Şimdi Ara

Fransa'da Başı Kesilen Öğretmen İçin Halk Sokağa İndi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cool Storm

    Sen 4 kişi yazmışsın ona istinaden 4 kişi yazdım. Kaynağım sensin yani, bu durumda da sallayan sen oluyorsun.



    Alıntıları Göster

    dedim ya okumuyorsun, okusan da anlamiyorsun;


    "yabanci basinda hepsi var hatta 4 tane ogrenci de gozaltinda bu gruba yardim ettigi icin..."

  • Yaptığı saygısızlık ama bunun için yaşam hakkının elinden almasına gerek yok.


    Öğretmen bunu haketmedi ama Fransa bunu haketti. Çünkü bize karşı el altından hem orta doğuda hem afrikada sürekli terör örgütlerini destekliyorlar.


    Bir ülke bir yerlerde teröristleri destekliyorsa mutlaka dönüp dolaşır kendisini bulur. Avrupa Birliği bunu yaşayacak. Birleşik Krallık bunu ve AB’nin daha birçok aptalca hareketini bildiği için çıktı ve kendini güvene aldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit315

    Hiç kusura bakma. İslam peygamberi ile dalga geçen biri suçsuz olamaz. Eğer fikirlerinin özgürlüğünü savunuyorlar ise müslümanların eylemlerinin özgürlüğüne kendilerini hazırlasınlar. Sen kalk düşünce özgürlüğü adı altında 1.5 milyarlık islam ümmetinin kutsalına dil uzat karikatürünü yap sonra saygı bekle. Olur başka isteğiniz?

    Bir de potansiyel kafa kesicimiz eksikti lan oha

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Bakalım forumda bu kafa kesilmesini normal karşılayıp da bu şahsiyetin İslam nefretini haklı çıkaracak ilkel kabile insanları çıkacak mı? Beğenilen mesaja göre çıkmış sanırım.

    Cikmaz mi



    Fransa'da Başı Kesilen Öğretmen İçin Halk Sokağa İndi
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    "işden" yazıp millete eğitimsiz demek ancak memleketimizde olabilen cinsten bir garabet.

  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    iyi onları yazanlar kimlerdi sen ona bir bak önce..

  • FyKy kullanıcısına yanıt

    sen onu bebek katillerine söyle burada içindeki kini kusma.

  • Babus ne diyorsun sen?


    Bebek katili nerden çıktı? Ben neye kin nefret kusmuşum?

    Kafan mı güzel? Ne kullanıyorsun merak ettim.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Telefondan ufacık ekranından yazıyorum ve otomatik sözlük bazen saçma sapan düzeltmeler yapıyor.


    Kaldı ki imla hatasıda yapabilirim devlete resmi yazılı dilekçe yazmıyorum nihayetinde ...


    O yüzden nerden ne çıkarırsam laf ederim buna kafasından bir kurtulun..


    Seninde profiline girer yazdığın bütün konulardaki yazılarını tek tek okur onlarca noktalama virgül imla hatası Bulurum..


    Bak mesela yukarda bulurum sözlük otomatik büyük harf yaptı.. düzelticekmiyim hayır...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Onları yazanlar arasında çok sayıda insan hakları teorisyeni ve aktivisti sayılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 21 Ekim 2020; 14:31:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    herkesin dini kendine saygısızklık yapma.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Saygısızlık yok. Saygım baki. Görüş denir buna. Zaten böyle olduğunu düşünmesem ben de ortadoğu kaynaklı dinlere inanırım. Ama kırmak istemem, değiştirdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 21 Ekim 2020; 14:31:26 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    teşekkürler her görüşü ulu orta yazmak olmaz bu hassasiyet her dine gösterilmeli.Fransa'da Başı Kesilen Öğretmen İçin Halk Sokağa İndi 

  • Fransa,Almanya,İngiltere ve diğer Avrupa ülkeleri...Bugünler daha iyi günler...Sırf ortadoğuyu rahat sömürebilmek için buralarda kökten dinciliği körükleyen,aydın insanların katledilmesine neden olan ve bu kafa kesen zihniyetin bölgeye hakim olmasına en çok siz yardım ettiniz.Ne oldu şimdi?Cehenneme çevirdiğiniz ortadoğudan ve sizin desteklediğiniz cihatçılarla beyni yıkananlar bugün sizin ülkenizde de kafa kesmeye başladı.Ne ekersen onu biçersin demiş atalarımız.Daha çok bu olayları duyarsınız.Siz hala daha bu cihatçıları desteklemeye devam edin...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xeroxe

    Böyle ifade böyle eylem özgürlüğü. ALLAH şehadetini kabul etsin
    Doğru mu okuyorum yoksa burada kafa kesme olayını mi savunuyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit315 kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler yüzünden sizin dininizden insanlar daha çok soğuyor farkında değilsiniz :D Potansiyel ışidli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batinin gecmisi karanlik dolayisiyla onlarin vatandaslarina hersey yapilabilir yani öyle mi ?


