Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Türkçe Olmayacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr Sherlock Holmes

    Sony Türkiye'nin hatası bu. Sony'nin ne suçu var? Bi de almayacağım diyorsunuz ama alternatifi yok.


    Herkesin kızma amacı hem 1 hafta piyasada Türkçe dublaj ve altyazı var denildi çok sevindik ön sipariş alan oldu çıkmasına az bir süre kala yanlışlık oldu denildi bu kadar uzun süre nasıl gözden kaçar bunun iki sebebi var ya burayı ciddiye almıyorlar yada arka planda bir şeyler oldu kısaca rezillik ayrıca yok Marvel sorun çıkardı falan diyenler için niye bir şey yapsınlar çok saçma ve Sony Türkiye'nin suçu diye bir şey yok mesela Vatan falan açıklasa o zaman dersin Vatanın suçu ama burada dublaj olacak diyen kişi yine Sony başka ülkede olsa olay olurdu oyuna kötü diyen yok Sony Türkçe oyunlar yapıyor evet ama ümit vermesi sinirimizi bozdu o yüzden çoğu kişi oyunu benim gibi 1 yıl sonra anca alır bide Marvel's Spider Man Remastered sürümü var ona hiç girmiyorum sözde oda altyazı gelecekti sinirim bozuldu tonla dil destekliyor Türkçe altyazı bile yapmak bu kadar mı zor yada pahalı en çok ona sinir oluyorum 5-10 kişi bulsak çeviriyor standart olması lazım Sony oyunlarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 14 Kasım 2020; 3:16:8 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yahu kimse de dememiş, Turkiye'de bir oyuna dublaj ve altyazi çalışması yapılacak ama bunu Sony TR bilmeyecek, cidden böyle bir şey olabileceğine inanıyor musunuz?

    Altyazi ve dublaj çalışması oyun çıkmadan çok çok önce başlar, hatta önceki oyunlarda gördüğümüz üzere bilinen ve sevilen sanatçılarla çalışılır. Yani oyun Türkçe dublaj ve altyazi ile gelecek deniliyorsa bu çok önceden yapılan planlamanın müşterilere duyurulması işidir.

    Nasıl bir iletişim hatası olur da, büyük bir çalışmanin aslında olmadığı iddia edilebilir. Burada bizim bilmediğimiz bambaşka bir sorun var gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda Sony TR tarafından bir açıklama yapılmadan bilmemiz de mümkün değil.

    Ayrıca şu daha fazla oyun satmak için bu yalana başvurdular diye düşünenlere de gülüyorum. 30 yıldan fazladır bu ülkede bulunan bir firma ki dünya çapında bir organizasyon, üç, beş oyun daha fazla satmak için bunca yılda inşaa ettiği itibari ayak altına alacak. Cidden bu yorumları yapanlar ya çocuktur ya da başka maksatlarla bu tarz yorumlar yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Kasım 2020; 11:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşin içini dışını öğrenmeden aşırı tepkilerden kaçınmak gerekir.Playstatıon Türkiye deki ekipden birkaç isim ,ekipdeki diğer insanları yıpratmaya da çalışıyor olabilir sonuçda Marvel den dolayı bu oyunların tamamen Türkçe geleceğini beklemiyordu..Spiderman sevilen bir marka oyunda güzel olduğu için tamamen Türkçe geliyor olması büyük bir heyecan yarattı, Türkçe gelmiyor olmasıda çok daha fazla hayal kırıklığı yarattı.Bugüne kadar oyunları hem Türkçe altyazı hemde dublaj çıkaran Playstatıon Türkiye ekibine içi dışı muamma olan tekbirşeyden dolayı haksızlık yapmamak lazım.....
  • Tamam da belki oyuna Türkçe ekleyeceklerdi. Yetişmedi. Ya da Marvel cephesi ile kopukluk oldu. Adamlar Türk oyuncusunu önemsemese diğer çıkış oyunlarına niye Türkçe eklesin? Sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeyin.


