Şimdi Ara

Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
7
Favori
14.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu


    10 Kasım 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, MSI “GÜCÜNÜN ZİNCİRLERİNİ KIR, DÜNYA’YI FETHET” promosyonuna sayfadaki seçili ürünlerden satın alarak katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için aşağıdaki adımları tamamlamanız gerekmektedir:

    "MSI Üye Merkezi" hesabınıza giriş yaparak uygun ürününüzü kayıt ettirin. Üyelik hesabınız yoksahttps://account.msi.com/en/login adresinden bir MSI üye hesabı açmanız ve giriş yapmanız gereklidir. Orijinal marka üreticileri ve internet kafe müşterileri, bu etkinlikte MSI satıcısı olarak kabul edilmemektedir.

    Ürünü satın aldığınızı ispat eden satış belgelerinizi MSI onayına gönderin. Belgelerde ürün model adı, fatura tarihi ve satıcı/mağaza adının açık ve net olarak görünmesi gerekmektedir. Fatura tarihi 10 Kasım 2020 – 31 Aralık 2020 arasında olmalıdır. MSI, gerekli görürse sizden ürün kutusu üzerinde seri numaralarını gösteren kısmı isteyebilir.

    Etkinlik şart ve koşullarını kabul edin ve MSI onayını bekleyin. MSI tarafından tüm kriterlere uygun olduğunuza karar verilirse oyun kodu kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilecektir. Onaylama süreci 14 iş günü sürebilir. Katılım bilgilerinin eksik olması, sizden ek bilgi talep edilmesi gerekirse bilgilerin işlenme süresini 14 (ondört) iş gününe kadar uzatabilir.

    Stoklar devam ettiği sürece 1 (bir)’den fazla ürün kaydedebilir ve talep sayınızı arttırabilirsiniz. Tüm kayıt ve taleplerin 14 Ocak 2021 tarihinden önce tamamlanmış olması gerekmektedir. Etkinlik kayıt işlemleri, stokların sona ermesi nedeniyle etkinliğin daha erken bitmesi durumunda otomatik olarak kapanır.

    Oyun Kodu: Her uygun ürün için (1) adet Assassin's Creed Valhalla Standard Edition oyun kodu (piyasa değeri 59.99 ABD doları). Kodlar stoklarla sınırlıdır. Oyun kodu/kodları, Uplay uygulaması içinden etkinleştirilmelidir.


    Detaylar için:https://tr.msi.com/Promotion/assassins-creed-valhalla/nb


    Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu


    Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu







  • Arkadaşlar özellikle üç kampanyaya da başvurabilir miyiz noktasında net bilgi eksikliği ve kampanya başvuruları esnasında da açıklamaya muhtaç noktalar var. MSI yetkilisi de gelip iki satır yazmayınca böyle oluyor. Ben kendi durumumu ve yaşadıklarımı anlatayım, belki okuyanlara faydası olur. Kasım'ın 11'inde MSI MPG B550 Gaming Edge Wifi anakart aldım.


    Assassin's Creed Valhalla: ilk yaptığım buna başvurmak oldu. 2-3 gün mail bekledim, sonra buradaki arkadaşların mail'le gelmiyor uyarısıyla sayfasına girdiğimde oraya yazmış olduklarını gördüm. Bu kod Ubisoft hesabınızda etkinleştirilir. Okuduğum kadarıyla kimse bu kodda sıkıntı yaşamamış.


    Shoutout: anakartı bir süre kullanmadan inceleme yazmak istemedim. Bir hafta kadar kullanıp oturup inceleme yazdım. 21'inde başvurusunu yaptım, 23'ünde iki adet 100 TL'lik steam kodu mail'le geldi. Kodlardan ilki "bu kod önceden etkinleştirilmiş" diye hata verdi, ikincisi çalıştı. Aynı gün aldığım hatanın ekran görüntüleriyle birlikte düzgün bir İngilizce'yle ticket açtım. Bugün 6. günü ve otomatik dahi olsa bir yanıt alamadım. Bu ayıptır. İlk yanıt müşterinin derdiyle ilgilenildiğini hissettirmek için vardır, kısa sürede verilir. Müşteri de bilir ki benim problemimle ilgilenilecek. Ardından da mümkünse ilk gün düzgün bir cevap verilir. Hadi yoğunluk var diyelim, 2. veya 3. gün dönüş yapılabilir. Benim gördüğüm bu durumda olan iki arkadaş daha var.


