Şimdi Ara

Cloudpunk'a Kokpit Görüşü Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Ion Lands, hikaye odaklı cyperpunk macera oyunu Cloudpunk için kokpit güncellemesini yayınladı.

    PC oyuncuları artık araç içindeyken klavyede V veya kontrolcüde D-Pad yukarı tuşuna basarak kokpit görüşüne geçebilir ve yeni sürüş deneyiminin keyfini çıkarabilir.

    Güncelleme bunun yanı sıra performans iyileştirmeleri, kontrolcü kullanımında iyileştirmeler ve birkaç seviye tasarımında bazı değişiklikler getiriyor ve apartmanınızı daha interaktif yapıyor. Pizza yemek, akvaryumdaki balıklara yakından bakmak, televizyon izlemek ve retro oyun konsolunda oyun oynamak gibi.
     
    Kokpit güncellemesi PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsollara ne zaman geleceği açıklanmadı.
     
    Ion Lands ayrıca büyük bir hikaye güncellemesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni karakterler, araç oluşturma, opsiyonel yarış işleri ve daha fazlasını getirecek. Belirtilene göre geliştirilmesi uzun sürecek ve ikinci bir oyun gibi olacak.








  • İçimden almak geldi, nedense, yoksa kış indirimlerini mi beklesem?
  • Hocam 26 tl'ye indi zaten, bence alın gitsin.Valla ben yapıştırdım, zaten aylardır ilgimi çekiyordu. Birinci şahıs ve kokpit görünümü update'leri de geldi. Cyberpunk 2077 çıkana kadar akacam :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkçe çıktığı için katkıda bulunmak amacıyla almıştım ilk yayınlandığında. Güzel olup olmamasına bakmaksızın fiyatı uygun olup üstüne birde TR olunca yapıştırıyorum hemen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cyberpunk ve retro evrenine ilgim olduğu ve Türkçe dil destekli geldiği için destek amaçlı aldım ve oyuna girdiğimde büyülendim. Tam bir Blade Runner havası var müzikleri, atmosferi, hikayesi ve her şeyi ile mükemmel bir oyun olmuş fiyatı ise tüm bu saydıklarıma nazaran komik seviyede bu evrene ilgisi olan herkesin deneyimlemesi gereken bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.