Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.086
Cevap
135
Favori
572.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 8 Haziran 2021; 19:18:56 >







  • "Sanıyorsun" şeklinde yazınca senli benli bir mesele oluyor.


    Sizin amacınızı anlayabilmek gerçekten mümkün değil;


    Elinizde çok yeni, çok iyi cihazlar var ve sahip olduğunuz teknolojiyi çok iyi takip ediyorsunuz desek o da yok, sahip olduğuz cihazlar 2015/2016/2017 senelerinin cihazları, 4-5 senelik eski teknoloji yani....


    Ben fiziksel olarak sahip olduğum bir cihaz hakkında tecrübelerimi yazıyorum; siz başkalarının sahip olduğu cihazlar ile ilgili yazılar paylaşıp "yok sen farkında değilsin, öyle sanmışsındır" gibi yazabilme rahatlığını buluyorsunuz;


    aynı eski bir atasözünün kibarcası gibi "el('in) arabasıyla inşaata girmek"


    Önceden de dediğim gibi yarın öbür gün kendiniz bir Mi 10T serisi olur da alabilirseniz; kendi telefonunuzun, kendi sorunlarını, kendi iddalarınızı, kendi tecrübelerinizi paylaşırsınız, o zaman sanıyorsun dediğiniz de bir anlamı olur.

    Dostum kaç gündür kaçakçı vs diye boş boş mesaj atıyorsun. Herkes bütçesine göre istediği cihazı alır. Sanane!.. Milletin keyfinin kahyasımısın. Forumda ilk kez kayıtlı cihaz fanboyuda gördük sayende. Nedir bu takıntının sebebi, küçükken Doğubankta telefoncuya topun mu kaçtı anlamadım arkadaş yaa...

    Öncelikle daha önceki telefonum Redmi Note 8 Pro 128 GB (Tr garantili, 1 yıldır kullanıyorum, artık satılık)


    Sırası ile gideyim,


    İşlemci ve telefonun genel hızı: Telefon aşırı seri, tüm uygulamalarda ve ana ekranda geçişlerde çok hızlı, işlemci hızını ben kamerayı açıp kapatırkan bile farkettim, bu konuda endişeniz olmasın.

    İphone 8 plus vs bir çok farklı telefon kullandım, kesinlikle en akıcısı bu şimdiye kadar kullandıklarım arasında.



    Ekran : En çok tartışılan konu bu idi forumda ki tartışanlar haklılar. Benim eski kullandığım note 8 pro ekranı ile parlaklık açısından pek bir fark yok, renkler vs hemen hemen aynı. Fakat 144 hz olayı geçişlerde kendini hissettiriyor. oyunda daha çok hissediliyor pozitif fark. Ancak kesinlikle amoled ekran kadar canlı ve gerçekçi değil ekranı. telefonun tek eksiği amoled olayı olmuş bence, ah amoled olsaydı diyorum... Bu arada ben birşey farkettim sizde bunu farkettiniz mi lütfen yorumlayın, iki telefon arasında örneğin youtube izlerken ya da film izlerken Mi 10T pronun çok daha kaliteli bir deneyim yaşattığını çok net farkediyorsunuz, sanki note 8 pro 720p iken Mi 10T pro 1080p gibi. oysa ki iki ekran arasındaki fark sadece birinin 60 diğerinin 144 hz olması değil mi ?

    Acaba bu fark işlemcinin gücü ve bağlantı hızı (aynı wifide idiler) teknolojilerinin farkından dolayı youtubeda otomatik mi ayarlanıyor ?



    Pil : Pil konusunda biraz hayal kırıklığım var, genel olarak hızlı şarj ve pil performansı vasat diyebiliriz. Ama yoğun kullanımda 1 günü çıkaracaktır. Tabi ilk gün bugün, abandık telefona karıştırmadık yerini bırakmadık, ondan olsa gerek. batarya performansı konusunda objektif yorum yapabilmek için en az 2 hafta telefonu kullanmak gerek kanımca.



