Şimdi Ara

Buyurun size Skodanın Müşteri Memnuniyeti ( Lütfen Öne Çıkartın) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
17.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
514 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı durum bir arkadaşta da mevcuttu üzerindeki lastikleri michelin lastikle değiştirerek çözüm buldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanst -- 16 Ekim 2020; 9:28:59 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Aynı olay 2017 yılında çalıştığım şirkete alınan sıfır passat araçta olmuştu. Araba 150 den sonra komple titreme yapıyordu ve söylediğiniz gibi direksiyona da vuruyordu. Kaç sefer yeni balansa rağmen çözülmedi. Wv servislerinde dyno olmadığı ve de onların bu süratlerde araba test etmediği için kavga etmeme rağmen formenleri yol testine çıkarmadı arabayı. Ceza gelirse kendim ödeyeceğimi taahhüt etmeme rağmen bu sürate yol testinde çıkmalarının yasak olduğunu söyleyip reddettiler. Sonra başka bir servise ricada bulundum ümitsizce ve kabul ettiler. Onlarada hız cezası için sözlü taahhüt verdim.

    Formen arızayı görüp yeni araçtan lastik söküp bizim araca takıp deneyeceklerini bazen jantlarda eğrilik olabildiğini söyledi.

    Aracı aynı günün akşamı aldım ve 200 km sürate kadar yaptığım denemede hiç titreme yoktu.

    Bana servisin söylediği sadece araca balans yapmışlar.

    Kendi düşüncem üzerinde balans yaptırdılar. Ama düzgün bir servis aynı sorunu çözdü. Size tavsiyem bu şekilde bir formen yol testine çıksın arıza tespiti yapsın. Birde o şekilde deneyin.





  • Aynı aymazlığı hiç bir Asya, Orta Doğu, Avrupa, Amerika ülkesinde yapamazlar. Ama 30 bin Dolarlık arabaya 2 yıl garanti verilen TR de her istediklerini yaparlar. Lafta müslüman ülke.

    Skoda Almanyaya yazın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer durum başıma geldi. Rota filan soktuk çözülmedi. Enson lastiklerden dendi. Lastikleri kavga bela değiştik. Bi kısmını ben ödedim hatta. Sonra titreme filan gitti

  • İnşallah çözülür hocam sıkıntınız.

  • araç skoda olduğu için normal demişlerdir zira bana 2 kere delinen mazot hortumu için kronik demişlerdi.yıl 2020 mazot hortumu deliniyor yolda kalıyorum 2 kere 2 depo mazot yola akıyor servisin açıklaması beyefendi bu skodalarda kronik.tekrar yazıyorum mazot hortumu delinmesi kronikmiş.mazot hortumu.

  • Titreme hareket halinde mi yoksa dururken rolantide mi var? dururken titriyor ise motor takozlarindan yapar. yolda titriyor ise balans ayari-lastik veya akslardan kaynakli olabilir adam akilli bir rot balans servisine baktirmaniz lazim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sıfır skoda almıştım 2016 da hala kullanırım sıfır sorun bir kez bile arıza ışığı yakmadı bir sorunla karşılaşmadım ilginç gerçekten

  • Daha önce bir Golf’te de takozu çıkartmayı unutmuşlardı. Yanlış hatırlamıyorsam YouTube de videosu vardı. Bence de kontrol ettirin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akislerde sorun olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • motor nedir? 1.0 motor ise titreme normaldir

  • Değişen parçanın da 2 yıl garantisi var diye biliyorum. Yani aracın garantisi bitse bile aynı parça bozuluyorsa garantiden sürekli değiştirmeye devam etmeliler. Ama muhtemelen bu sebeple araç garantisi dolunca sorun birden bire parçada değil de başka bir yerde olarak açıklanmaya başlayabilir:)

  • İşin ehli tamirci de bulamıyorsa arabanın garantisi de devam ediyorsa götür iyi bir expere a - z baktır avukata ver paranı al veya başka bir kodiaq al. Hakkınızı arayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virizon101 -- 16 Ekim 2020; 13:6:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepinize ilgi ve yorumlarınız için teşekkürler.
    Aracı yüce oto genel merkez gözetiminde servise aldılar ve genel müdürlük inceliyor aracı.

    Sonuçtan yine haberdar edeceğim.

    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofrost

    motor nedir? 1.0 motor ise titreme normaldir

    Araç kodiaq d suva 1.0 mi koymuslar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun çıkmaz. Araçta titreme sadece tekerlek veya balans kaynaklı olmaz. Bazen üretim kaynaklı şanzıman ve mil ile ilgili olabilir aks ta olabilir. Aynı Sorunu Focus 3 aracımda yaşamıştım Sorun Tahrik milinde çıktı mil üretim hatalı ama ilk zamanlar belli etmedi araç yürüyüp diğer parçalarda aşınmaya başlayınca sanırım 80.000 km de falandı araçta titremeler başladı. Eğer mil biraz daha problemli olsa ilk günler yakalayacaktık problemi. Ford ile garanti kavgasına tutuşmuştuk bizde zamanında.

  • 2016 model Seat Leon 1.6 tdi kullanmıştım 60.000 den sonra titreme başlamıştı ama ne hikmetse araba her daim tittemiyordu ve bu titremeyi sadece rölantide yapıyordu. Servise defalarca gösterdim fakat normal dediler. Araç 120.000 olduğunda rölantide artık titremede aracın içindekiler dans etmeye başlayınca aracı değiştirdim. 2019 leon tdi kullanıyorum şu an 38.000 de titreme sorunu yok. Bana çözüm bulmadılar ya da bulamadılar umarım sizin sorununuz çözülür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun fakat Yüce oto eline düşerek en büyük talihsizliği yaşamışsınız. Yüce otonun bayisi zamanında babamın parasını peşin ödediği aracımızı teslim etmeden ortadan kayboldu ve Yüce oto hiçbir şekilde ilgilenmedi olayla. Bizimle beraber onlarca kişi aynı şeyi yaşadı.


    O yüzden bunu yapan firmadan çok da bişey beklememek lazım.

  • Konuyu tam tamına bilmeden burada biri konu açmış onun için bir firma kınanıyor çünkü klasik şerefsiz otomotivci gibi bir önyargı var. Bakalım hakikaten konuyu açan kişinin ifade ettiği gibi mi durum yoksa bilmediğimiz detayları da var mı. Bilmiyoruz. Hemen firmaya rezil rüsva demek işin kolayı

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.