Şimdi Ara

Corsair HS70 Bluetooth oyuncu kulaklığı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni nesil konsolların geri sayıma başladığı dönemde ekipman üreticileri de vites arttırmış durumda. Corsair hem kablolu hem de Bluetooth üzerinden bağlantı kurabilen yeni bir oyuncu kulaklığı tanıtıldı.



    Corsair HS70 Bluetooth özellikleri ve fiyatı



    Corsair HS70 Bluetooth oyuncu kulaklığı Bluetooth ve 3.5mm/USB girişinden bağlantı kurabiliyor. Böylece Android, iOS, Switch, PS4/PS5, Xbox One, Xbox Series X/Series S veya PC gibi geniş bir yelpazeye hitap edebiliyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods Pro ses problemi nedeniyle değişim programına alındı



    Kulaklık 50mm neodim ses sürücüleri ile üst seviye ses kalitesine odaklanan kulaklık Windows Sonic uygulaması sayesinde düşmanın nereden geldiğini anlamanıza yardımcı olacak. USB ile bağlantı kurarsanız iCUE yazılımı ile ses profillerini de ayarlayabiliyorsunuz.



    Atanmış tuşlar ile ses kontrolü yapabildiğiniz kulaklık mikrofonu üzerinden de ortam seslerini azaltabiliyor. Corsair HS70 Bluetooth oyuncu kulaklığı 100$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.



     








  • Corsair HS70'in normal versiyonunu kullanıyorum, gayet güzel bir kulaklık tavsiye ederim.

  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    Müzik konusunda nasıl? basslar nasıl?

  • Steelo S kullanıcısına yanıt

    Yani tatmin edici zaten ICUE programı ile birçok bass ve equlaizer ayarlarını yapabiliyorsunuz gerçekten fark ettiriyor. Benimki normal modeli olduğu için sadece PC'ye ve PS4'e bağlayabiliyorken mobile bağlayamıyordum, Bluetooth modeli daha avantajlı bu konuda. Ayrıca arkada bir şey açmazken çok hafif bir dip ses duyuyorsunuz, Bluetooth modelinde bu sorun çözüldü mü bilmiyorum. Zaten alışıyorsunuz bir zaman sonra beni rahatsız etmedi. Bluetooth modelinde gecikme olur mu sanmam, oyuncu kulaklığı nasılsa. Normal USB veri alıcılı modelin hiçbir gecikme sorunu yoktu. Ekstra olarak, Bluetooth modeli olduğu için içinde bir ses kartıyla beraber gelmez diye tahmin ediyorum. Normal USB alıcılı modelinde ses kartı mevcuttu, PC'de kullanacaksanız ve anakartınızın ses yongası kötüyse bunu göz önüne alıp alın derim.

    Edit: Haberi içeriğini tam okumamıştım şimdi fark ettim kulaklığın sadece Bluetooth destekli sanıyorum :D USB ve 3.5mm girişlerine de sahipmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 4 Kasım 2020; 18:32:41 >




  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için.

  • anker soundcore 2 kullanan birisi olarak buna bu parayı vermezdim. Benim kulaklıkta 40mm neodim sürücü var hi-res var bass-up var hemde 300tl

  • renega kullanıcısına yanıt
    Ürünün linki var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    Bende HS70 kullanıcısıyım ve oyun oynarken hiç rahatsızlık vermeyen o dip ses web de gezinirken ve bir şey izlemez/dinlemez iken acayıp can sıkıyor. Bu kulaklığın tek sevmediğim özelliği bu. Bas/tiz dengesi iyi, şarj süresi gayet iyi vs vs..

  • MelanjAddict M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.