Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (965. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.819
Cevap
123
Favori
960.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani arkadaşlar demem o ki daha ucuza bulursanız amazon.uk tercih edin film alırken
  • Bluray piyasası sanki daha başlamadan bitti..Bitirdiler el birliği ile..
    DVD falan daha bombaydı zamanında..Ne güzel setler çıkardı..DVD bizim piyasada altın dönemini yaşadı falan ama Bluray ?
  • Benimde gördüğüm kadarıyla bluray film olayı ülkemizde bitmiş gözüküyor.
  • D&R ile alakası ne. D&R film ithalatçısı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz filmler neden Türkiye de satılmıyor? D&R ne halt yıyor hala?

    http://www.blu-ray.com/movies/search.php?action=search&videoresolutionid=2683&sortby=releasetimestamp

    Bazı şeyleri Türkiye şartlarına göre değerlendirmek lazım diye düşünüyorum, bugün bluray olarak piyasaya giren filmler ortalama 50 tl den piyasaya giriyor, 4k blurayler gelse sanırım 60-70den girer diye tahmin ediyorum, kaç kişi alır muamma ben şahsen meraktan 1 defaya mahsus 1 film alırım, zaten türkiyede satışa sunulan 4k bluray player de yok şu an için, bluray piyasasının hali ortadayken 4k bluray türkiye piyasası için ölü bence.. Getirseler de sınırlı sayıda numunelik getirirler diyorum.. Selam ve sevgiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Fazla takip edemedim, blu-ray piyasasında ne sorun var satışlar mı kötü yoksa tedarik mi etmiyorlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalardan kaynaklanan durum daha çok..Korsan bitti tamam ama dahası internet var.Online izlemeler var..İtunes var Netflix var..
    DVD zamanında korsan vardı karşısında..
    Şimdi Bluray 4K karşısından internet var..

    Korsan için para veriyordun ama internet ? Bedava...

    Bence faktörler bunlar..Firmalarda zorla ürünleri getirince ve basit baskılar ile çıkartınca kaçınılmaz son oluyor..

    Dvd varken baskılar güzeldi dergiler gazeteler dvd veriyor idi "bu da önemli bir şeydir".
  • Zootopia da tr olmayacak..Yazık ya.
  • Merhabalar bluraye yeni başladım,
    Satılık blurayleriniz varsa ulaşabilirsiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney Marvel'i listeden çıkardınmı geriye pek bir şey kalmıyor zaten. Çizgiroman uyarlamaları onlarda, animasyonlar onlarda hatta en izlenesi filmler onlarda. Ben ipad veya apple tv alacağım bıktım bu saçmalıklardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisi de. Aslında birbiriyle bağlı konular. Fiyatlar yüksek, satışlar kötü olunca tedarik etmiyorlar. Yabancı şirketler TR Blu-ray satışları raporu alıyorlar. Satışlar çok düşük. Bunun üzerine üretici firma Blu-ray filmlerden TR desteğini kaldırıyor. Starwars'ın son filmi buna örnek. Açlık oyunlarının son filmi Blu-ray olarak gelmedi bile ülkemize.

    Madem öyle, işte böyle diyor adamlar.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Herkes netten indirirse olacağı bu, birde dijital platformlardan parasını verip kiralayan ve satın alan kesim var Apple Tv, Netflix vs. blu-ray satışların dibe vurması normal sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende internetten film indiriyorum arşivimde 1000 civarı film mevcut Nas cihazında depoluyorum ama aynı zamanda beğendiğim filmleri de Bluray olarak satın alıyorum. Yalnız cidden Türkçe altyazı olayı çok saçma olmuş internete düşen filmin bile ertesi gün altyazısı çıkıyor o zaman kimse orijinal almaz ki. Ben gerçi yine Amazondan sipariş vermeye devam ediyorum fakat herkes İngilizce altyazılı veya orijinal dilinde izleyecek diye bir durum yok. Şu cd, kaset olaylarında da vardı önceden hatırlıyorum resmen yurtdışı baskı yurt içi baskı farkı vardı müzik kasetlerinde kapaklarından bariz belliydi kutularından falan. Şimdi bakıyorum da adamlar yurt dışında satılan filmlerin yarısını getirmedikleri gibi bir de getirdiklerine altyazı eklemeye üşeniyorlar. Zaten Pc oyunları da 250 liradan aşağı çıkmıyor böyle giderse yurt dışına abone olacağız film oyun vb. konularda. Şöyle geniş bir arşiv falan yapayım param çok istediğimi alayım deseniz imkanı yok yazık gerçekten yazık. Umarım en kısa sürede düzelir bu tip problemler çünkü sonuçta orijinal filmin ses ve görüntü kalitesi rip versiyonlarından daha iyi oluyor zaten bu internet hızları ve kotalarla bir şey indirmek de mucize o ayrı konu.
  • Hepsi 100TL
    Sherlock Holmes da Türkçe seçenekler mevcut değildir.Diğerlerinde Türkçe seçenekler mevcuttur.
    Indiana Jones 2 disk İngiltere baskısı olup bazı kılcal çizikler mevcuttur.