    Ayrıca bu kadar rahatsız olduğunuz bir konsolun yenisini alıp kullanıyor olmanız da komedi ya neyse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle önemli bir hatanın, iletişimsizlik olarak açıklanması kabul edilemez. Böyle saçmalık olabilir mi insanları aptal yerine koydular.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca konsolu almamız eleştiri yapmayacağımız anlamına gelmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Tamam da belki oyuna Türkçe ekleyeceklerdi. Yetişmedi. Ya da Marvel cephesi ile kopukluk oldu. Adamlar Türk oyuncusunu önemsemese diğer çıkış oyunlarına niye Türkçe eklesin? Sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeyin.


    Ayrıca bu kadar rahatsız olduğunuz bir konsolun yenisini alıp kullanıyor olmanız da komedi ya neyse

    Tek bir oyun için konsol alanlar var ayrıca aldık diye hisse sahibi olmuyuruz, eleştirmek en doğal hakkımız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt

    Beğenmiyorsan kullanmazsın o zaman. Xbox'un kaç tane çıkış oyunu var? 0!


    Sony kaç tane oyun çıkartıyor, sırf bir tanesi Türkçe değil diye nankörlük mü yapalım? Ayrıca orta düzey İngilizcesi olan rahatlıkla anlar oyunu. Ve bu devirde hala İngilizce bilmeyen de kalmamıştır.


    Beğenmiyorsanız Xbox kullanın. Ama Sony kalitesini anca o zaman anlayıp geri dönersiniz.

  • İngilizce ve fransızcam var o yüzden türkçe oyun istememiz dil bilmediğimiz anlamına gelmiyor. Sürekli karşı tez olarak bunu sunmayın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 14 Kasım 2020; 12:31:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt

    Ben dil bilmiyorsunuz demedim ki. Bilmeyen kalmamıştır dedim.


    Mesele her oyuna neredeyse Türkçe ekleyen Sony sırf iletişim koğukluğu yüzünden Türkçe eklemedi diye ( sadece 1 oyuna, diğer tüm çıkış oyunları Türkçe ) gömülüyor. Ama Türkçe oyunu neredeyse hiç olmayan Microsoft'a kimsenin bir şey dediği yok?


    Ki Sony tüm çıkış oyunlarına Türkçe eklemek istedi muhtemelen, o duyuru bu yüzden geldi. Spiderman konusunda Marvel cephesinde sorun çıkmıştır, yoksa diğer oyunlar niye Türkçe çıktı? Onlara da koymazdı istemese. Demek ki Sony burada hatası yok.


    Ayrıca bu kadar Türkçe savunucususunuz madem. Microsoft, Ubisoft, EA, Activision gibi Türkçe oyun çıkartmayan firmalara 2 eleştiri yapın da samimiyetinizi görelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav simdi kusura bakmayin da bu habere ancak gulunur.Herhangi bir konsol taraftari degilim fakat sonynin yaptigi resmen milletle billur gecmektir.Aynisini microsoft yapsaydi ona da gulerdim.Neden gulerdim?Cunku millet babasinin sirketi gibi savunuyor.Elin adami iste boyle dalga gecer sizinle.


    Once konsol satsin diye turkce dublaj haberleri yapildi daha sonra altyaziyi birak turkce olmayacak deniliyor.Bunun neresi etik?Koskoca bir firma Turk milletiyle alay ediyor.Bunun bir yaptirimi olmali.Sart kosacaksin oyunlar Turkce dublaj olacak degilse ulkede satamazsin diye ama is parayi almaya geldigi zaman 600-700 liralar veriliyor vergiler sak diye aliniyor.Dublaja, dil destegine geldigi zaman yoookk  

    Bu duruma ragmen hala sony urunlerini alacaklara en kisa zamanda akil sagligi diliyorum.

