Şimdi Ara

Digiturk eutelsat kanallari açıkken telefonla konusunca sinyal seviyesi sıfırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Sorunum tam anlattigim gibi. Misal, 77 de lig tv seyrediyorum. Kanalda hic bir sikinti yok normalde. Telefonla konusuyorum kanalda surekli bir takilma ve sinyal seviyesi koptu uyarisi oluyor. Acaba kanalla mi alakali diye denedim. Eurosport, discovery, nat geo vs butun eutelsat kanallarinda ayni sey oluyor. Elektromanyetik bir sorun var ama cozemedim.

    Telefonu elime alip, kilidini acip herhangi bir sey yaptigimda da kanalda yani goruntu ve seste takilmalar oluyor. Ama telefonla konusurken sinyal tamamen gidip geliyor. Normalde sinyal %90, kalite %25-30 larda. Hatta goruntu ve ses takilirken de gelismis ayarlardan bakiyorum, degerler normal.

    Telefonunun kilidini kapatip biraktigimda, 1 dakika icinde kanallar normalde donuyor. Sagem in iq plus kutusu var. Baya ilginc bir problem cunku sadece benim telefonla alakasi yok. Evde kime denetsem ayni seyler oluyor. Dedigim gibi elektromanyetik bir problemden supheleniyorum ama cozemiyorum.

    Digiturk u arasam servis gonderecek, benden 65 tl isteyecek vs.

    Basina boyle bir sey gelen var mi? Tesekkur ederim.



  • Çok ilginç bir durum merakla bekliyorum sebebini. Takip edelim bakalım.

  • Hocam neredeyse tamamen aynı durum bende Türksat uydusunda oluyor, sebebini ben de anlayamadım. Tek fark bende 4g modundayken özellikle mobil veri açınca oluyor bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.