Şimdi Ara

vodafone tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • türk telekom ile sözleşmem bitti değiştirmek istiyorum fakat kararsızım maks alabileceğim hız 28 mbps gözüküyor


    vodafonenin 24mbps paketi çok cazip geldi tavsiye eder misiniz




  • Ben 5 senedir vodafone kullanıcısıyım, bana önerdikleri paket 24mbps 70 lira, bende reddettim bakalım yeni teklif verecekler mi, 70 liraya başka alternatife bakarım.
    Kalite olarak sorarsan, ilk bağlandığı zamanlar pingi düşüktü sonra arttı, birde interneti bazen olmuyor, modemi formatlamadan gelmiyor nedense. Tabi bu tarz şeyler bölgesel olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dertsiz başına dert alma, vodafone gibi sorumsuz, personellerinin birbirinden habersiz olan bir firmadan uzak dur, ben dün itibariyle çok şükür kurtuldum, yinede sen bilirsin.

  • İzmir Menemen'de vodafone kendi fiber alt yapısı geldi kendi alt yapısı olduğundan sanırım sabah aradım akşam gelip kurmuşlardı ve sorun yaşamıştım bir ara akşam aradım sabahında gelip sorunu çözmüşlerdi. Çok garipti bence kendi alt yapısı varsa deneyebilirsin. Tek sorunu benim için müşteri hizmetlerine ulaşmak vakit alıyordu. Şimdi taşındığım için iptal ettirmek istedim 1 haftada tamamladılar ve alt yapısı burada olmadığı için cayma bedeli olmadan kapattılar.

  • kesinlikle geçme hocam. rezil bunlar. interneti alalı 1 ay oldu yarım saatte bir kopuyor.arıza kaydı bıraksan da birşey değişmiyor. teknik servisleri filan yok bunların aracı gibi birşeyler. sorun yaşarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armor1991 -- 14 Kasım 2020; 22:53:8 >
  • SOL ile vodofone arasında bariz bir fark var mı , vodofone ile 50 mbit var göya bu değerleri alıyorum ping biraz önce 164 ms idi çok şükür o düzelmiş

    PING ms 50 DOWNLOAD Mbps 3.96 UPLOAD Mbps 4.84

    yer istanbul


    50 mb lik paketin yenilenmesi için 60 tl teklif ettiler ama 50 mbit yok ki ,ne dersiniz sol a geçmek daha mı mantıklı

  • Arkadaşlar geçen hafta eşimin üzerinden bu gerizekalı şirkete başvurarak 100 mbit fiber aboneliği yaptık. Ertesi gün hanım aradı ve “vodafone dan geliyorlarmış” diyince, “vay be 1 günde kurulum oluyormuş” diye geçirdim içimden.

    Sonra anladım ki gelen kişi sadece abonelik sözleşmesine imza attırmış. “Kurulum için başka ekip gelecek” demiş.

    1 hafta geçti gelen giden yok. Bugün genel merkezden bir tanıdık bulduk. Zira müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Yani bildiğiniz aboneliğimle ilgili bilgi alabilmek için araya adam sokuyorum.

    Bugün “port açık değil, 20 gün daha bekleyecekler” diye dönmüşler.

    Şimdi kurulum hizmeti olmadığı için iptal ettirmeye çalışıyorum.

    Sakın bu aptal şark kurnazı şirkete bulaşmayın. Ben şimdi aboneliği iptal etmek için uğraşıyorum.
  • Arkadaşlar vodafone evde internet müşterisiyim ve 2 aydır 0,5 ile 3 mb arası hız alıyorum tarifem ise 24 mb e kadar ve ne teknik ekip geliyor nede müşteri hizmetleri derdimi çözüyor. Gecmişte tüketici hakem heyetine başvurduğumda firma 24 mb e kadar taahüt etmiş ve 2,3 mebagabitlerde bu kaidenin içindedir diye şikayet talebimi geri çevirdi. LÜTFEN BİRİ BURADAN VEYA ÖZELDEN VEYA WHATSAPP DAN AKIL VERSİN YOKSA OLAN AKLIM ŞU KARANTİNA DÖNEMİNDE GİDECEK 05544000646

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz olabilir kullanıcısına yanıt
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt

    Hocam denedim ama hakem heyeti adam sana 24 dememiş 24 e kadar demiş diyerek 1 2 mb internet hızını meşru görüyor. Galiba 24 aylık taahütün bağlayıcılıgı yokmus orada yakamı kurtarma yoluna gideceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz olabilir kullanıcısına yanıt
    Aslında bu konuda da sizi koruyan yönetmelik maddesi var. fakat kesinlikle eminim ki Türkiye'deki hakem heyetleri o yönetmeliği bilmiyor bile. Elektronik haberleşme sektöründe hizmet kalitesi diye bir yönetmelik var. Çoğu kişi bilmiyor o yönetmeliği.
    Bu arada benim size başvurun dediğim yer hakem heyeti değil. Linke tıklarsanız görürsünüz zaten. siz şikayet başvurunuzu yapın en geç 15 gün içerisinde oraya firma cevap yazacak
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam linke bakayım. Hak arayan ki ben hakkımı bilmezken hak talep edeceğim hakkımı koruyucular işinden bi haber olunca çıkmaza giriyoruz. Teşekkürler ilginiz için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.