Şimdi Ara

Yeni Nesil Dijital Yarışma Programı - GameMortal Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Nesil Dijital Yarışma Programı - GameMortal Nedir?


    Yeni Nesil Dijital Yarışma Programı - GameMortal Nedir?


    GameMortal, oyun camiasına yenilik getirmek isteyen, yeni nesil bir dijital yarışma programıdır. Ödüller, takım oyunları, bireysel oyunlar, speedrun'lar ve eğlenceli içerikler ile doldurulmuş bir yarışma sizleri bekliyor. Hem yarışıp hem kazanmaya var mısın?


    GameMortal, oyunlar hakkındaki her türlü bilgi ve yeteneğinizi konuşturabileceğiniz bir arena ve izleyiciler için de yeni bir soluk olmayı planlıyor. Yarışmacıların, takımıyla hareket edebilmesini, ayrıca ödül oyunları ve bireysel oyunlarda diğer herkesle rekabet içinde olmasını istiyor. Sadece oyunlarda değil, oyunlar dışındaki davranış ve hareketleriniz ile de kaliteli bir oyuncu olduğunuzu göstermeniz bekleniyor.


    Seçilmiş 20 yarışmacının katılacağı GameMortal’da, büyük mücadeleler ve kapışmalar sonucunda yalnızca 1 kazanan olacak ve bu yarışmacı, hem “Immortal” unvanını alarak en iyi oyuncu olduğunu kanıtlayacak hem de 1500 TL değerindeki büyük ödülün sahibi olacak.


    Takımlar:

    Kaos ve Düzen arasındaki savaşta, iki takımda da 10 oyuncu yer alacak. Her iki takımın yarışmacıları da, Checkpoint’e kadar takımını her şekilde desteklemeye ve “Bir takım oyuncusu nasıl olunur?” sorusunun cevabını vermeye çalışacaklar.


    Oyunlar:

    Oynanacak oyunların çoğu sistem dostu ve ücretsiz oyunlardan seçildi. Bunun dışında kalan oyunlardan yarışmacılar sorumludur. Yarışmacılar yeterli ekipmana sahip olmalıdır. Kendisinde bulunmayan ücretli bir oyunu öncelikle yetkililerden, eğer mümkün değilse başka birinden temin edebilir.


    Yeni Nesil Dijital Yarışma Programı - GameMortal Nedir?


    Yarışma Günleri:

    Her yarışmacı, başvurusunu yaptıktan sonra yarışmaya ayıracak yeterli vakti olduğunu onaylamış kabul edilir. Herhangi bir yarışmaya 3. kez katılmayan yarışmacı diskalifiye edilir. Yarışma günleri ve saatleri kayıtlar tamamlandıktan sonra açıklanacaktır.


    Katılma Koşulları:

    GameMortal’a “Kurallar” bölümündeki gerekli şartları sağlayan ve kabul eden, 15 yaş ve üstü her oyuncu başvuru yapabilir. Başvurular değerlendirildikten sonra Asil ve Yedek yarışmacılar seçilecek. Sonrasında kurallar tekrar hatırlatılacak ve kabul ettiklerini beyan eden yarışmacılar sırasıyla takımlarına yerleştirilecek.


    İzleyici ve Destekçiler İçin:

    İzleyici ve destekçilerimiz sohbet etmek ve çeşitli fırsatlardan yararlanmak için Discord kanalımıza gelebilirler. Burada oyunlar hakkında fikirler verebilir, yarışmayı daha iyi hale getirebilmemiz için geri dönüşler verebilir ve favori oyuncunuzu bizzat destekleyebilirsiniz.


    Detaylı bilgi ve katılım için: GameMortal - Yeni Nesil Dijital Yarışma Programı








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.