Şimdi Ara

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTIM BU BAŞLIĞI SERİ ŞUKULAYIN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abi 1 liran var mı , çorba parası abiii , sara hastası simitçi olayları artık normal geliyor bana , bunun uzay versiyonunu anlatayım size kanınız donar. İşyerim İstanbul Floryada bilen bilir hemen hemen her evin küçükte olsa bir bahçesi vardır ve genelde ara sokaklarında in cin top oynar. Aracım bakımda ve toplu taşıma ile semte geldim 5dklık yürüme mesafem var ve ara sokaklardan ilerliyorum. 2 tane çam yarması tipli 40lı yaşlarında herif bir anda önüme çıktı birinin elinde kazma diğerinin elinde motorlu ağaç testeresi (evet yanlış okumadınız bildiğiniz ağaçları kestikleri benzinle çalışan testere). Gardaş köyden buraya bahçe işi yapmaya geldik paramızı alamadık bize 50 - 100 ne varsa verde yol parası yapalım demezler mi. Kazmalı ve testereli tiplere işyerimde bahçe işleri var gelin size iş verelim yapar paranızı alırsınız dedim , yoh gardaş biz gideceğiz karnımız aç zaten falan gibi tehditkar ve tamamen para odaklı konuştular , üzerimde para yok cüzdanım işyerinde oraya gelin vereyim diyorum tabi ki gelmek istemiyorlar , hiç mi yok 5-10 lira falan demeye başladılar biri önümde duruyor biri tam yanımda , dedim hiç yok gelin orda vereyim , kazmalı olan bırak gitsin dedi diğeri yoh verecek falan demezmi bunlar beni bırakıp birbiriyle tartışmaya başlayınca direk topuklayıp polisi aradım , güya devriye gönderdiklrini söylediler .Yani anlayacağınız güpe gündüz şehrin göbeğinde testereli gaspçılar geziyor aman diyim dikkatli olun





  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyblack

    Abi 1 liran var mı , çorba parası abiii , sara hastası simitçi olayları artık normal geliyor bana , bunun uzay versiyonunu anlatayım size kanınız donar. İşyerim İstanbul Floryada bilen bilir hemen hemen her evin küçükte olsa bir bahçesi vardır ve genelde ara sokaklarında in cin top oynar. Aracım bakımda ve toplu taşıma ile semte geldim 5dklık yürüme mesafem var ve ara sokaklardan ilerliyorum. 2 tane çam yarması tipli 40lı yaşlarında herif bir anda önüme çıktı birinin elinde kazma diğerinin elinde motorlu ağaç testeresi (evet yanlış okumadınız bildiğiniz ağaçları kestikleri benzinle çalışan testere). Gardaş köyden buraya bahçe işi yapmaya geldik paramızı alamadık bize 50 - 100 ne varsa verde yol parası yapalım demezler mi. Kazmalı ve testereli tiplere işyerimde bahçe işleri var gelin size iş verelim yapar paranızı alırsınız dedim , yoh gardaş biz gideceğiz karnımız aç zaten falan gibi tehditkar ve tamamen para odaklı konuştular , üzerimde para yok cüzdanım işyerinde oraya gelin vereyim diyorum tabi ki gelmek istemiyorlar , hiç mi yok 5-10 lira falan demeye başladılar biri önümde duruyor biri tam yanımda , dedim hiç yok gelin orda vereyim , kazmalı olan bırak gitsin dedi diğeri yoh verecek falan demezmi bunlar beni bırakıp birbiriyle tartışmaya başlayınca direk topuklayıp polisi aradım , güya devriye gönderdiklrini söylediler .Yani anlayacağınız güpe gündüz şehrin göbeğinde testereli gaspçılar geziyor aman diyim dikkatli olun

    Hiç şaşırmadım

    Vahsi batiya dönmüş ülke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim başıma çok geliyordu. 2 3 kişi sigara falan istedi kaç defa. Hepsinde kardeşim tabi ki der çıkarır hepsine verirdim. Ya da para isteyen olurdu, kardeşim bende de çok yok ama al şu 10tl yi idare et artık derdim. Hiç başım belaya girmedi hepsi de eyvallah diye gitti. 3 kuruş için ya da 2 sigara için hayatını riske atmaya asla değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bornova'nın otoban girişinde dilenen kişiler tarafından mendil satın almadığı gerekçesiyle birisinin dövüldüğünü gördün mü.

    Ben bizzat gördüm :/

  • geçen hafta arabanın yanına yaklaştı sırt çantalı biri 'ceza evinden yeni çıktım param yok' dedi.. son günlerin trendi bu.. millet de biraz acıyor biraz da çekiniyor veriyor.. ben vermedim çünkü inandırıcılığı yoktu.. birde bildiğim taktik daha öncede söyleyen oldu.. gerek yok beleşe alışmasınlar gidip çalışsınlar.. genç 25 yaşında adamlar madde bağımlısı olmuş hepsi beleş para bulma yollarını kovalıyorlar.. halbuki ona kafa yoracağı kadar iş bulmaya kafa yorsa ekmeksiz kalmaz hiçbir zaman..

  • Bende yeni çıktım , sen toplandıysan bana var deseydin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemsul

    Bende yeni çıktım , sen toplandıysan bana var deseydin

    Kiyafetlerim cok efendiydi ya

    Elimde kitap dolu poset yanimda tek askili çanta falan hsjdjdjsk bana salca olmasi normaldi yani tam merhametli iyi adam profilindeydim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci sözlük mü burası şukula mukula.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 10 liraya yemek yenilcek yer kalmadı, adam uzun zamandır içerdeymiş demekki :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    5 10 liraya yemek yenilcek yer kalmadı, adam uzun zamandır içerdeymiş demekki :D

    Yok hemen yanda dandik bir tavuk donerci vardi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi yine bana mazeret uretmis..


    Bana gelip direkt "Bi bakar misin? Bana surda yemek ismarlasana?" (Restoran = Ciger/Doner)..


    Sonra tersliyorum, ustune birde atar yapiyor. Artik iyice gina geldi bu tiplerden..

  • Adam sana bir şey dememiş ki kardeş. Adama para vermek istersen ver istemezsen yok kardeşim de gitsin. Neden bu kadar büyütüyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopeyoung

    Adam sana bir şey dememiş ki kardeş. Adama para vermek istersen ver istemezsen yok kardeşim de gitsin. Neden bu kadar büyütüyorsunuz.
    Tehtit etti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Polisler ne yapsın yakalıyorlar saatlerce uğraşıyorlar belge vs. ile 2 gün sonra adliyede salıyorlar adamları, polis boş yere uğraştığıyla kalıyor. Cezalar caydırıcı olsa ve uygulansa bunların hiç biri olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    O otobüs bileti otobüsten yeni inmiş birinin çöpe attığı bilettir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slowfood kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen. :)

  • Cezaevinden çıkan birinin risk alıp öyle bir şey yapması çok düşük bir olasılık o yüzden %99 yalan söylüyor. Zaten dosyası var mimli herhangi bir şikayette karakolluk olmak istemez çok kırık biri değilse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 lira artık 60 değil 30 cent way be dewled

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.