    Ses-Hoparlör : Telefon bu konuda çok iyi bence. Stereo ses mono'ya göre çok daha doyurucu, keyifli. Yanlız telefon yüksek sesler açıldığında elinizde resmen titriyor. baslar tizler çok net.

    altta ve üstte iki ayrı hoparlörden sanki alttaki biraz daha güçlü, belli belirsiz ama bu fark.




    Kamera : Yine Note 8 Pro ile kıyaslayacağım; çok iyi. Farkı özellikle gece çekimlerinde fark ediyorsunuz. telefonun diyafram aralığının f1,7 olması çok şey katmış. 108 mp olayı konusunda biraz hayal kırıklığı bence, yani poco f2 pronun 64 mb kamerasından daha iyi değil, taa ki gece çekimine kadar. orada iş değişiyor, ki onun da mp ile alakası olmadığını biliyorsunuz. Kamera modlarında birçok değişik mod eklenmiş, bu güzel. GCAM çıkmadı henüz sanırım, ben asıl onunla denemeyi istiyorum.


    Tabi gelelim asıl önemli farka : OIS !! kesinlikle ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım, telefonla yürürken fotoğraf çektiğinizde sanki durup netlemişsiniz gibi net fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Kamera benim için önemli diyenler artık OIS olmayan bir kameraya sahip telefonu direk elemeleri gerektiğini tecrübe ederek öğrendim. (Poco f2 prodan sırf bu yüzden vazgeçip geri gönderdim)


    Telefoto kamerası yok, yanı arkada 4 değil 3 kamera var, bunun maliyete etkisini bilmiyorum, kullanım sırasında arar mıyım? bakalım görelim.


    Geniş açı kamerasının kalitesi orta. ne oneplus 8 pro gibi ne redmi note 8 pro gibi. ana kamerayı sık kullananlar için çok aranmayacak bir detay diye düşünüyorum.


    Ön kamera performansı da oldukça iyi, burada ön kamerada yazılımla bir yüz güzelliği efektini direk uyguluyor sanki, artık selfielerde daha güzel çıkıyorum   Ön kameranın ekrana gömülü olması (poco f2 prodaki gibi pop up olmaması) bir avantajı daha getiriyor, "Yüz tanıma" ile kilit açma. Mesela benim için çok önemli ve çok kullanışlı geliyor bu özellik, bu arada tek yüz değil birkaç değişik yüz eklenebiliyor. Mesela note 8 proda tek yüz ekleniyordu.


    Bu arada ciddi bir kamera çıkıntısı var, telefonu düz yüzeye koyduğunuzda kamera üzerine oturuyor, kamera camına bir koruyucu takmak şart. yanında gelen kılıf kamera çıkıntısını biraz aşıp kamerayı biraz koruyor ama bu hali ile kesinlikle yetersiz, kamera camı ekran koruyucu tavsiyelerini alalım :)


    Parmak izi okuyucu : telefonun açma kapama tuşu üzerinde bulunuyor ve muhteşem çalışıyor. Önceki telefonda kamera altındad idi ve devamlı oraya parmağı götürüp kamerayı lekeli hale getiriyordum, bu telefondaki yeri kesinlikle daha iyi ve daha hızlı.


    Tasarım : Ben siyah modelini aldım mecburen, çünkü sadece o stokta vardı. Siyah modeli tamamen parlak cam olduğu için net siyah gibi değil antrasit ayna gibi duruyor. Fotoğraftakinden şık. Kılıfsız kullanırsanız çok dikkat çekeceği kesin, ama buna cesaretiniz olacağını sanmıyorum :)

    Yanında gelen kılıf sıkı geçiyor telefona, orta kalınlıkta, yanları mat, arkasının yarısı mat yarısı şeffaf. kocaman xiaomi yazmasalar iyimiş bence.




    Kısa kısa   yazmaya çalıştım.

    Sormak istediğiniz birşey var ise vakit buldukça deneyip görüp yorumlayabilirim.

    Şimdi Ürünü tercih ederken insanların öncelikleri vardır.