  • Yigit bulut vardi joleli adam o ne yapiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Koca Sony işi gücü yok Türk milleti ile dalga geçmeye çalışıyor aynen. Çok mantıklı.


    Sizin gibilere inat Sony ürünleri almaya devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Diğer Türkçe çevirisi olmayan oyunları alanlara da akıl sağlığı diliyor musunuz? Mesela Xbox Series X için gidip, Call of Duty alsam akıl sağlığı yönünden durumumu nasıl yorumlarsınız?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Kasım 2020; 14:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay muhtemelen şu;


    Bu facebook twitter hesaplarını işleten uyanık geçinen bu arkadaşımız kendi vasfıyla sosyal medyada Türkçe çıkacak diye haber paylaşıp milleti galeyana getirmesi. Sony TR durumun farkına varınca noluyo lan öyle bir şey yok demesi olayı ve iletişim sorunu olmuş ile geçiştirmesi.


    Bir ihtimal daha var. Türkçe çıkacaktı bu aylar öncesinden belliydi bu sosyal medyaya bakan arkadaşımız bu bilgilere sahipti. O yüzden ilerde bi sıkıntı olmayacağına kanaat getirerek haberi paylaştı ama sonradan oyunun Türkçe olması iptal edilince ve bu arkadaşın son iptal olayından haberi olmamasından böyle bir olay ortaya çıktı.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr Sherlock Holmes

    Tamam da belki oyuna Türkçe ekleyeceklerdi. Yetişmedi. Ya da Marvel cephesi ile kopukluk oldu. Adamlar Türk oyuncusunu önemsemese diğer çıkış oyunlarına niye Türkçe eklesin? Sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeyin.

    Ayrıca bu kadar rahatsız olduğunuz bir konsolun yenisini alıp kullanıyor olmanız da komedi ya neyse


    Türkçe eklemek isteselerdi bir tane güncellemeye bakıyor sonradan eklerlerdi tonla bunu yapan oyun var Marvel ve Türkçe dil olayı alakası yok takmışsınız şu olaya tonla dil eklendi bi Türkçe olunca mı sıkıntı çıktı güldürmeyin sırf yorum yapmak için yazmayın bide ps 5 aldığımı kim söyledi ps 4 sürümü için ilerde alıcam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkçe olacak haberini duydukdan sonra Miles morales in çıkış gününde spiderman e Türkçe olmuş mu diye bakdıydım,Parker ın espirili konuşmasını Türkçe seslendirmeyle oynamak çok heyecanlandırmışdı.Spiderman konsol aldıracak derecede bir oyun dublaj olması çok büyük bir artı olacakdı.Parayı ancak ayarlayabildiğim için ön siparişlere yetişememişdim şuan hazır ama bu haber büyük bir hayal kırıklığı yarattığı için nötr durumdayım şimdi.İki Spiderman oyununda Türkçe dublaj olması için istekde bulunmanın tam sırası böyle bir haberler ortaya çıkmışken ve dikkatler o yöne çekilmişken....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: croftrustt

    İngilizce ve fransızcam var o yüzden türkçe oyun istememiz dil bilmediğimiz anlamına gelmiyor. Sürekli karşı tez olarak bunu sunmayın lütfen.


    Aynen yorumunun tamamına katılıyorum.Oyunları tamamen Türkçe olarak biz oyunculara sunan Playstatıon Türkiye nin hakkını yemeyerek saygı çerçevesinde görüşlerimizi bildirmeliyiz.Türkçe oyun isteniyor diye , bu devirde İngilizce bilinmesi şart diye yorum yazanlar kendi değerlerinden benliğinden uzaklaşmış insanlardır .Ayrıca yerelleştirme bir şeyin gelişmesi için şarttır...
  • https://www.rekabet.gov.tr/tr/Basvuru


    şikayet edin, ders olsun

  • Sony'nin suyu ısındı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.