Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
70.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizce kim kazanacak
    Bende aldım fatura aldığımın sabahı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaskar kullanıcısına yanıt
    Siparişler gönderilmez ise kaybeden idefix olacaktır. Hepimizin elinde fatura var. THH'ye gidip de haklı olmama ihtimalimiz yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İdefix'ten gelen mesajı sizin takdirinize bırakıyorum:

    Merhaba, Siparişinizin içerisinde yer alan Kobo Clara HD E-kitap Okuma Cihazı adlı ürün fiyatlandırma hatası nedeniyle iptal edilmiştir. Ücret iadeniz ödeme yapmış olduğunuz karta yansıtılması için N11 ile görüşmenizi rica ederiz. Yaşatmış olduğumuz bu durum adına sizden özür diler, anlayışınız için teşekkür eder , iyi günler dilerim. Sevgiler
    Yani boşuna beklemeyin göndermeyeceğiz diyorlar.İptal sebebi ise fiyatlandırma hatasıymış.Peki bizim mapduriyetimiz ne olacak kaçırdığımız indirimler ve kuponlarımız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bana da bu mesaj geldi...


    11 kasımı bekleyip bonus kart ile o güne özel kampanyalarla çeklerle alışveriş için ayaktaydı çoğu insan, anlık saatlik bomba indirimlerin olacağını biliyorduk ve fırsat olarak düşünüp bu ürünü aldık.


    o günkü kampanyalar, çekler ve bonus fırsatları bugün yok. fatura gelmiş durumda, büyük fırsat kaybı oluşuyor basit bir iade değil bu n11 özel bir gün, elimde o gün olan fırsatların hepsinden olmuş bulunuyorum sonuçta.


    faturam da var, iade etmek istemiyorum.

  • Ben daha soru sormadım. Fakat soru soranlara "fiyat hatası yüzünden iptal edilmiştir" diye cevap yazıyorlar. Madem iptal ettiler, neden hâla "Onaylandı" şeklinde bekliyor? İptal durumuna getirsinler önümüze bakalım. Gereken yerlere şikayet edelim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerhac

    Ben daha soru sormadım. Fakat soru soranlara "fiyat hatası yüzünden iptal edilmiştir" diye cevap yazıyorlar. Madem iptal ettiler, neden hâla "Onaylandı" şeklinde bekliyor? İptal durumuna getirsinler önümüze bakalım. Gereken yerlere şikayet edelim.

    senin iptal etmeni bekliyorlar çünkü, ne kadar zekiler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    senin iptal etmeni bekliyorlar çünkü, ne kadar zekiler...



    Alıntıları Göster

    Daha çok beklerler :-) Sonuna kadar gideceğim. Madem ortada hatalı bir durum var. Hemen hızlıca aksiyon alsalardı, günlerce bekledik. Fırsatları kaçırdık vs. Kendileri kaybeder.

  • Az önce İdefix müşteri temsilcisiyle konuştum, mail adresimi verdim. Ben n11'de soru-cevap bölümüne yazmamıştım. Siparişim sistemlerinde iptal olarak görünüyormuş, 5 güne içerisinde oara iadesi yapılacak dedi. Yanlış fiyat girilmesi sebebiyle iptal olmuş sözde. N11'de görünmüyor dedim, o da İdefix sisteminde iptal olarak göründüğünü söyledi. Rezalete bak ya!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123dfgh -- 17 Kasım 2020; 18:2:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 123dfgh

    Az önce İdefix müşteri temsilcisiyle konuştum, mail adresimi verdim. Ben n11'de soru-cevap bölümüne yazmamıştım. Siparişim sistemlerinde iptal olarak görünüyormuş, 5 güne içerisinde oara iadesi yapılacak dedi. Yanlış fiyat girilmesi sebebiyle iptal olmuş sözde. N11'de görünmüyor dedim, o da İdefix sisteminde iptal olarak göründüğünü söyledi. Rezalete bak ya!

    ee napıyoruz nereye nasıl şikayet ediyoruz? fatura var, kaçan fırsatlar var 11 kasımdı sonuçta, yanan çekler var, kaçan bonus puanlar var...


    kaçan fırsatların bir maliyeti var nerden baksan böyle bir ürün için 200-300tl demektir.


    kusura bakmasınlar pek umudum zaten yoktu ama şu cevapları yüzünden inada bindirip peşinden gideceğim.