    Black Friday: buna da en erken fatura tarihinden 14 gün sonra başvuru yapabiliyorsunuz. Nedense çok kez sorulmuş. Ben ayın 26'sında başvurdum. Geri ödeme para birimini TL yazdıkları için başta TL hesabı verecektim, ancak Swift kodu istedikleri için burada daha önce yazmış bir arkadaş gibi EUR hesabı verdim. Başvuru şartlarını okudum, ama bununla alakalı bir bilgi bulamadım. Başvuruyu yaptıktan kısa bir süre sonra mail geldi. "Size 2 iş günü içerisinde site giriş bilgilerinizi içeren bir e-posta göndereceğiz." ibaresi var. Dedikleri mail de hemen geldi. Sürecin takibini verdikleri bağlantıdan site giriş bilgileri ile yapıyorsunuz, varsa mevcut MSI hesabınızla karıştırmayın. Bende henüz sadece "İşlem Devam Ediyor" diyor.


    Özetle; 3 kampanyaya da sorunsuz başvurdum. Bi adet 100 TL'lik steam kodum çalışmadı. Ticket açtım, ama yanıt alamadım. Geri ödeme tarafında da verilecek hesabın para birimini belirtmedikleri için tatsız bir bekleyiş sürecindeyim.

  • Peki bu kampanyanız Black Friday Geri Ödeme Kampanyası ve Shoutout denilen yorum kampanyasıyla beraber kullanılabiliyor mu? Yoksa 3 kampanyadan sadece birinden mi yararlanma hakkımız var?

  • Merhaba @MSI Türkiye


    Dün Tekramarket'in N11 mağazasından MSI carbon wi-fi anakart aldım. Aşağıda linki verilen Shoutout kampanyanıza katılmak istiyorum ancak Tekramarket'in sitesinde ürün yorumu yapabileceğim/ inceleme yazabileceğim bir yer yok. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer sorun olmazsa N11'de de yorum yapabilirim. İyi çalışmalar.


    https://account.msi.com/login

  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsin merak etme bende tekramarketin gittigidiyor sitesindeki mağazından almıştım kabul etmişlerdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden 1 Kasım değil de 10 Kasım olarak tarih belirlediniz??

    7 Kasım da aldığım ürünü iade edip yeniden mi sipariş vereyim yani!!

    Şu tarihi 1 Kasım'dan başlatsanız olmaz mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun piyasa değeri bizim için 59.99 ABD doları değil 269TL, ayrıca 100 ubisoft puanıyla %20 indirim kazanıp 215TL'ye düşürebiliyorsunuz bu fiyatı.

  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler...


    O zaman sen de ürün yorumunu gittigidiyor.com'da yaptın ve gittigidiyor'daki yorum linkini mi gönderdin?


    ben de n11'de yapayım eğer öyleyse...

  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Evet gitti gidiyor linkini gönderdim, önemli olan faturanın tekramarketten olması.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mami24 M kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de 7 kasımda almıştım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valhalla mı

  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

    önemli bir soru. hem black friday iadesi, hem shoutout 200tl steam kodu, hem de ac valhalla uplay kodu alabiliyor muyuz? aldığım anakart hepsine uyuyor çünkü. (b550 gaming edge wifi)


    çünkü hepsine giremiyorsak kendimize göre en iyi senaryoyu seçelim en azından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf946 -- 13 Kasım 2020; 15:16:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf946

    önemli bir soru. hem black friday iadesi, hem shoutout 200tl steam kodu, hem de ac valhalla uplay kodu alabiliyor muyuz? aldığım anakart hepsine uyuyor çünkü. (b550 gaming edge wifi)


    çünkü hepsine giremiyorsak kendimize göre en iyi senaryoyu seçelim en azından.

    İadeyi alırsın zaten tarihi 16 sında başlıyor ama promosyon sınırlı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldım. Teşekkür ederim, MSI.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay arkadaş 9 kasımda b550 gaming edfe wifi anakart aldım, 1 günle kaçırdık oyunu.

  • Msi sitesinde bir ürünle bir promosyona katılınır yazıyor. Para iade kampanyası promosyonsa ikisi bir arada olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boristhedragon B kullanıcısına yanıt
    Nerede yazıyor öyle birşey ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihler tutsa iyidi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana bu sabah shouttan 200 lira steam kodunu ve valhalla kodunu yollamışlar gerçi kod daha aktif değil. bakalım geri ödeme de alabilecek miyiz.

  • wamad W kullanıcısına yanıt

    Hocam bu shot şeysi için yorum mu yapıyorsunuz sadece yoksa inceleme videosu gibi bişey mi çekmek gerekiyor ?

  • Smoche. kullanıcısına yanıt

    yorum yetiyor hocam.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.