Şimdi Ara

HP 107A / W / 135A / W / 137FNW 106A Tonerli Yazıcıları Çipsiz Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP 107A / W / 135A / W / 137FNW 106A Tonerli Yazıcıları Çipsiz Çalıştırma.

    HP 107A / W / 135A / W / 137FNW 106A Tonerli Yazıcıları Çipsiz Çalıştırma



    Uyumlu Modeller ; Hp 107a mono lazer / hp 107w mono lazer / hp 135a lazer / hp 135w lazer / hp 137fnw lazer


    Bu Model yazıcılar yeni alındığın da size demo toner ile verilir. Demo toner 100 sayfa baskı alındığın da toner boş - toner değiştir uyarısı verecektir. Dolum yaptırmak istediğiniz de size çipinin olmadığını söyleye bilirler. Yada internetten muadil toner aldığınız da çipsiz olarak satıldığını göreceksiniz. Çipli olarak satılan tonerler fazla maliyetli gelebilir. Hatta 200 tl gibi bir fiyattan daha pahalıdır. Eğer gerçekten 1000 sayfa kapasiteli bir çip ile satın alıcaksanız 300 tl den aşağıya bulamazsınız.


    Toneri dolum yaptırsanız dahi toner boş toner çok düşük uyarısı verecektir. Bir süre devam et diyerek kullanabilirsiniz. Fakat bu durum biraz sıkıcı olabilir.


    Çözümü Nedir ?


    Aslın da çok basit bir çözümü var. Yazıcınıza yazılım yükleterek çipsiz olarak çalışmasını sağlaya bilirsiniz. Bu şekilde tonerinizi dolum yaptırdığınız da tak çalıştır şeklinde hata vermeden çalışır. İsterseniz ucuz muadil tonerini de aynı şekilde kullanabilirsiniz.


    Yazıılım Ücreti Ne Kadar ?


    Yazılım ücreti donanımhaber.com dan gelenler için sadece 60TL dir. Bunu belirtmez iseniz daha yüksek bir fiyat ile karşılaşabilirsiniz.


    Yazılım Neden Ücretli ?


    Yazılım ücretli bir işlemdir. Yurt dışından dolar üzerinden satın alınan bir üründür. Asla ücretsiz olarak bulamayacağım bir ürün. Çünkü çok büyük bir sektör ve iş kolu olarak Dünya genelin de yapılan bir işlemdir. İnternette bulduğunuz yazılımları asla yazıcınız da denemeyin. Neden ; Yazılımlar her yazıcının seri numası ve crum numarasına özel olarak hazırlanır. Başka seri numarası ile oluşturulmuş yazılım sizin yazınız da büyük problemlere yol açar.


    Yazılım Yazıcıya Zarar Verir mi ?


    Yazılım yazıcıya her hangi bir zarar vermez. Yazıcınız yazılımı yüklediğimiz de garanti dışı kalır ama bu bir sorun değil. Garanti durumun da garantiye göndermeden önce eski haline dönüştürebiliyoruz.

    Yazıcınızın tüm fonksiyonları aynı şekil de çalışır. Yazılım sadece çipi devre dışı bırakır. İstediğiniz bilgisayar da istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.