Şimdi Ara

BioWare, Anthem 2.0 Güncellemesinden Yeni Detaylar Paylaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bioware, bu yılın başlarından beri Anthem'i baştan aşağı yenileyecek büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Az sayıda kişinin projeye katkıda bulunması sebebiyle de süreç epey bir yavaş ilerliyor. Loot sistemindeki değişiklikler Temmuz ayında detaylandırılmıştı ve üç ay sonra Bioware güncellemeden yeni bilgiler paylaştı.
     
    Stüdyo yönetmeni Christian Dailey, Javelin yapılarının yeteri kadar tatmin edici olmadığı yönündeki geri bildirimleri dikkate aldıklarını ve bu konuda değişiklikler yaptıklarını belirtti.
     
    Silahlar birincil ve ikincil olmak üzere yeniden nitelendirildi. Oyunun mevcut Component sisteminin yerini yeni Mod ve Artifact slotları aldı. Yetenekler üzerinde daha kolay ince ayar ve özelleştirme yapılabilmesi sağlandı.
     
     
    Her bir Javelin mech kostümü yetenek ağaçları aracılığıyla seviye atlatılabilir ve bu da ek yetenekler ve pasif güçlendirmeler sağlar. Ayrıca her bir sınıfın benzersiz ve güçlü Artifact'lere erişimi var. Artifact'ler, istatistik değiştiricilerden başka bir şey olmadığı düşünülen Component sisteminin yerini alan yeni bir sistem ve Javelin ve Freelancer'ları birbirinden ayıran süper güçlü teknoloji parçaları. Her Javelin türünün kendi sınıfına göre farklı Artifact'i olacak. Örneğin, Ranger'ın roketatarı Skyfell Launcher'a yükseltilebilecek. 
     
    Kullanıcı arayüzü de daha sade olacak bir şekilde yenilendi ve biraz Destiny'i andırıyor. 
     
     
    Daha fazla bilgiyi blog.bioware.com adresinde bulabilirsiniz.
     
    Güncellemenin ne zaman yayınlanacağını henüz belli değil.



  • Yazık oldu bu oyuna ya ne potansiyeller vardı oyunda keşke ilk başta şöyle hatalar yapmasalardı ve şuanda yapmaya çalıştıkları sistemi de ilk çıktığında getirselerdi tabii hataları ve yükleme süreleri düzletilip getirselerdi belki bambaşka şekillerde görücektik oyunu
  • Destiny 2 gibi olmuş aynı. Bunu kötü anlamda söylemiyorum, Anthem inanılmaz kötü bir oyundu 1 sene önce oynadığımda şimdi en azından bir nebze derinlik katmışlar gibi görünüyor.
  • Çok büyük potansiyeli olan oyun gene harcandı çok yazık oldu. BioWare sen Mass Effect ile uğraş Allah aşkına yap şöyle muhteşem grafikli remake yeterli

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o zaman biraz daha bekleyelim, 2.0 çıkınca oynarız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • F2p olmadan oyuncu çekmeleri artık imkansız. Ve bence yakındır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warframe'deki sisteme benzemiş mod sistemi direk var arcane'leri de artifact yapmışlar .d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.