Şimdi Ara

2011 Volvo s80 2.0t vs 2014 Toyota Corolla 1.4 d4d :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 Yıldır çeşitli modellerde Volvo kullanıcısıyız 2011 model volvo s80 2.0t 203 araç ve 2016 s80 2.0d 181 hp araç var hadi dedik benzinliyi satalım şehir içi toyota corolla alalım az yaksın dedik volvo e sınıfı corolla c sınıfı eyvallah ama kardeşlerim bir araba bu kadarmı kalitesiz olur köşebaşı dönerken aracın içi boş olmasına rağmen nerdeyse 2. viteste çekmiyor araba araçda tanıtığımızdan aldık 40 bin km bakımlı 0 gibi araç japon denilince ben birazdaha beklentimi yüksek tutmuştum ben aynı keyfi aynı konforu alamıcağımzı biliyordum arada 2 segment farkı var aradaki fark çok bariz açık ama bu kadarda rezil çıkacağını tahmin etmezdim :D bu arada amacım corolla kötülemek değil sadece bu kadar paralar verip karşılığında hiç birşey alamamak sinir bozucu gerçekten yakıt olarak çok güzel araç ısındığı zaman yeterli şekilde gidiyor ama yol sesi olsun tutuş olsun direksiyon hissi olsun gerçekten çok kötü








  • Madem tanıdıktan alıyorsunuz, deneseydiniz ....

  • Denedik az yakıyor diye ilk başta farkına varamadık galiba heyecanla :D

  • Sen dur daha müthiş Japon mühendisliği araç yağ yakmaya başlamamış.   Şaka bir yana zaten Toyota Corolla & H. Civic ve Hyundai Elentra'nın kalite iddiası hiç olmadı en son nesile kadar. Son nesilde de bu iddiayı başaran bir tek yeni Elantra var, daha Türkiye'ye gelmedi. Bu araçlar Amerika & Japon pazarında alışverişe git gel için kullanılan araçlar, normaldir. Hele ki 200 bg araçlardan sonra 90 bg dizele binersen bu hissi yaşaman normal.


    Kalite istiyorsan VW Golf & FF Focus & BMW 1-Audi A3-Mercedes A bakacaksın C segmentte. Gerisi hava.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 8 Ekim 2020; 13:18:38 >
  • İyi de Corolla zaten hiçbir zaman vaaow müthiş kaliteli değildi ki. Alan insan emekli olur genelde, zevksiz, elektrik süpürge sesi çıkaran, düz bir araba Corolla. Sürüş zevkidir falan hep yapay olur. Hissizdir.

  • Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt

    Öyle tabiki dedim ya zaten kalite aman aman olmacağını biliyordum ama bunuda beklemiyordum :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.