Şimdi Ara

İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
16.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Cok şey var söylenecek.. Lakin bizim bu millete ne yapsaniz yaranamazsiniz... Devlet Global dolar kuru ile savaşirken.. halk elindeki Lirasini İHANEt edercesine.. Doviz ile degiştiriyor ? Dolar'dan Eurodan Altindan para kaldirayim diye yatirim yapiyor.. Sonuc Türk Lirasi ezilmekle kalmiyor sürünüyor.. Aslinda kendi ayagimiza sıkıyoruz... ticaret'in nasil yürüdügünü görüyoruz.. Herkes birbirini göndiklemeye calişiyor..Devlet rahat araba ev alsinlar diye TARİHİMİZDE ilk defa ucuza kredi verdi kimisi gitti para cekti Dolara cevirdi.. kimisi euroya ? Yahu sana ev al araba al diye veriyor.. ama nafile. 0,84 kredi faizi iken şimdi oldu 1.50... BİZİM MİLLETE Müstehak... ASLA uslanmayiz..
    2.cisi ekonomiyi albayrak yönetemiyor diyo.. Yahu birader yönetemiyor degil.. Global emperyalistlerin istedigi FAİZİ vermedigi icin Dovizi hortumluyorlar... Ekonomiden anlamayan Herkes oturmuş Yargi dagitiyor.. Hükümet gidince Herşey düzelecek zannediyor.... merak etmeyin..Bati yanlisi bir yönetici gelsin.. Hükümet gelsin.. şimdiki hükümeti cok arayacaksiniz İMF ile anlaştigimiz an.. Döviz saldirilari duracak AMA gelecek 50 senemize ipotek koyacaklar.. SAdece buda degil Üretimlerimize el koyacak.. Onlari durdurup gelin bizden alin diyecek.. yani Anlayacaginiz Arkadaşlar.. 20 sene geriye gidecegiz.. ÜRETİM olmadan... Sadece halka rahat yaşam vericekler.. ama VATAN'i bir bir sömüreekler.. Aslinda cok şey varda.. gülenler olacak küfür edenler olacak...
    Devletin yaptiklarini devletin arka plandaki savaşlarini anlamayan cahillere laf anlatamayacagim.. BEN GÖREVİMİ yaptim. haa Hükümetin Kusurlari varmi var... Halkimizin fedakarlik yapmasini bekliyor.. ama. En büyük hatayi.. Kendilerinin fedakarlik yapmayarak.. herşeyi gariban halktan bekleyerek.. kendi ayaklarina sıkıyor.. hic süphe yokki hükümet bu kafayla devam eder..VERGİ üstüne vergi alirsa 2023'te cok büyük tokat yiyecek... Malesef bizdeki bu vasifsiz.. Muhalefet oldugu sürece.. Kötünün kötüsüne muhtac olmayacka devam edicez...
    Gelecek 50 yila 5 mutahite ipotek koydurdular zaten dij gucler e falan gerek kalmadi. Halk nankormus, TL kiymeti bilmiyormus :) 5 mutahitin yaptigi tum yid projeleri euro ve dolar bazli olarak duzenlendi sozlesmeleri. Bu milletin a..koyacagiz dediler ve catir catir koyuyorlar sen ve senin gibiler yuzunden.
    Daha cok yazilir da su yazinin ustune ne yazarsam yazayim anlamayacaksin nasil olsa cumlelerine bakilirsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerlikforum -- 25 Eylül 2020; 11:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski mesajlarımı aramaya üşendim. Ama o zamanda söylemiştim o geçici ilave vergi geldi mi gitmez tarzı 2-3 mesaj veeee doğru çıktı.
  • Bu gençlerin hiç mi eğlenmeye hakkı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vergiler,

    Kızlık zarı gibidir beyler bir kere delinince geri dönüşü olmuyor yani :)

    Napsalar eskisi gibi olmuyor .
  • Usta bu vergi artık kalkmazzz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekel2000mavi T kullanıcısına yanıt
    Tam saklambaç oynanacak yer bu yaşta iyi gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. dünya ülkesi diyorduk. 5 olduk sanırım 4 ten sonra saymadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vergi bireysel olarak yurtdışından verilen siparişleri kapsıyor mu? Oyun konsolu sabıkalı ona kesin takarlar da, herhangi bir elektronik cihazda %50 vergi mi kesecekler.
  • Bu vergi kalıcı olur. Yurtdışından gelenlere de getirmeyi bir şekilde yasaklarlar. Şu an eminin telefonlardaki IMEI gibi bir sistem arıyordur maliye ve ticaret bakanlığı.
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Yetmez normal sürüm + 1000 tl olsun, herkesin altında milyonluk arabalar evler, AVM’ler full, yakışmaz bizim milletimize ucuz oyun. Ne öyle fakir gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedo20 kullanıcısına yanıt
    Şu doğalgaz bi çıksın vergilere bir sıfır 0 eklenecek, ÖTV şaha kalkacak zaten😁😁😁😁

    Demek istediniz herhal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı

    Görünce paylaşmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabit hale getirilsin ve pc lere ötv eklensin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.