Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar sallarsan salla, dona düşer son damla..

    Daha fazla sallamadan kurtulmaya bak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlilik basit bir mesele değil ne yazık ki.Cüzdana imzasını atan her iki insan evlenmiş sayılmaz, evlilik yürek ister,fedakarlık,özveri ister. Yaşam biçimi desem doğru olur sanırım. Evlilik istemek ayrı bir şey bir de onu kişinin yaşam tarzına uydurması ayrı bir şey. Evlenmek çok kolay imzaları atarsın olur biter önemli olan sonrası. Hocam sen bir kere iş için 15 gün şehir dışındayım demişsin ben o cümleyi okuduktan sonra zaten, gerisini okudum ama çok da gerek duymadım o noktadan sonra. Ha yanlış anlaşılmasın bu sen yokken eşinin seni kesin aldattığı anlamına gelmiyor sadece içerisinde process dönen bir çemberin dışına çıkmış,uzaklaşmış oluyorsun. Böyle bir iş hayatın varsa evlilik normalden daha da zorlaşır.Bence hatalı değilsin sen elinden gelenleri yapmışsın ama sadece şunu demek istiyorum ya hayatına göre kendini ayarlamalı ya da kendine göre hayatını ayarlamalı bir insan. 2-3 hamle sonrasını görebilmek lazım.Ayrı gayrı zor olur, siz bence aynı eve çıkmış iki sevgili gibi yaşamışsınız.





  • Kısaca...

    Tek başınıza bir yatakta uyumak, herhangi bir kadınla beraber uyuyup yalnız kalmaktan bin kat daha iyidir.

    35 yaşında bir kardeşinin tavsiyesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 12 Kasım 2020; 15:39:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevgi yok, saygı yok, arzu yok, aldatılıyor olma ihtimali yüksek, şu durumda boşanmamak ne akla ne mantığa sığar...

  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    Csb nedir hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada sizin hatalarınız yok mu peki?Cinsel isteğiniz konusunda bir hatanız yok.Her koca gibi eşinizle özel şeyler yaşamak istemişsiniz.Sizin hatanız kadının üstüne fazla düşmek olmuş.Yemeğini yapmışsınız,evini temizlemişsiniz,onun elini sıcak sudan soğuk suya soğuk sudan sıcak suya sokmamışsınız kısacası el üstünde tutmuşsunuz.Doğal olarak kadın 'kadın' olduğunu unutmuş.Sizin tüm işleri yapmak yerine bu işleri kendi aranızda paylaştırmanız gerekirdi.Doğal olarak kadın için çekiciliğinizi kaybetmişsiniz.Sürekli ev işlerini yapan,şikayet etmeyen,kendisini el üstünde tutan sıradan bir erkeğe dönüşmüşsünüz.Kadınlar kocalarının ya da sevgililerinin sıradanlaşmasını istemezler.Hepsi lafta sizin yaptıklarınızı yapan erkekleri arzuladıklarını söyleselerde esasında onlar kendilerine değer veren ancak bunu belli etmeyen,evde ve ortamlarda kadından baskın çıkan,umursamaz görünen erkekleri isterler.Ne yazık ki siz zamanla eşinizin gözünde çok sıradan bir erkek olup çıkmışsınız.Zaten kadının boşanmak istemesi ve iş ciddiye binince bundan vazgeçmeye çalışmasının nedeni bu.Hayatınız sıradan olduğu için bir farklılık bir heyecan istemiş.Lakin artık bu saatten sonra geri dönüşte olmaz.Zira eşiniz sizinde vazgeçmeniz sonucunda size olan saygınlığını tamamen kaybedebilir.Sizi iyice sıradan birisi olarak görebilir.


    Bu nedenle arkana bile bakmadan ayrıl bu kadından.Boşanmak zordur bu doğru lakin ömrünüzün geri kalanında sürekli bu problemleri yaşamak istemiyorsanız ve ilerde eşinizin size yönelik kırıcı davranışlarına maruz kalmak istemiyorsanız bu ilişkiye son verin.Zira eşiniz bugün vazgeçmiş olsa bile ilerde yine aynı davranışlarda bulunması kuvvetle muhtemeldir.Bir ilişkide güven sarsıldı mı o ilişki artık yürümez.Ne evlilikte ne de sevgililikte değişmez kural budur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 12 Kasım 2020; 15:39:48 >




