Şimdi Ara

Türk Telekom'un hatalı işlem rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sorunu neden müşteri hizmetleri çözemiyor da, Twitter gibi üçüncü parti birine ve devletin şikâyet birimine ihtiyaç duyuyoruz? MH kendi seviyesinde bunu çözemiyor ise, kişiye ait iletişim bilgilerini aldıktan sonra üst mercilere neden iletemiyor?

    Ayrıca sorun giderilene kadar yaşanan zaman ve hizmet kaybı kullanıcıya nasıl yansıtılacak, telafisi olacak mı? Günümüzde bir çok kişi telefona mahkum halde çalışabilir durumda, net olmadığında iş yapamaz hale gelebiliyoruz.
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yaşadığım sorun tam da bu.yani harcadığım bu zaman ve eforun telafisi nasıl olacak bilmiyorum. açıkçası olacak mı onu bile bilmiyum...

    boşuna buraya patır patır yazdım hiçbir şekilde ne sağlıklı bir konuşma yapabiliyorum, ne de bu saate kadar mobil veri kullanabildim.kavga dövüş zorla bir şekilde internet erişimim açıldı.

    şimdi ise başka bir devam eden sorun şu hala online işlemlere giremiyorum ya da türk telekom ile ilgili herhangi bir şey yapamıyorum.

    sadece destek twitter'dan ilgili birime ilettik dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 30 Eylül 2020; 22:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2020 arabic telekom mu kaldı ya? Sorunun kısa süre içinde çözülecektir.Bu arada Turkcell operatörlerin bmw'sidir. Porsche daha ülkemize gelmedi.
  • Bir bug'da benim hatta var, faturalıda 20GB tarifesinde olan hattı Prime 40GB'a geçirdim ama normal mh bağlanıyor. Herhangi bir konu için mh aradığımda onca süre hatta beklemek sinir bozucu. Neredeyse 1 ay olacak hâlâ çözemediler. 130 lira öde ama Prime mh bile bağlanama.

    Çok hantallar, şipşak çözüm üretebilmeleri lazım. Onca gündür ne arayan var ne soran.

    Son olarak senin sorunun içinde sürekli rahatsız et onları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Ekim 2020; 1:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT nin mobil uygulaması ve sistemleri hatalı ne yazıkki. Bugün ev interneti tahhütü yenilemek istedim. İnternette kampanya TT Mobilden tahhüt yenilemeye 2ay fatura hediye vs diyordu ama mobil appte o paket yok. Yazdık çizdik ne zaman pakete geçiş yapılacak.
  • Geçen ayın faturasını ödedik. Bugun hattı kapattılar aramaya. Twitterdan makbuzun fotosunu yolladık. Borcunuz gozukmuyo dediler. Hattı açmak için 30 TL istiyor Telekom 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e devam hocam gerisi boştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendim zaten kesinlikle kullanmıyorum kardeşim kullanıyor o da gün sayıyor bitsin hemen taşıyacağız turkcelle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Geçen ayın faturasını ödedikten sonra hattın açılması ve 30 TL açma kapama ücretinin bu ayki faturaya yansıması gerek.

    Hangi akla hizmet 30 lirayı istiyorlar ki? Ayrı olarak ödenebilecek birşey değil ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok ne yapmaya calistiklarindan. Taahhüt bitince turkcelle geçireceğiz. Kardeşime dedim kullanma uzatma taahhütu Turkcell yapalım. Uğraşmak istemedi şimdi bunlarla uğraşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Aynen geçirin hocam. 3 5 liranın hesabını yapmaya gerek yok, en azından adam gibi hizmet alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben zaten yillardr kullanıyorum Turkcell. O yüzden tavsiye ettim. Fiyat uygun diye kullanıyordu. Neden kullanmaması gerektiğini kendisi sorun yaşayarak anlamış oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durumu özet geçeyim sizlere.dün gece desteğe ulaştıktan sonra hemen şikayet kaydı oluşturmuşlar zaten anında mesaj gelmişti.yalnız işin komiği şu benim hattı kapadıklarında hem arkadaşlarım, hem de ben daha sonra başka bir hat üzerinden şikayet oluşturduk sanıyordum meğer öyle bir şey olmamış sadece not almışlar.

