Şimdi Ara

Şahsi Araçta Maske Takmama Cezası Lütfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Kardeşimle birlikte İzmir'den Aydın İsabeyli'ye Adnanmenderes Üniversitesine şahsi aracımızla diploma almaya gittik. Diploma işlemlerini hallettikten sonra araçımıza binip İzmire doğru yola çıktık maskelerimizi yüzmüzden çıkarıp yanımıza koyduk ve araç ile 5dk ilerledikten sonra Jandarmalar çevirdi. Özel araç içinde aileden olan kişilerin maske takma gibi bir zorunluluğu olmadığını biliyordum bizde maskemizi takmadık ki hava yağmurlu camlarımız bile kapalıydı. Ancak Görevli Jandarma araç içi dahil maske takmanın zorunlu olduğunu söyledi ve bize kişi başı 900TL ceza yazdı. Bu cezaya itiraz edip iptal ettirme şansım varmıdır. Yazdığı evrağa araç içinde olduğumuza dair bişey yazmadılar. Yardımcı olursanız sevnirim 2 kardeşte işsisiz

    evde sadece babam çalışıyor bu 1800TL aile bütcesini çok zorlar




  • Sulh ceza mahkemesine itiraz edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkınızda yazılan idari yaptırım karar tutanağını paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım

  • şahsi araçta tek isem maske zorunlu mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz edin. Mahkemelerden cezanın iptaline ilişkin çok sayıda emsal karar çıktı.

  • Jandarmanin isi zor dogusu,batisi derken siville.ugrasmak mesele. 24 saat mesai iti kopugu geliyor sen benim kim oldugumu biliyormusumcular geliyor ergenler veletler milletvekillileri geliyor. Ceza yazmasa yatarak maas aliyorlar derler.

    Sonrasinda komutanlari tarafindan mobbinge maruz kaliyorlar devlete para lazim sizin ceza makbuzunuz bombos eve gitmej yok bugun haysiyetsiz adamlar diyeni var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camı açıp jandarma ile muhatap olurken aileden biriyle muhatap olmuyorsunuz. O esnada maske yüzünüzde olmalıydı. Sizi durduran jandarma, günde bin kişi ile muhatap oluyor. Maske takmazsanız virüs de kapabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Camı açıp jandarma ile muhatap olurken aileden biriyle muhatap olmuyorsunuz. O esnada maske yüzünüzde olmalıydı. Sizi durduran jandarma, günde bin kişi ile muhatap oluyor. Maske takmazsanız virüs de kapabilirsiniz.

    Güzel bir yaklaşım 👍🏼


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.