  • Mave®ick kullanıcısına yanıt
    Hala evli misiniz? Benim gibi genç beyefendi insanlara öneriniz nelerdir. Bende yardım ederim anneme. Lakin görünce bunları kadınlara p4ç muamelesi yapmak gerektiği kanaatindeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikayeyi tek taraflı dinliyoruz ama okuduklarım tamamen doğruysa boşan gitsin bu ilişkiden sana yarar gelmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 12 Kasım 2020; 15:45:44 >
  • Mutlu olamayacağım diye ümitsizliğe dusmüşsün,sana en büyük kötülüğü bu olmuş... Özgüvenini almış götürmüş,sanma ki ilk boşanan sen olacaksın...Daha iyilerini hakediyorsun...1 dakika bile durma boşa...ama anlaşmalı olsun...
    Eğer çekişmeli boşanma olursa ananı ağlatır... sanırım son dakika teklifi de bu yüzden ,sonraki sürece yatırım...
    Yok eğer değilse sen boşanmayı istersen durumun ciddiyetini anlayıp belki ortak kararla devam ederseniz bir şeyler düzelir ... Ama sonra yine çamaşır bulaşık sende olur...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çocuk yoksa boşanin
    Varsa idare et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev işini erkeklik ile orantılayan arkadaslar ricam siz evlenip çoğalmayın. Hatta umarım kısır kalırsınız çocuğunuz olmaz da bu hastalıklı zihniyete sahip insan sayısı artmaz.

    6 yıldır evliyim, elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Çok birşey yapamıyorum ama yaptığım zaman da keyif alıyorum. Çünkü mutfakta tek başına zaman geçirmek yerine işi erken bitiyor beraber zaman geçiriyoruz. O da çalışıyor, benim gibi dinlenmek onun da hakkı.

    Siz kendinize hizmetçi arıyorsunuz eş değil ki.

    Erkekliğiniz bulaşıkla çamaşırla ayaklar altına alınıyorsa sizin erkeklik seviyenizde problem var.

    Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum. Doğru yolda yürüyor.

    Lakin evlilik sadece duygusal olarak sürmüyor veya ev işleri VS ile de sürmüyor.

    Bazen daha özel şeyler gerekiyor.
    Yani aşık olmadan evlenmiş olabilir, yatak konusu uymamış olabilir. Kendi evliliğe hazır değilken hevesle evlenmiş olabilir daha bir çok şey.

    Öncelikle tavsiyem karşılıklı beklenti ve tavırlarınızı açık şekilde ortaya dökmek. Bu konuda 2 tarafta samimi olmalı ve beklentiyi karşılama durumunu değerlendirmeli. Eğer uygunsa 2. Şans her zaman verilir. Gerekirse 3. Verilir. Bu il gurur işi değil. Hayat inişli çıkışlı olabilir.

    Karşılıklı oturup konuşamadıktan sonra zaten evli kalmak çok zor.

    İşin iyi tarafı ise çocuk olmaması. Çocuk olunca bazı şeyler bu kadar kolay olmuyor, olamıyor.

    İçinizde bir birinize karşı sevgi varsa, ona güvenin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

    Bu mesaj silindi.

    Çok tecrübesizsiniz. Adam 2 senedir cinsel münasebet bile kurmuyor eşi ile. Neyden bahsediyorsunuz.?

  • Eş olmanın hiçbir sorumluluğunu yerine getirmemiş sen birde hala boşanmalı mıyım diye soruyorsun oradan kaçarak uzaklaş aranızda hiçbir bağ yok kuru bir alışkanlık o kadar

    Boşan arkana bile bakma!!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan böyle durumlarda bir şans vermeye daha yakın hissediyor. O güne kadar yaşadığınız anıları tekrar tekrar düşünüp boşanma veya ayrılma fikrinden uzaklaşıyor. Ancak sizin ilişkiniz malesef kangren olmuş. Eşinizin size istediğiniz gibi yaklaşabileceğini sanmıyorum. Bence size hak ettiğiniz değeri verecek birini bulmak veya yalnız olmak daha iyi gelecek. Ancak tabi eşiniz açısından yaşananları sebep sonuç ilişkilerini bilmiyoruz. Tek taraflı anlattığınız şeyden bir yargıda bulunmayı da çok doğru bulmuyorum. Sizin de bu noktaya gelmiş olmanızda elbet payınız vardır. Bu ilişkinin onarılabilir olup olmadığını veya onarmaya değer bir şey görüp görmediğinize siz karar vermelisiniz. Çok zor bir süreç. Ayrılıp üzülmek de var; daha hayırlı biriyle karşılaşıp yaşadığınız bu günlere üzülmek de...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coder73 C kullanıcısına yanıt

    Umarım troldür.

  • Buralardan geriye dönülür dönülmesine de hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
    Tecrübe konuşuyor bir düşün derim.
    Çocuk yok anladığım kadarıyla, durman kabahat.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Konuyu saptırmayın. 6 senelik evliler son 2 senesinde adamın cinselliğini sıfıra indiren bir kadın var. Bu kişiler 90 yaşında falan değil. Siz hayal aleminde yaşıyorsunuz sanırım. Gerçek dünyaya gelin biraz. Kesinlikle kimseye bu konularda tavsiye vermeyin. Komik oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 12 Kasım 2020; 16:41:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.