Şimdi Ara

Eski kitaplar işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde baya bi eski kitap var hem tus kitapları hem de textbooklar.eski basım textbook okumak faydalı olur mu sizce mesela 2013 harrison okunur mu?
    Tus için eski basım tus kitaplarından hiç mi faydanılamaz sizce? Sürekli yeni basımlar çıkıyor ama içerik çok mu değişiyor? 2019 biyokimya almıştım eski basımla aynıydı resmen
    Tus için en eski kaç yıllık kitap kullanılabilir?



  • güncel textbook okumak daha iyidir. ama tus kitapları müthiş önem arz etmez. her dersin %70-80'inini eski kitaplardan öğrenmek mümkündür, tabi her sınav güncel sorular da soruluyor o yüzden tamamen yeterli olmayabilir.

  • Eğer amacın derece yapmak değilse eski kitaplar da iş görür ama her yeni textbookta tus kitapları güncelleniyor. Değişen ya da yeni eklenen tablolar, ilaçlar, genler erken dönemde sorulabiliyor. Ben olsam güncel kaynaklari almaya çalışırdım.
  • Zaten eski diye pek okuyasım gelmiyor ama yeni alma imkanım da pek yok :( bir yandan da değerlendirmek istiyorum.belji de çalışmamak için bahane üretiyorum.tus kitapları çok değişmez mi diyorsunuz? elimde olan eski kitabın yeni baskısını almıştım aynıydı resmen.bi değişiklik varsa bile ben fark edemedim.
    Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
    5'e geçtiğimde bir dershanenin setini almayı düşünüyorum tus için.aslında şimdiden düşünmem erken belki bunları ama çok sene kaybım var o yüzden tus konusunda çok stres yapıyorum.abimden kalan textboojlar tus kitapları falan çok var.bir nevi ön hazırlıj gibi kullanmayı düşünüyorum.ama eski olması motivasyonumu bozuyor.
    Sanırım tus kitaplarının ufak kısımları değişiyor benim gözlemlediğim bu.o da dediğiniz şeyler oluyor sanırım.
    Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Eğer kullanmak isteyen olursa bende datanın eski basım kitapları var sıfır hiç kullanılmamış hepsini kargolayabilirüm isteyen kişiye

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.