Şimdi Ara

Sony Malezya Stüdyosu PlayStation'ın Çok Bilinen ve Çok Sevilen Serilerinden Biri Üzerinde Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment'ın Malezya stüdyosu, PlayStation'ın çok bilinen ve çok sevilen serilerinden birinin yeni oyun üzerinde çalışmak için sinematik ve oyun içi animatör arıyor. Sinematik hikaye anlatımının bir sonraki bölümüne hayat verecek yetenekli, yüksek motivasyonlu ve yaratıcı animatörler ekibe dahil edilecek.

    Malezya stüdyosu, Sony Interactive Entertainment'ın Güneydoğu Asya bölgesindeki ilk geliştirme stüdyosu olarak bu yıl kuruldu. Guerrilla Games, Insomniac, Naughty Dog ve Sucker Punch gibi birinci parti oyunlara sanat ve animasyon yönünden yardımcı olmak amacıyla kuruldular.

    Birçok kişi Sony'nin henüz duyurulmamış San Diego stüdyosuna yeni Uncharted oyununda yardım ettiğine inanıyor. Fakat yeni God of War gibi halihazırda duyurulmuş bir oyun da olabilir.




  • Acaba Sony Killzone ve Resistance serilerini tekrardan canlandırıyor olabilir mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla PS'ye exc. olarak FPS ve Yarış oyunları şart..Bu konuda çok kıtlar..Motorstorm ve Resistance Serisinin gelmesini isterdim..Umarım Naughty Dog'ta yeni bir IP yaratır bu nesil..
  • yine 50 milyonuncu omuz bakış açılı oyun yolda demek

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uncharted 4 için bu oyun Nathan karakterinin sonuncu oyunu demişlerdi. Umarım para ve satış kaygısı yüzünden yeni bir Nathan hikayesi yapmazlar da onun yerine Sully'e ait bir oyun gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.