    Smart adlı arkadaş ürünü kullanıyor mu bilmiyorum ama kötülemek adına ısrarla bu sayfadan ayrılmıyor onun şaşkınlığını yaşıyorum. Yani ürüne kötü dersin beğenmiyorum dersin sonra başka sayfalara geçersin smart arkadaşımız ısrarla kötülemeye yada kötü olduğunu söylemeye devam ediyor bunun anlaşılabilir yanı yok gibi.


    Ürünü " Kullanan" biri olarak yorumlarım şu şekilde ;


    - Mi 10t Ve 10 T pro arasında kalanlar için arada uçurum farkın olmadığı belli . Dolayısıyla kesinlikle PRO modelini almanızı öneriyorum. Kamera için kesinlikle değecek bir durum var ortada.


    - Telefonun ilk yazılımı yüklü geldiğinden yazılımsal hataların da düzeleceğini düşünüyorum. Kamerasının özellikle gelişmeye açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.


    - 10T Pro'da kullanılan kamera Mİ 10 ve Mİ 10 PRO da kullanılan sensörlerle aynı ve sensörlerle kamera konusunda telefon kendisini oldukça ispatlamış durumda.


    - Özellikle fiyat performans telefonu denmesinin büyük bir nedeni kamera ve işlemciden kaynaklanıyor. İşlemci 2020 modeli snapdragon markaların arasında en iyisi diyebilirim. ( En son snapdragon 865 + çıktı )



    - Ürünü kıyaslarken 10 bin TL ve üstü telefonlarla kıyaslamanın mantığını anlamakta güçlük çekiyorum fakat onlar kadar iyi olduğu için de Fİyat pErformans telefonu dendiğini unutmayalım.


    - GCAM adlı fotograf programıyla iddia ediyorum çok daha etkili ve şaşkınlık yaratan kareler yakalayabilirsiniz ve işte ozaman çekilen fotograflar üst segmentteki fotograflarla çok daha iyi yarışabiliyor.


    - Samsung Note 8 ve son olarak s20 kullandım. Bir çok arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum. S20 de yaşanılan ısınma problemi neredeyse hiç yaşanmıyor. Özellikle S20de fotografla haşır neşirseniz kameradan dolayı çok ısınan cihaz daha fazla çekime müsaade etmiyor ve kendisini soğumaya alıyordu.


    - Arayüz olarak başta zorlandım çünkü note 2 den beri samsung kullanıcısıydım. Fakat şimdi daha alıştım diyebilirim.


    - Telefon ve yazılım tamamen arkada çalışan programların kapanması adına bir sistem kurulmuş. Samsungda yüklediğin her program arkada çalışıyor , deli gibi ram tüketiyor ve batarya kullanımı konusunda büyük sıkıntılar çıkarıyordu. Bunda arkada çalışmasına izin vermek için ayrıca program ayarına girmen gerekebiliyor.


    - Samsung'da beğendiğim fakat mi de göremediğim ekranı ikiye bölme özelliği şuan için bulamadım.


    - Macro kamera koymuşlar bence çok gereksiz. Keşke koymasalarmış. Anlamsız olmuş


    - Amoled ekran ve LCD ekran farkı ile ilgili olarak arka aydınlatmada sanki ışığın azmış gibi bir hissiyatı oldu başta. Onun dışında ekrandaki kontrast tabii daha az bunu hissedebiliyorsunuz fakat ortalama 2 yıllık kullandığımı her telefonda 2. yıl itibariyle amoled yanığı oluşmaya başladı bu da her telefonu sattığımda değerinin altına düşmesi anlamına geliyordu kaldı ki note 8 de şuan ekran yanığı var ve inanın çok rahatsız ediyor. Sanırım Micro LEdin gelmesiyle bu problemlerden de kurtuluyor olacağız .


    - Tema seçenekleri çok zengin kullanmadıysanız tavsiye ederim hem çok içerik var hemde premium hizmetler ücretsiz.


    - Parmak izi yanda olması gerçekten en beğendiğim özelliklerden diyebilirim. S20 de ekran ortasında olan parmak izi okuyucu uzun kullanımda ciddi sıkıntı yaratıyordu. Yandan okuma kesinlikle çok daha kıymetli olmuş diyebilirim.


