Şimdi Ara

KASKO ÜZERİNDEN CAM DEĞİŞİMİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Doğa Sigorta üzerinden kasko poliçem var. (ÖZEL ANLAŞMALI POLİÇE) Ön camımda çatlak olduğu için kasko üzerinden değiştireceğim fakat bir sıkıntı var. Kasko poliçemi okudum. cam klozunda orijinal cam ile değiştirilmelidir ibaresi mevcut fakat kaskonun gönderdiği cam servisi ben orijinal takmıyorum yan sanayi takıyorum diyor. Uğurlu Glass bu arada. anlaşmalı tek özel servis bu var başka bir servise gider isem %20-25 muafiyet vericem. kaskoyu deldirmek istemiyorum hasarsizlık indiriminden yararlanıyoruz. Bu arada aracımda bulunan camda orijinal cam şimdi onu cıkartıp yan sanayi taktırmakta akıl işi değil pek. nasıl bir yol izlemem gerek sizce yardımcı olur iseniz çok sevinirim.




  • Maalesef doğa sigortada normal olay hocam.

    Acentenizden destek almanız lazım ,poliçeyi yaparken konuşup , sonra destek olmayan acentelerdense doğa gibi firmalarda çözmek çok zor.

  • Hocam anlaşmalı servise dilekçe vereceksiniz, onlar sigorta şirketinden onay alıp orjinal cam getirtip takabilir.

    İçiniz rahat olsun, yönlendirme konusunda eksik kalmış cam şirketi, bunu aynen iletin, size yardımcı olmak zorundalar.

    Bu bilgiyi size vermeleri ve yardımcı olmaları lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 7 Kasım 2020; 20:54:40 >
  • evet dün camımı değiştirdim. orijinali ile hemde. Balıkesir merkezde bulunuyorum bu arada benim gittiğim ilk yer merkezde sanayide yeri sadece o var idi. orası ber orijinal takmıyorum yan sanayi takıyorum diyen yer. harbidende orijinal takmıyor. camların hepsinde ugurlu amblemi var. bende çareyi ayni kasko üzerinden başka firmaya ait camcı bulmakta oldu. doraglass üzerinden balıkesir/edremit ilçesinde buldum Karahan Oto Cam. aradım ben orijinal takıyorum dedi. daha sonra gerekli evrakları gönderdik. onay geldikten sonra aradılar. dün gittik ve değiştirdik. eğer sizinde başınıza böyle bir olay gelirse ayni kasko üzerinden anlaşmalı farklı firmalara ait cam servislerine bakın arayın konuşun takıyormusunuz diye bir sorun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.