Şimdi Ara

hiç cumaya gitmedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • insanların bildiği veya hesapladığı 7 gün var,hepside kutsal,özel bir günü kutsal ilan etmek ancak cahillerin işi olmalı,günlerde bile ayrımcılık yapmaya çalışıyorsunuz,bu yaptığınızı maymun yapmaz,utanın !


    Not: bunlar kafir işi,her hadis-i şerife inanma çoğu yalan,kutsal kitabımızda peygamberin yaptıklarını takip edin onları yapın diye bir ibarede yok,bu işleri geçin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 2 Ekim 2020; 15:34:19 >



  • Eskiden kitlesel iletişim kısıtlı olması nedeniyle medya oluşturulamıyordu. Mesela halkı toptan bir konuda bilgilendirmek çok zordu. Şu an biri çıkıp televizyondan ya da internetten açıklama yapınca kısa sürede herkes duyuyor. Eski çağlarda buna kitle buluşmaları ile çözüm sağlanmış. Antik Roma'da Kolezyum'larda çeşitli etkinlikler düzenleniyordu ve herkes oraya toplanıyordu. O zaman iktidar dilediği propagandayı ya da duyuruyu yapıyordu. Benzer şekilde de Cuma namazları aynı fonksiyonu sağlıyor. Her erkek gelmek zorunda. Gelince de iktidar gerekli propagandayı ve duyuruyu yapıyor. Bu yüzden diğer vakit namazları evde kılınabilirken Cuma kılınmaz çünkü kılındığı an amacından uzaklanmış olunur. Günümüzde gerek var mı diye sormaya gerek yok çünkü İslam esnek bir din değil. İlk adetler ve kurallar aynen korunuyor.

  • Onu bilmiyorum da aralıksız şekilde islama saldırıyorsun,
    senin ajan filan olduğunu düşünüyorum, bugün bisürü İslam karşıtı başlık açtın sonra hepsini sildin? , umarım bu mesajını emniyet MİT güvenlik güçleri vs görürde


    Dh yönetimi niye böyle adamların dini değerlere, devlet adamlarına saldırmasını müsade ediyorsunuz anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.