    - HIz konusunda da beklenildiği üzere oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim.



    Söyleyeceklerim bu kadar bu ürünü alırken 5000 - 6000 bandında olduğunu unutmayalım. Fİyat performans telefonu bu yüzden deniyor. ve MUTLAKA gcam programını 10T PRO için kullanmayı ve özel ayarlarını atamayı unutmayın. Kamerası çok daha iddialı oluyor diyebilirm.



    Aklınıza takılan bir şey var memnuniyet cevaplayabilirim.

    Selamlar,


    Android'e ilk gecisim Xiaomi 10T ile oldu. Bu sistem hakkinda tam anlamiyla hicbir sey bilmesem de, okuyarak 2 haftada bana yeticek bir fikir sahibi oldum. MIUI icin konusuyorum, cok basarili buldum. Bugune kadar iphone serileri ve arada iki sefer blackberry kullanmistim. Son telefonum olan iphone X'i 4500tl ye sattim. Bu satisi daha yeni yaptim zira yeni telefona guvenemedim. Aliskanliklar ciddi esir edebiliyor benim gibi kisileri.

    +

    Ekran konusunda; iphone X'de ekrana 3 sene boyunca isinamadim. Oled teknolojisi kesinlikle benim gozlerime iyi gelmiyor. PWM ekran titresim ve yanik sorunlari azimsanicak handikaplar degil bence. Sahsen IPS, LED/LCD benim tercihimdir -daha iyi bir led teknolojisi cikana kadar-.

    +

    Xiaomi ADB Fastboot Tools programini kullanarak gereksiz uygulamalari kaldirdim. Bazi riskli olanlari da disable/engelledim. Suan 4 gunde bir sarj ediyorum. Daha yogun kullansam sure kisalacaktir ama az da kurcalamiyorum telefonu. Sadece Signal messengerda sesli gorusme yaptigimda 30 dakikada %40 pili bitirdi ve cok isitti. Whatsapp'ta ayni sureler de %4-5 civari pil azaliyor ve cihaz buz gibi soguk. Signal'i de kaldirdim. Telegram'i kuracagim bir ara.

    +

    Cihazdan cok memnunum. Saniyorum daha da ios/iphone almam ipad haric.

    Cihazim Mi store akasyadan alinmadir. Global surumdeyim. Yeni cikan guncellemeyi emin olamadigim icin yapmadim. 12.0.11 israrla beni guncelle diyor. Bekliyorum...

  • mükemmel ürüne dün itibariyle sahip oldum.

  • burammstein B kullanıcısına yanıt

    hangi renk hocam? Aurora Blue ile arka kapaktan birkaç görsel atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10T Lite bekliyorum ama satan hiç kimse yok ne sarı sitede ne Facebook gruplarında.

  • Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    telefon bugun elime ulasti arkadaslar 10 numara telefon tek eksik amoled ekran gibi mi 8 den gectim buna amoled ekran gercekten farkli ips den yurt disindayim telefona 600 euro odedim ama on siparis den aldigim icin 150 euro cash back vardi 450 euro ya geldi telefon bu arada resim kotu cikmis odadaki lambadan dolayi sanirim sari lamba bozuyor resim kalitesini




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 3 Kasım 2020; 23:35:1 >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

    dostum 4 cü günüm telefonda bende ıps ekrana çok kötü bakıyordum fakat. 3 günlük kullanımım ve 144 hz performansını yaşadıkça bosuna feryad ettiğimi anladım amoled ekranda bu keyfi veremeyebilirdi. telefondan memnun olmayı bırak eksik bile söyleniyor. herkese tavsiye ediyorum.

  • Hayırlı olsun arkadaşlar.. Bizde satışa çıksa bile Poco X3 Nfc gibi sükse bir fiyattan gelmez. Sonuçta Mi serisi...

  • Ben de mi 10t pro aldım muhtemelen en geç cuma elimde olacak inşallah.


