Şimdi Ara

iPhone 7 Plus'i satip Xiaomi Mi 10 Lite Almali miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Baslikta gordugunuz gibi bir ikilem icerisindeyim. Bu iPhone'u yaklasik 4 senedir kullaniyorum ve suana kadar hic sikintim olmadi. Suanlik tek sikintim pilin omrunun az olmasi ancak bu kolay cozulebilir bir sorun. Ancak bu telefon beni daha ne kadar goturur emin degilim. Degistirmek gibi bir fikrim yoktu ta ki iPhone'un 2. el fiyatini gorene kadar. 4 yil kullandigim telefonumun bu kadar para etmesi beni sasirtti ve aklima telefonumu ucretsiz olarak yeni bir model android ile degistirmeli miyim sorusunu aklima getirdi. Anliyorum bu biraz da iOS-Android farkliligi ancak sizin degerli yorumlarinizi almak istedim. Neredeyse hic para harcamadan 4 senelik telefonu yepyeni bir model Android ile degistirebiliyorum. Ozellik olarak Xiaomi cok ilgimi cekse de uzun sure iOS kullanimindan sonra beni tatmin eder mi emin degilim. Yardimci olan, fikrini belirten herkese tesekkurlerimi sunarim, iyi gunler dilerim.








  • Aynı durum iş arkadaşımda da var. 7+'ı var. O da samsung s20 FE'ye halleniyor. Değişim kampanyasıyla telefonunu nerdeyse 4000 tl'ye sayıyolar.


    Ona verdiğim tavsiye, bir sonraki telefon alımında elindeki samsıng 1000 tl etmeyecek ona göre otur hesap yap.

  • sanatairum kullanıcısına yanıt

    Evet haklisiniz ama iPhone 7 Plus beni buyuk ihtimal bir 2 sene daha goturur. Daha sonrasinda pek degerinin kalacagini dusunmuyorum. Suan fiyat olarak cok fazla. Ama hala karar veremedim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.