  • bvs ultimate edition satmak isteyen varsa bana pm atabilir
  • arkadaşlar merhaba

    arşivimin bir bolumunu elden cıkarmaya karar verdım yaklasık %30 luk kısmını ılk etapta elden cıkaracağım buda yaklasık 100 kadar fılm demek
    aşağıdaki linkte ilanımı gorebılırsınız
    https://forum.donanimhaber.com/m_118924689//tm.htm#118924689
    fıyatlar konusunda sıze absurt gelen varsa benım gozumden kacan fıyatları revıze ederım. ılandada belırttıgım gıbı 10-20 arası fılm alanlara %10 20 ve ustu alım yapanlara %20 ındırım yapacagım
    haftasonuna kadar fılm eklıyecegım

    ıyı forumlar....
  • D&R yolumun üzerinde. 1 aydan fazladır dikkat ediyorum. Raflarda hep aynı filmler. Yeni film yok. 1+1 kampanya yapmışlar. Görevimiz Tehlike 3 ile Lucy filmlerini aldım dün. İkisi 40 TL. Kampanya olmasaydı tanesi 40 TL idi. Özellikle LUCY ilk çıktığı günden beri almak istediğim bir filmdi.

    Görevimiz tehlike filminde büyük bir yanılgıya düştüm. Tahmin ettiğim macera değilmiş. Philip Seymour Hoffman'ın oynadığı macera imiş. Serinin neredeyse en zayıf bulduğum bölümü.
  • Önceden de belirttiğim gibi Apple biraz indirse fiyatları online alımlara geçiş yapacağım.Sadece muazzam filmleri alacağım normal olarak..Gerisi hep digital.Artık ben de böyle istiyorum.Ama apple fiyatları biraz sıkıntı.19 liradan başlatıyor.

    Bir de şu var ; mesela Zootopia itunes tercihim olacak.İndiririm öyle de olabilir ama bilmiyorum.Digital olarak satın aldığında indirmek ile arasındaki farkı sadece para vermekmiş gibi geliyor bana ? Tamam yanlış belki ama öyle hissediyorum.
    Filmi indirmiş çok beğenmiş sonrada silmiştim alırım diye..Çıkmayacak işte.Ne yapalım ?

    Evet filmler de satmıyor.Kaç keredir hep aynı filmler 1+1 kampanyada.Hele bazı filmler 1.5 yıldır stokları bitmedi kaç kere 1+1 / 2+1 kampanyası falan oldu ama o filmler bitmedi

    DVD desen son olarak 5 dvd 15 lira ile bayağı bir indirdiler şaştım kaldım.Ama işime yaradı,almak istediğim 15 film almış oldum DVD o kadar kalitesiz ki bakan yok neredeyse..

    Yurtdışından alacaklarım var halen sepette duruyorlar ama artık biraz soğumuş olacağım ki bakmıyorum bile sepete.Bakalım ne zaman alırsam o filmleri.Alacağım gerçekten istediklerim var ama artık son olacaklar galiba.
  • Kısaca nasıl çalışıyor bu sistem; kabaca bir bakayım dedim sanırım blu-ray in görüntü ve ses özellikleri olmuyor filmlerde.
  • Suan en iyi icerik itunes ta gibi gorunuyor. Filimi satin aliyorsununuz hd yada sd olarak muhtemelen ilerde 4k eklenir. Fiyatlar degisken yeni cikan bir film 20 tl iken daha eski bir film 3 tl de olabiliyor. Cok daha az para harciyarak cok daha iyi bir arsiv yapabilecegimi dusunuyorum. Ancak bunda da soyle bir sorun var her izlemek istedigimizde filmi tekrar tekrar indirmek. Bu suan icin nasil cozebilecegimi bilmedigim bir sorun. Zira ulkemizde mevcut akk lar ile ciddi sikinti yasiyacagimiz kesin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.