    İPS ekran olmasını avantaj bilerek aldım evet siyahlar çok çok iyi olmayacak ama seneler sonra ekranda yanma olmayacak. Ekran kırıldığı zaman onarım maliyetleri amoledlere göre çok daha makul.


    Evet amoledlerinde kendilerine göre avantajları var ama bence ips çöp demek büyük hakaret olur öncelikleriniz doğrultusunda karar vermelisiniz.

    İPS için mi10t serisi gerçekten F/p olacak gibi gözüküyor. hong kong da telefonun fiyatı 470 dolar seviyesinde çoğu satıcı bu telefonu yurt dışından 4600-4900 civarı satıyor. Türkiye garantili gelirse 8-9 dan aşağıya olmaz ülkemizde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 4 Kasım 2020; 21:39:48 >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

    hangi renk hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10t 3800 3900 10t pro da 4500 civarı(yurtdışı) gördüğüm kadarıyla.Ips değil amoled olsaydı bu fiyata inanılmaz bir telefondu.Şuanda da çoğu kişinin aklını çelecektir

  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    siyah vardi hep siyah aliyordum telefonlari birde boyle renk aliyim dedim

  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

    Lunar Silver diye geçiyor bu gümüş renk. Bende mavi sipariş ettim yarın elimde olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon geldi hakikaten çok güzel kamera ayrı güzel bu arada kılıf alan var mı tavsiye edeceğiniz?

  • Lite 5g aldım aurora blue. şimdilik iyi gibi. eski gm5 plus kullanicisiyim. Öyle çok büyük bir fark göremedim hız acisindan. pil daha iyi gidiyor yalnızca. 6gb ram 128gb rom var. Kamera ile selfiyle çok isim yok. Plastik kılıfla geldi cam jelatin alacam sadece.
    Lakin resimler iyi gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambaxx -- 8 Kasım 2020; 22:0:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi 10t serisi 12 kasım gününü bekleyin ..
    Xiaomi facebook da 12 kasımı bekleyiniz diyor .

    Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 9 Kasım 2020; 13:28:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışında 600 dolar veya 500 euro fiyatla satılan ürünü ucuza mi alacaksınız sanıyorsunuz. İlla ki uçuk fiyatla gelecek.. Fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde olacak gibi, belki 300 500 lira oynama yapar... Mi 10T Pro 8-9.000 TL (+/-), Mi 10T ise 6.500-7.000 TL (+/-)


    Mi 10T Pro'nun vergisiz mergisiz fiyatı zaten 5.000 5.500 liraya geliyo. Bi sana bi devlete mantığını yürüttüğünde, üzerine ot b.k v.b masrafı ıvır zıvır vergisinide eklediğinde telefonun TR resmi garantili Kazık fiyatı ortaya çıkıyor zaten, 10.000 TL.. TR'e özel illa ki bi miktar düşük fiyatla gelebilir ama çokta bişey beklememek lazım.. Mi 10T Pro almayi düşünüyorum ama Herşeyi fiyatı belirleyecek. İlk satışa çıktığındaki fiyatı daha sonraları satılacak fiyattan kesin düşük olacaktır ama burda tamamen Xiaomi Türkiyenin ne yapmayı seçeceği önemli. Eğer ki zaten Mi 10T Pro'u mağazalarda bile uygun bir fiyatla satma manyaklığıni yaparlarsa deli satar.. Donanım özellikleri güzel ama xiaomi dış malzeme kalitesine ne kadar özen gösterdi o bile fiyatı konusunda önemli.


    12 kasımda hepsinin cevabını alacağız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Kasım 2020; 3:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lite 5g modelini Amazon UK den 271 pounda aldım. Şarj animasyonu ve 1 saatte %100 şarj olması iyi. Yavaş çekim video olayı da güzel. Bluetooth kulaklikla kullanımı gm5 plus a gore daha başarısız zira gm5plusta kulaklikla hem tel hemde kulaklık aynı anda ses ayarı yapılıyordu. Bunda hem tel hem de kulaklık ses seviyesi ayrı ayrı ayar istiyor. Biraz kullanımdan sonra detay verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman tarihi çok saçma. N11 den uyguna bir şeyler bulabilirsem alacağım yoksa hanıma mi10 t pro düşünüyorum. Su an istediğim satıcıda yok mi10t pro. Kendim de mi9t pro kullanıcısıyim. Ben ip7 den geçtim inşallah hanimda da 6s den geçecek. Fakat 11 ine kadar istediğim satıcıya gelmez ise n11 de de fırsat bulursam 12 kasımı bekleyemem herhalde.

