Şimdi Ara

TurkNet Zorla Fatura Kesiyor, Hizmet Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam.

    TurkNet kullanıcısıyım, birkaç haftadır internetim yok. Elektrikçi hattın etiketlenmesi gerektiğini söylüyor, turknet ekibi bisim şizofren olduğumuzu iddia ediyor ola ki hattın zaten etiketli olduğunu söylüyor. Artık bu boşlamaya ve alaya alınmaya dayanamadığım için Türk Telekom'a başvurdum.

    Hattının iptali için TurkNet'e internette yazdıklarına birebir uyacak şekilde iptal dilekçesi ve kimlik fotokopisi yolladım. Fotokopi yollamadigimi iddia edip iptal etmediler. Ben de sistemde sorun vardır diyip önce dilekçeye fotokopiyi ekleyip doc formatında, sonra jpg formatında ayrı ayrı tekrar yolladım. Yetmedi tüm bunları dilekçe ve fotokopi ayrı dosyada olacak şekilde yolladım. Hala iptal etmemekte diretiyorlar. Arkadaşlar TurkNet zorla paranızı almaya çalışan bir zorba gibi davranıyor. Bilin diye paylaşıyorum. Bu kadar rezillikten sonra buralarda takılan turknetli arkadaş yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyesOnYou-TR -- 1 Ekim 2020; 20:13:7 >







  • Niye iptal ediyorsun ki Türk telekoma geç üstelik ek 200 lira indirim veriyorlar
  • Başvuru yaptım türk telekoma, şuan vdsl bağlı onlar fiber getirecek. Bu durumda taşıma yapılabiliyor mu? 200tl indirim cayma bedeli olduğunda oluyormuş o yüzden faydalanamıyorum.
  • Dün babama cayma bedelini ödüyoruz demişler sonra ben de teyit için aradım aynı şeyi söylediler. Yine de internette öyle bir şey yazmıyor diye bastırıp şansımı deneyeceğim elbet.
    Vdslden fibere geçerken de taşıma mı yapmam gerekiyor sorunsuz geçiş için? Bilgin var mı acaba?
  • EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt
    Pardon ben yanlış anlamışım özür
  • Aynı durumu bende yaşıyorum iptal için evrak gönderiyorum tiye almıyorlar, 2 haftadır internetim yok. Faturayı ödemeyecem keyifleri bilir. 20-30 fazla verip düzgün hizmet alabileceğim bir platforma geçeceksin.
  • Merhaba, iptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    TurkNetDestek

    Bilgileri pmden gönderdim.

    Hala iptal işlemi başlamadı. Olduğunda konuya yazacağım. Ayrıca Twitterdan da ulaşmaya çalışıyorum aynı yalanı söylüyorlar.
  • EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt

    Merhaba, iptal dilekçeniz sisteme yüklenmiştir. Sözlü onayınızın alınması için önceliğini ilettim. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek iptali gerçekleştirecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.