata mahkum ediyor ama hb konusunda ispanya hükümeti haklı diyor. Sizin başkanın ülkesini şikayet ettiği abileri böyle iki yüzlü işte.

    imamoğlu iktidarı şikayet ettiği gibi kendi partisinide şikayet etse ya. teröristlerle anayasa taslağı konuşuyorlar başkanın söylediği yalanlardan dolayı ülkede muhalefet yapılamıyor dolayısıyla iktidar istediği gibi at koşturuyor der mi? (Y)Demez.

    Millete kitap oku vs akıl vereceğine önce kafanı kumdan çıkart ve düşünmeyi dene, çok faydasını görürsün.





  •  hemen bloklamış. Ama okuyacağını biliyorum. Sana en yakın, en hoşuna gidecek kitap neyse onu oku. Bak yine anlamamışsın, ben seviyemin yüksek olduğunu iddia etmedim. Senin okuduğunu anlamakta güçlük yaşadığını söylüyorum.


    Yabancı ülkeden kastın batıysa bırak belediye başkanını herhangi bir vatandaş bu açıklamaları hatta çok daha ağırını rahatça yapabilir. En bariz örneği Obama'nın başkanlık adaylığı sırasında ABD dışında miting yapmasıdır. Bu açıklamaların yapılamayacağına dair gösterdiğin tek dayanak noktası ise bazı batılı ülkelerin terör örgütlerin siyasi partilerine yasak koyması ki bu tamamen alakasız durum. Sunacak argüman bulamadığın için konuşmayı terörizm ile denk tutmuşsun. Yabancı ülkeden kastın Çin, K.Kore, Türkmenistan filansa evet bu açıklamaları yapamaz, haklısın.


    Şimdi batıyı kötülemeye başlamışsın. Ama senin önceki cümlelerden birini alıntılayalım:


    Alıntı

    metni:
    Devletin dış yatırım çekmek amacıyla reformlar yapacağını açıkladığı ve kurlarda düşüş başladığı zamanda İmamoğlu yabancı dilde hazırlanmış metni okuması bana pek masum gelmiyor.


    Yani burada batıya şirin görünme derdin olan sensin ki yatırım gelsin diye Türkiye'deki durumun bilinmesini istemiyorsun. Ama şimdi batı tü kaka oldu.


    Millete kitap oku diye akıl vermiyorum, sana veriyorum. Sana en yakın gelen, en hoşuna gidecek kitabı oku. Kitap okumanı tavsiye etmemin sebebi bilgi edinmen için değil, okuduğunu anlama yetisi kazanman içindi. Zira okuduğunu anlamadan nasıl bilgi edineceksin?


    Ek: İmamoğlu'nun bu açıklamalarını eleştiren kesimin liderleri kendileri iktidarda değilken bu eleştirilerin çok daha fazlasını dış basına yapıyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 19 Kasım 2020; 15:18:16 >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.