    Bazen lansmana özel bazı modeller yurt dışından da uygun fiyata satılıyor. 5500 kere kadar verirlerse garanili düşünürüm. Zira bende mistore çıkışlı 9tpro kullanıyorum. Bootloader twrp falan uğraşmam istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gan140

    Lansman tarihi çok saçma. N11 den uyguna bir şeyler bulabilirsem alacağım yoksa hanıma mi10 t pro düşünüyorum. Su an istediğim satıcıda yok mi10t pro. Kendim de mi9t pro kullanıcısıyim. Ben ip7 den geçtim inşallah hanimda da 6s den geçecek. Fakat 11 ine kadar istediğim satıcıya gelmez ise n11 de de fırsat bulursam 12 kasımı bekleyemem herhalde.

    Bazen lansmana özel bazı modeller yurt dışından da uygun fiyata satılıyor. 5500 kere kadar verirlerse garanili düşünürüm. Zira bende mistore çıkışlı 9tpro kullanıyorum. Bootloader twrp falan uğraşmam istemiyorum.
    11.11 de yok hanıma iPhone mu derken tüm telefonları n1 de baktıktan sonra iyice kararsız kaldım. Çok da dişe dokunur bir şey olmadı bana göre.

    Mi10T pro ya mi9tpro kullanıcısı olduğumdan sempatim vardı. Benim cihaz store çıkışlı geçen sene fiyatlar bu kadar ucmadigindan ve uğraşmak istemedigimden o şekilde almıştım.

    11 sabahı İstanbul mi storelardan 2 sini aradım. 2 Side fiyat bilgisi vermek istemedi. Bende şehir dışı bir store aradım Telefonların12 sindeki lansmandan sonra gelmesinin bir kaç hafta surebilecegini belirtti. Fiyat olarak da net bir şey söylemese de (bilgi gecilmemiş henuz) ben poco f2 den düşük olmayacağını mi 10 ile poco arasında olur herhalde diyince onayladı. 6-7 bandında mi çıkar sorusunu olumsuz yanitlamadi (o arkadaşa ne kadar teşekkür etsem az). Ben de yarını bekleyemedim 256 GB global mi10 t pro yu 4600 e bulunca kaçırmak istemedim ve gözü kararttim aldım.

    Bu akşam eve gelince kurulumunu yaptım. Cihaz akıyor resmen 9t pro dan çok daha akıcı ve hızlı hissiyat olarak. Ekran yenileme hızı da değil olay. Cihaz çok akıcı nasıl diyeyim miui ile daha uyumlu çalışıyor sanki. iPhone lardakine benzeyen haptic touch(dokunsal geri bildirim) gelmiş. Hissiyat üst duzey. Bazı yukarı alt scrollarda sinira üst noktada ulaşıyorsa oradan bir titreşim oluşuyor alt bolgedeyse oradan. 9tpro daki gibi telefon titreşimi gibi değil.

    Kamerayı çok deneyemedim on çok süper değil ama arka akşam evde doğal olmayan aydınlatmada bile çok başarılıydı.

    Gelelim ekrana bana göre always on display kullanmıyorsanız bir ekşisi yok. Amoledli 9t pro yanına koymadiginiz surece bir eksikligini hisettirmiyor. Amoled olmamasından dolayı o kadar eleştirilmistiki ekran olarak beklentim çok dusuktu. Ben fazlasıyla beğendim.

    Şimdilik izlenimlerim bunlar almak isteyene belki bir yol gösterir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gan140 -- 12 Kasım 2020; 2:3:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yambaxx Y kullanıcısına yanıt

    Hocam telefonu nereden aldınız?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.