Şimdi Ara

Trendyol İleri Tarihli Seni Özledik İndirimi Yüklemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
12
Favori
38.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlangıç tarihi 5 Ekim 2020 Trendyolda ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Hesaplarınızı kontrol ediniz.


    Trendyol İleri Tarihli Seni Özledik İndirimi Yüklemiş.



  • çok basit. tinytask diye bi program var, kabaca fare ve klavye hareketlerini kaydediyor. tüm hesapların şifresi aynı bende. not defterine alt alta kaydediyorum tüm mailleri, şifreler aynı olduğu için kolay oluyor. her seferinde bir alt satırdaki maili kopyalıyor, trendyol giriş ekranına yapıştırıyor. daha sonra tarayıcıdan https://www.trendyol.com/Hesabim/IndirimKuponlari adresini ziyaret ediyor. ekran alıntısı aracıyla ekran görüntüsü alıyorum, kopyaladığım mail adresinin ".com" olan kısmını silip kaydediyorum jpg olarak. sonra https://www.trendyol.com/authentication/logout adresini ziyaret edip çıkış yaptırıyorum hesaptan.

    kaç tane mail kontrol edeceksem o kadar döngü yapıyorum. mesela 20 kez bu makroyu tekrarla diyorum. sonra ekran görüntülerini kaydettiğim klasörde mail adresleriyle kuponlarım sayfasını görebiliyorum.

    kaba hatlarıyla bu şekilde. deneye deneye yapabilirsiniz, kodlama bilgisi falan gerekmiyor. benim yazdığım makroyu paylaşayım diyeceğim ama benim ekran çözünürlüğüme, chrome sekmelerinin x,y pozisyonuna göre ayarlı her şey. atsam bile sizde sağlıklı çalışmayacaktır.

    hocam nerde trendyol konusu görsem, o konuda trendyol'u kötülüyorsun ama alışveriş yapmaktan da geri kalmıyorsun, memnun değilsen 30-40 tane hesap açıp sonra o hesaplardaki kuponları kullanıp hesapların banlandıkça trendyol'u suçlayacağına trendyol'u hiç kullanmayarak trendyol'u protesto edebilirsin. ben de trendyol'u pek sevmem ama hesaplara rastgele dağıttığı 100/50, 100/40, 50/25, 75/25 vb. gibi kuponları göz önüne aldığımızda trendyol'dan daha iyisi yok, bildiğiniz daha iyi bir alternatifi varsa biz de onu kullanalım, zaten uygun bir ürün veya kampanya olduğunda hb, amazon, n11, gg hepsini kullanıyoruz. ben sorun yaşamadıkça trendyol kuponları gayet işime yaradı şimdiye kadar, fakat bir sorun yaşadığımızda çözüm konusunda yetersiz kalıyorlar ama diğer e-ticaret siteleri de çok farklı değil..
    arkadaşlar yeni açılan hesaba vitamin kategorisinden 3-5 parça vitamin ekleyince bir kaç güne çek veriyor, bunda sıkıntı yok, çoğumuz biliyoruz zaten, işin ilginç yanı ocak 2020de tek alışveriş yapmış olduğum hesabımda da deneme amacıyla aynı yöntemi uyguladım, yani alışveriş yapılmış eski hesabıma 3-5 tane vitamin kategorisinden ürün ekledim, birkaç gün sonra 75/25 hoş geldin indirimi vermiş, bir çekin altında altın hariç tüm ürünlerde geçerlidir yazıyor, diğerinin altında indirime açık ürünlerde geçerlidir yazıyor, isterseniz sizde bir deneyin

    100/40 tanımlanan hesaplarda veya diğer hesaplarda bu tür kampanya dönemlerinde hesaba giriş yapıp sayfa sayfa ürün aranmaya başlanırsa hesaptan indirim siliniyor. indirim tanımlı hesaplara giriş yapmadan alacağınız ürünleri sepete atıp daha sonra üyeliğinize giriş yapıp siparişinizi anında verin. bu şekilde yaparsanız hesaptaki kuponun silinmesine karşı kısmi önlem almış olursunuz. haa bu demek değildir ki işlem tamam. trendyol kafasına göre şansınıza siparişinizi iptal ederek hesabı banlayabilir. ve bu banlı hesaplara da dalga geçer gibi sürekli seni özledik türü indirimleri gönderir durur.

  • Ben özletmiyorum kendimi. O yüzden göndermemiş.

  • tek bir hesabım var geçen ay ilk önce 100e 25 geldi . ihtiyaç yoktu kullanmadım. sonrada 100e 30 geldi. gene kullanmadım şimdi 100e 40 gelmiş  

  • hareketliperde kullanıcısına yanıt

    Yine kullanma 100/50 gelsin :)

  • 3 hesaba da 100/40 gelmiş hayret. Oran çok iyi gerçekten.
  • kullanılmıyor ki zaten. herşey sözde indirimli. çeki kullan diyorsun fiyat yukarı gidiyor Trendyol İleri Tarihli Seni Özledik İndirimi Yüklemiş. 

    nerde kullanıyorsunuz bu çekleri anlamadım ki

  • baya dağıtmışlar bu sefer ortalık çek kaynayacak

  • Trendyol kupon yuklediginde mail atiyor mu ? Yoksa teker teker hesaplari kontrol mu etmek gerekiyor
  • TY kupon olayında iyice agresifleşti, bu kadar çok dağıtmıyordu sanki

    Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydraman

    Trendyol kupon yuklediginde mail atiyor mu ? Yoksa teker teker hesaplari kontrol mu etmek gerekiyor

    Tek tek kontrol edeceksin, başka bir yolu yok. Ben bunun için makro yazdım 50-60 hesabı otomatik kontrol ettiriyorum bilgisayara :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydraman

    Trendyol kupon yuklediginde mail atiyor mu ? Yoksa teker teker hesaplari kontrol mu etmek gerekiyor

    Tek tek kontrol

  • Aynen o insanı çok yoruyor işte.Dene dene bitmiyor.Yapacak bir şey yok.Öyle kuponlar vermeyenlerde var.Yani bunada şükür.

  • firma iflas yolunda mı?

  • Haydar başa selâm
  • Bunlar da batıyor belli ki, gider ayak ne ciro yaparsam kârdır mantığı bu belli ...
  • 100luk sepet tavsiyeleri alalım...
  • 5 Ekim çeklerin başlangıç tarihi. 5 Ekim'e kadar bir çok ürüne ufak ufak bindirmeler yapılır muhtemelen. Ya da bu sefer daha çok sepette % X indirim görebiliriz. Kuponlar bir hayli fazla duruyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçen sefer 250/1000 silinen tüm hesaplarıma gelmiş. Ayrıca altlimitsiz 25 tl de gelmiş. Haber veren arkadasa teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.