    Burada TR de yasayan bir yabanci, bir gayri müslüm, bir Türk ögretmeni dinine laf söyledi diye böylesi vahsice katletse neler olurdu ?


    Yok Ermenistan Azerbaycan a neler yapiyorcular yok bilmem ne bütün dünyada bu gerizekali, sig düsünceli kafalar yükselis halinde. Bence en büyük tehlike bu ! Ayrica kusura bakmayinda Islam dünya dünyasi bu yönünü derhal bir sorgulamayi ögrenmeli ! Inanilmaz bir siddette meyilli olma durumu var.


    Elhamdülillah müslümanim. Alevi - Bektasi ekolüne ve yorumuna mensubum ve inancimi cani gönülden seviyorum. Islam in felsefesi kadar güzel felsefesi olan bir inanc daha da tanimiyorum lakin hangi Islamin ? Emevi döneminin ve Arap geleneklerinin kombinlendigi ve bunun devami olan Sünni Islam anlayisinin degil ! Dediklerim bazi kisilere ya da gruplara agir gelebilir herkesi dediklerimle memnun edeyim diye bir cabam yok acikcasi. Insan vicdani ve merhametinin büyüklügü kadar kiymetlidir. Ne olursa olsun kimse bizimle ayni düsünmek zorunda degil, bizim kutsal gördügümüz sekilde inanmak zorunda degil ve kimsede bu sekilde inanmadigi icin katledilmemeli. Bunu asla destekleyemeyiz. Desteklememeliyiz. Bizim gibi düsünmüyor öyleyse onu öldürebiliriz, katledebiliriz. Yok yahu ?


    Bunun dünya huzuruna ve barisina faydasi ne olacak peki ? Su anda ciddi ciddi Avrupa da Islam antipatisi yine hortlamis durumda ve daha da ileri asamalara gideceginden hic süphem yok. Ermenistan in barbarligini burada akli basinda kimse savunmaz zaten de kardesim konunun Ermenistan la ne alakasi var simdi ? Yok Fransa devleti gecmiste söyleydi, böyleydi. Eeee ? Bundan cikan sonuc nedir ? Fransa nin devleti ile o zaman zulüm yaptigi arenada bütün Islam ülkeleri olarak savasirsin. Islam dini savasta dahi uyulmasi gereken kurallari belirlemistir. Ayetleri rastgele zoraki yorumlayip sacma sapan anlamlar cikarmasin kimse. Cihatci sacma sapan kafalarda bu anlamlari cikarmasin, Islam a aklinca saldirmak isteyen ateist kafalarda. Yok Islam savasi emrediyor yok bilmem ne. Islam sana saldiran olursa savasi emrediyor. Gidip bir siradan vatandasin kafasini koparmakla Islam kurtulmuyor !


    Ben Islam inancini sevmiyorum, benimsemiyorum, peygamberi söyledir, böyledir diyebilir herkes bunda bir sikinti yok. Inanc her seyden önce bireysel bir vicdan meselesidir. Bir noktadan sonra ya inanirsin, ya inanmazsin bu kadar basit. Kendi günahlarimizin sevaplarimizin vs nin hesabini yaradana veririz zamani geldiginde. Ayetlerin nerede ne zaman neyle ilgili olduguna bakmadan, orasindan burasindan alip yorumlamak kolay tabi. Dinde zorlama yoktur demistir yaradan ! Bitti. Ve yüce yaradan dileseydi hepimizi tek tip insan olarak yaratabilirdi.


    Kafamizi bunlardan cok bence kul hakki konusuna yormaliyiz. Islam dünyasinin maalesef ama maalesef üzülerek söylüyorum ki en büyük sorunu egitim ve ahlak sorunudur. Egitimsiz cahil Islam toplumlarinin ekseriyati ne acidir ki ve ciddi bir ahlaki dejenere icindedir. Domuz eti ve kutsallara laf söylenmesine gelince mangalda kül birakmayan ümmet masallah kul hakkina gelince oldukca rahat ! Insanlar birbirlerinin hakkini yemek ve kalbini kirmak konusunda coook ama coook rahatlar. Oysa ki yaradanin bagislamayacagi tek sey kul hakkidir. Herkes herkesi düdüklemenin, kaziklamanin kandirmanin pesinde firsatini buldugunda ve bundan zerrece de rahatsizlik duymamakta. Esas kafayi takmamiz gereken nokta budur.


    Bu tarz igrencliklerin yasanmadigi, bütün insanlarin huzur icinde yasadigi ve bütün farkliliklarin birbirlerinin varliklarina saygi duydugu günleri görmek dilegiyle...

  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    yav he

    telefonun otomatik düzeltmesi çünkü zırchahil sen işten yazıyorsun o işden diye düzeltiyor. Olmadı d ve t tuşları yanyana olduğu için elin kayıyor.

  • Kafa kesenleri savunanlar ,bokunda boğulsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.