Şimdi Ara

Dsmart Hizmet Numarası Bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dsmart tv+nternet kullanıyorum. Tv Netflix geldiğinden beri açmıyorum. Klipler bile sansürlü. Sanki ben sapığım da bacak gösterip azdırmamaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum. Sinema kanalında 80 yıllık filmi bile yarısı buzlu yarısı kesilmiş yayınlıyorlar. Nasılsa uydudan tv izlemiyoruz milllenicoma geçeyim dedim. Hizmet no lazım. Dsmart uygulamasında,sitesinde, hatta faturamda ve sözleşmemde bile yok. Çağrı merkezi 20 dk bekleme sonunda ulaştığım eleman da bu bilgiyi vermemiz yasak dedi. Dsmarttan ayrılımıyorum yani.

    Neyse edevlette btkya şikayet edeyim diye girdim. İnternet servis sağlayıcıları sonra dsmartı seçince yazdığını gördüm. Bu bilgiyi de nette bulamadığım için buraya konu açarak paylaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinlikedi -- 19 Eylül 2020; 23:58:55 >



  • Bende DSmart Fiber (superonline) alt yapılı kullanıcısıyım öğleden sonra müşteri hizmetlerini aradım telesekter tuşlayarak sisteme kayıtlı cep telefonuma mesaj attılar ayrıca simdi sana bırakacam linkten üye olup aradığın hepsine ulaşabilirsin.https://onlineislemler.dsmart.com.tr/giris
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt Janissary

    Bende DSmart Fiber (superonline) alt yapılı kullanıcısıyım öğleden sonra müşteri hizmetlerini aradım telesekter tuşlayarak sisteme kayıtlı cep telefonuma mesaj attılar ayrıca simdi sana bırakacam linkten üye olup aradığın hepsine ulaşabilirsin.https://onlineislemler.dsmart.com.tr/giris
    Öncelikle yardımınız için teşekkürler. Bu linkten üye numarası abone numarasını bulabilirsiniz. Ancak dsamarttan ayrılmak isterseniz gereken internet hizmet numarası (8 ile ya da 1 ile başlıyor) bulamazsınız. Hatta çağrı merkezi bile ayrılmamanız için bu numarayı vermemekte, neyse ki edevletten numaraya ulaştım.




  • D Smartın saçma olduğunu bağlattım ilk gün anlamıştım benim içinde faydalı bir yazı oldu :)
  • pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme konusu için teşekkür ederiz. Haberleşme bölümümüze güzel bir katkıda bulunmuşsunuz, sağolun.
  • pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    E devletin neresinde yazıyor bu hocam ?
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Arama çubuğuna dsmart yazınca çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.