  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam ben de. Müşteri hizmetlerinden tut N11'de verilen cevaplara kadar insanı gerçekten sinir ediyorlar. Şimdi N11 müşteri hizmetlerine sordum onlarda da onaylı gözüküyormuş hala. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım ancak N11 siparişi iptal edildi olarak gözüktüğü zaman işlemlere başlamak lazım.

  • Böyle bir durumda müşteri memnuniyeti için n11'in aradaki farkı idefix'e verip ürünlerin gönderilmesini sağlamalıdır ama nerde o dünya. Sitenin ismi n11 ve 11.11 indiriminde milleti mağdur ediyorsun. Bizde büyük firma diye bu siteden alışveriş yapıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapıcaz? Böylesine beleş bir ürünü kaçırmayalım. Bize yakışmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünle ilgili zerre heyecanım, fiyatıyla alakalı zerre üzüntüm, endişem yok. Benim derdim tavırları, madem öyle iptal etsinler. 24 kasım günü kargolamadıkları zaman direk thh ne başvurumu yaparım.


    İptal olmuşsa da iptal etsinler, bir hareket göremedik ona göre aksiyon alalım ama üründen ziyade şu tavır ve süreci yönetememe şekillerinden dolayı sonuna kadar itiraz edeceğim. Satıştan kaçınma maddesini de bildiklerine eminim artık. Katakulliyle iptal etmeye çalışıyorlar.


    Sadece bekliyorum verdikleri kargolama tarihi geçer, bu durum değişmez hem n11, hem idefixe ayrı başvururum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 17 Kasım 2020; 21:12:41 >
  • Evet ben de o gün ürünü donanım haber sıcak fırsatlar sayesinde aldım. Kuponla 238 liraya geldi. Bu işin peşini bırakmayalım arkadaşlar, elimizde faturamız da var biz idefix'den daha zengin değiliz bundan sonra ne yapacağımızla alakalı tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar. Thh vesaire ne varsa uğraşmak lazım bu adamlara fırsat vermemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan_76 -- 17 Kasım 2020; 21:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 25'inde kargo çıkmadıysa direkt olarak THY başvuruyorum. Sayın ''idefix'' yetkilisi işi zora sokma ,gel dön yol yakınken :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdiden dilekçe örneklerini hazırlayalım ciddi olduğumuz görsünler , bu kadar kitap peşinde koşan üyelerin içinde avukat - lık okuyan vs .vardır elbet.Örnek dilekçe oluşturalım toplu hareket edelim.Hakkımızı almak için daha ne bekliyoruz.Kimsenin insafına bırakmayalım , biz yön verelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 17 Kasım 2020; 21:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kargoyu dahi beklemedim, direk mesaj atarak hangi sebebe dayanarak iptal ettiklerini sordum. Gelen cevaba göre THH işlemlerini başlatacağım. İdefix'in keyfini bekleyemem, bana da aynı cevabı verirlerse ilgili maddeler ve emsal kararlarla beraber THH'ye başvuracağım, başvuru sürecini de burada paylaşırım.


    Bakalım neler olacak.

  • themelinalist kullanıcısına yanıt
    Hatalı fiyata dayanarak iptal ettiler ya hocam yazıyor zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sleepy ler 6₺ ye satıldığında sabaha reddedildi olarak geri sönüş geldi.
    Bu kobolar 2 saat içinde onaylandı fatura geldi ve aradan 6 gün geçmesine rağmen halen aynı şekilde devam ediyor.

    Anlamadığım konu ise neden kobolarda aynen sleepyler gibi direk reddedilmedi ertesi gün?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.