Şimdi Ara

İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
16.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devlet teknoloji severlerin ucuza teknoloji almasını ister mi hic. Para tatli geldi. 10 gun sonra %200 daha zam yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightWolker

    Nur topu gibi kalıcı bir vergimiz daha oldu.Burda ohhh mohh yazmakla bu işler düzelmez.Herkes tepkisini koysun bak nasıl geri çekiyorlar.
    almayın bu vergileri anında geri çekerler. kdv ve ötvden olmak istemezler ama bu paralara çatır çatır satarlar geçmiş olsun.
  • Ülkenin özeti: https://eksisozluk.com/halk-agir-vergiler-altinda-eziliyordu--3733224



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 24 Eylül 2020; 20:27:27 >
  • Umarım aynı vergi oyunlara da gelir. 500-600 liraya oyun mu olur, bizim milletimiz zengin yapın şunu en az +1000tl, %50 dijital içerik ve eğlence vergisi yapın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başğanlık sisteminin nimetlerinden faydalanıyoruz, halbuki böyle bir kanun çıkartmak için meclisle uğraş filan. Şaaakkkk diye çıktı işte. Varol başğan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP bilgisayar tablet ve televizyonlardan alınan kdv nin pandemi süresince alınmaması için kanun teklifinde bulunmuş. Pek olacağını zannetmiyorum ama olursa iyi olur hem maddi durumu yetersiz evden eğitim alanlar için hemde evde zaman geçiren oyun severler için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi biz yaşımızı aldık bizden geçti ama bu gençler bir imza kampanyası başlatıp çıksa karşılarına “bizim eğlencemizi elimizden almayın bizi kahveye , kötü alışkanlıklara yönlendirmeyin” diyerek. Sonucunu alamasalar blle gündem yaratmış olurlar. Aileler de arkalarında duruşa rüzgar terse eser. Baştaki de gençlerin oyunu almak için bak kaldırdım diye kendine pay çıkartır halbuki koyan da o kaldıran da ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçuyor muyuz genjler?


    İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı
  • vestel yerli konsol yapsın
  • Ben hiç günrükten almıyorum beni etkilemiyor etkilese ne olur kısa süreliğine bir uygulama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanblack02 -- 24 Eylül 2020; 21:51:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Onlar için yaşamak sadece nefes alıp vermek çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sırf bu vergi kısmını düşündüğüm için online anket çözerek amazon kuponu biriktirdim ve series x'i öyle sipariş ettim. şimdilik 210 euro ama 10 kasıma kadar daha kupon ekleniyor. Herhalde toplamda 260 euro falan daha ucuza gelmiş olacak :)
  • Allah'ım özene bezene vermiş belamızı.Daha ne gelebilir ki?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cok şey var söylenecek.. Lakin bizim bu millete ne yapsaniz yaranamazsiniz... Devlet Global dolar kuru ile savaşirken.. halk elindeki Lirasini İHANEt edercesine.. Doviz ile degiştiriyor ? Dolar'dan Eurodan Altindan para kaldirayim diye yatirim yapiyor.. Sonuc Türk Lirasi ezilmekle kalmiyor sürünüyor.. Aslinda kendi ayagimiza sıkıyoruz... ticaret'in nasil yürüdügünü görüyoruz.. Herkes birbirini göndiklemeye calişiyor..Devlet rahat araba ev alsinlar diye TARİHİMİZDE ilk defa ucuza kredi verdi kimisi gitti para cekti Dolara cevirdi.. kimisi euroya ? Yahu sana ev al araba al diye veriyor.. ama nafile. 0,84 kredi faizi iken şimdi oldu 1.50... BİZİM MİLLETE Müstehak... ASLA uslanmayiz..
    2.cisi ekonomiyi albayrak yönetemiyor diyo.. Yahu birader yönetemiyor degil.. Global emperyalistlerin istedigi FAİZİ vermedigi icin Dovizi hortumluyorlar... Ekonomiden anlamayan Herkes oturmuş Yargi dagitiyor.. Hükümet gidince Herşey düzelecek zannediyor.... merak etmeyin..Bati yanlisi bir yönetici gelsin.. Hükümet gelsin.. şimdiki hükümeti cok arayacaksiniz İMF ile anlaştigimiz an.. Döviz saldirilari duracak AMA gelecek 50 senemize ipotek koyacaklar.. SAdece buda degil Üretimlerimize el koyacak.. Onlari durdurup gelin bizden alin diyecek.. yani Anlayacaginiz Arkadaşlar.. 20 sene geriye gidecegiz.. ÜRETİM olmadan... Sadece halka rahat yaşam vericekler.. ama VATAN'i bir bir sömüreekler.. Aslinda cok şey varda.. gülenler olacak küfür edenler olacak...
    Devletin yaptiklarini devletin arka plandaki savaşlarini anlamayan cahillere laf anlatamayacagim.. BEN GÖREVİMİ yaptim. haa Hükümetin Kusurlari varmi var... Halkimizin fedakarlik yapmasini bekliyor.. ama. En büyük hatayi.. Kendilerinin fedakarlik yapmayarak.. herşeyi gariban halktan bekleyerek.. kendi ayaklarina sıkıyor.. hic süphe yokki hükümet bu kafayla devam eder..VERGİ üstüne vergi alirsa 2023'te cok büyük tokat yiyecek... Malesef bizdeki bu vasifsiz.. Muhalefet oldugu sürece.. Kötünün kötüsüne muhtac olmayacka devam edicez...




  • Ülkede alacak olan almasın 2021'i beklesin belki ulan bu vergi böyle kaldı ama insanlar almıyor diyip bir ihtimal düşürürler neyse ben zaten kişisel kullanım için yurt dışından alacağım mantıklı davranın dostlar çünkü satışlar artarak giderse bu sefer kutulu oyuna özel zam yaparlar kutulu oyuna zam gelirse dijital mağza ekstra zam yemek zorunda kalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yıldan sonra da kalıcı olur, geçici vergiler hiç bi zaman geçmiyor maalesef

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:35:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:36:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.