    bugün özel bir numaradan sabah arandım hiçbir şey hakkında konuşmadan görüşme bitti, daha sonra 444 üzerinden biri aradı işim vardı açamadım, öğleden sonra mesajla geri dönmemi istediler, döndüm.

    mhyı aradım artık başka bir operatör üzerinden görüşme yapıyor gibi olmuyor numara yazıp bu numara üzerinden işlem yapmak istiyorum diye onaylamıyorum.neyse beyefendi hattıımdaki sorunların giderildiğini söyledi, başka bir sorunum olup olmadığını sordu.

    olayı kısaca anlatmamı istedi.mağdur olduğumu söyledim işimden gücümden daha önemlisi sabrımdan olduğumu belki hasta, belki o an acil bir durumum olabileceğini, belki hayati bir tehlikem de olabilirdi dedim.bir hata yaptıklarını ve ardından hiçbir yöneticinin benimle iletişime geçmediğini, bu hatayı düzeltmek için hiçbir efor sarfetmedikleri söyledim.sanki olayda siz benim müşterimsiniz de ben peşinizden koşuyorum, olaydan itibaren 20 kere aradığımı hiç kimse de çıkıp bu adam sürekli arıyor bir sorun olmasın, hadi sorunu geçtim insan meraktan arar dedim ya.bu ne gamsızlık!

    pr için öyle kenan'ı çıkartmayla olmuyor işte reklama, siz giyim firması değilsiniz ki keşke bu paraları farklı yönde kullansaydınız böyle sorunların olmayacağını söyledim.

    tabi bu dediklerimin arkasından hep haklısınız efendim, haklısınız beyefendiler geldi.haklıyım tabi ki ulan!

    daha sonra son kez yine başka bir özel numaradan aranıp hattımın faturasıza döndüğünü tekrar faturalı olmak isteyip istemediğini sordular.onlara da benim başımdan böyle bir olay geçti, bunun bir daha yaşanmayacağının garantisi var mı, benim güvenim sarsıldı dedim ve görüşme bitti.

    tarifem bitiyor paketimde son kalan haklarımı kullanıp başka limana geçiyorum.bi de hattın içinde para vardı onu da cukkalamışlar, bir hakkım varsa haram olsun bu ibişlere.

    anlayacağınız böyle çok büyük bir ucuz tarife bulmadıkça bu sularda yüzmeyin, gerçi bulup geçtiğinizde de size yar etmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O hattında ki liralar faturalıya geçtiğin için alındı ve faturandan düşecekti. Tekrar faturasıza geçince yüklemeleri lazımdı ve tabiiki yapmamışlar.

    Faturasıza geçiş ücreti diye 30 liramı aldılar ve hatta yüklemediler. Hemde 2 farklı hat için 2 farklı zamanda başıma geldi.

    Senin içinde uygunsa Turkcell'e geç hocam, belki bir tık fazla ödersin ama kolay kolay böyle şeyler yaşamazsın ve yaşasan da haklıysan memnuniyetin nirvana yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz Turkcell kalitesine

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanım haklarım bitsin direkt geçiyorum bu saatten sonra bunlarda bir gram hakkımı bırakmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 2 Ekim 2020; 18:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezalet bitmiyordu! beni bu sefer iznim olmadan faturalıya geçirdiler herhangi bir tarifeye iki gündür yine bunlarla uğraşıyorum.ne kadar karaktersiz bir firmaymış arkadaş anlamadım.

    mhyı arıyorum yetkili biri beni arasın diyorum, not alıyorlar yarın dönecekler diyorlar yine yalan dolan.bu haklar bitsin benim için tt bitmiştir her konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım haklarını kullan bitirmeden aşmadan fatura kesim tarihini geçirmeden taşı hattı taşınmış ol sonra faturaya da itiraz edersin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    aynen öyle yapacağım.ben bu kadar sorunlu bir firma daha görmedim.bunca yapılan hataya rağmen biri arayıp da bir şey demedi, arıyorum herkes topu birbirine atıyor.bana mı denk geldi yoksa sizlerde de durum böyle mi bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.