Şimdi Ara

Dünyanın ilk akıllı akü desteği rekor kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçmiş yıllarda aracınızın aküsü beklenmedik anda bittiğinde mecburen dolu aküsü ile size akım sağlayacak bir araç sahibi aramak zorunda kalıyordunuz. Bugün taşınabilir şarj teknolojilerinin gelişmesiyle artık aküyü destekleyebilecek çözümler mevcut ve bunlar giderek akıllanıyor.



    HULKMAN Alpha 100 özellikleri ve fiyatı



    HULKMAN Alpha 100 özü itibariyle taşınabilir şarj istasyonu. 32000mAh kapasiteli bataryası ile mobil ve 12V cihazlarınıza uzun kullanım süreleri sağlayabiliyor. 65W hızlı şarj özelliği sayesinde de kısa sürede bataryanızı doldurabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı



    HULKMAN’ın yetenekleri ise akünüz bittiğinde ortaya çıkıyor. 12V seviyesinde kamyonlara kadar varan geniş bir araç yelpazesinin akülerine destek olabiliyor. 4000A pik akım seviyesi sayesinde aküyü canlandırabilen HULKMAN; 3.3 inçlik ekranında çeşitli bilgiler verebiliyor. Özel enerji yönetim yongası aküye göre akımı hazırlayabiliyor ve ürünün soğuk kalmasını sağlıyor. IP65 ile ürün suya da dayanıklı.



    HULKMAN Alpha 100 akü desteği 175$ ve üzeri bağışlarda hediye ediliyor. 20000mAh kapasiteli batarya, 8V destek, 2000A pik akım değeri taşıyan HULKMAN Alpha 85S ise 2 adet olmak kaydıyla 225$ bağış istiyor. 200 bin dolar üzerinde bağış toplayan HULKMAN destekleri Aralık ayında dağıtıma başlayacak.






    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/hulkmantech/the-worlds-1-smart-jump-starter-0



  • Malum kisiye bu sekilde reklam haber yaptirmayin, olmuyor yani olmuyor, zaten aracimizi da yolda birakiyormus...

  • quote:

    HULKMAN Alpha 100 akü desteği 32000mAh kapasiteli bataryası ve 4000A pik akım seviyesi ile aracınızı yolda bırakıyor.


    Hem para vericez hem de yolda bırakacak, olacak iş değil.

  • Aracım yolda kaldı paramı iade istemiyorum,zati özelliği buymuş  

  • Korona sürecinde aracım beklemekten akü bitirdi, buna benzer bir cihaz aldım bigbooster marka ve 2. deneme de çalıştırmıştı. Üstelik bu kadar pahalı da değildi. Ben 299 tl'ye almıştım ama şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.

  • Düşünsene, para verip teknoloji sitesinde haber yaptırıyorsun, editör arkadaş en yazılmaması gereken şeyi yapıyor. Ürünün araçları yolda bıraktığını yazıyor. Böyle bir ürünün gerçekte olmayıp editör arkadaşın bizi trollediğini düşünüyorum. Trollekrem.

  • gereksiz. kaç defa akü bittiği için yolda kalıyorsun? yolda kalsan bile çok tenha bir yer değilse yardım eden olur diye düşünüyorum. eşi dostu ararsın, yakındaysa belki yardım edebilir. veya en kötü çekici çağır çeksinler arabayı.
    şunun için diyorum ürünün fiyatı 225$ buraya gelse 2500 lira olur. 2500'e değmez.

  • Yedek akü taşımak yada bi alo ile tamirci çağırmak çok daha ucuz.
    Extreme durumlar için olabilir.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Çağırdığın tamirci bunu getirecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya çok param var şimdi ben bu aletten 1 tane alayım kalsın bir köşede. Bakarsın 3-5yil sonra akum falan biterse...<br /><br />Biz Türk milletiyiz kardeşim yolda kalmayız. Kime "abi bir el at da şu arabayı itelim" desek biranda herkes yardım eder. 1 çift aku kablomuz yanımızda ise herkes kaputu acar. Kısaca bizim işimize yaramaz.

  • Dünya'da ilk mi?
    Ne kadar ilginc, ben bu ürünle ayni isi yapan ürünü 4 sene önce almistim.
    (ayrica kullanisli bir ürün)

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt

    2 kere akü nedeniyle katlı otoparkın 8. katında kaldım.    İş çıkış saati olduğu için ve herkes asansör sırası beklediği için kimse yardımcı olmadı. İkisinde de 50 TL'ye takviyeci çağırdım. Evet, adamın işi takviye. Bir de kart bastırıp otoparka bırakmış. Sadece takviye işi yapıyor.  İşin kötüsü, takviye için adamın kendi arabasını 8. kata çıkarması lazımdı ve yaklaşık 1 saat beklemiştim otopark boşalsın diye.  


    Hakikaten 2500 TL'ye falan böyle aletler gereksiz. En kral yere takviye için araç çağırsan veya birisi yeni akü alıp taksiye binip gelse bile o kadar para harcatmaz. Hadi o da yok, çekici çağırsan taş çatlasın 200-300 TL alır uzak bir yer olsa bile.

  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

    çok geçmiş olsun hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de piknikte kalmıştım 3-5 araca sordum, takviye kablomuz yok dediler. Bazılarına pek inanmadım. Kablo yıpranmasın diye yalan söylemiş olabilirler. Bir tane karavancı yardımcı olmuştu.

    Ertesi hafta gittim en kalın ve kaliteli malzemeleri aldım ve radyatörcüde alüminyum kaynakla kaliteli bir takviye kablosu yaptırdım.

    AEden bir powerbank kutusu almıştım. 6 Lion pille çalışıyor ve 12V'a kadar verebiliyor. İçine az kullanılmış dizüstü bataryasından çıkardığım pilleri taktım. Powerbank olarak çalışıyor. Bakalım akü takviyesi işine yarayacak mı merak ediyorum.

  • a

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.