Şimdi Ara

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
21
Favori
28.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Kullanıcılara özel hizmetler sunan abonelik sistemi Amazon Prime, Türkiye’ye geldi. Amazon Prime üyelerine Amazon.com.tr’de ve diğer amazon servislerinde özel ayrıcalıklar sunulacak. Amazon Prime aboneliği aylık 7,90 TL olarak ücretlendiriliyor. 30 gün boyunca ücretsiz olarak Prime'ı deneyebileceksiniz. Amazon.com.tr adresinden Amazon Prime'a abone olabilirsiniz.



    Amazon Prime’ın Türkiye’deki avantajları neler?



    Amazon Prime abonelerine özel indirimler yapılacak. Ayrıca “Bitmeden Yakala” kampanyalarına 30 dakika erken erişilebilecek.



    Hızlı kargo seçeneklerinde de avantaj sunuluyor. Ertesi gün teslimat seçeneği ücretsiz olacak ve sınırsız olarak bu avantajdan faydalanabileceksiniz. Aynı gün (akşam) teslimat seçeneği ise bazı ürünler için ücretsiz olacak.



    Ayrıca Bkz.Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye fiyatları belli oldu



    Amazon Prime aboneleri; Netflix benzeri dizi, film platformu olan Prime Video hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Prime Video için ek ücret ödemek gerekmiyor ancak bazı dizilerin son sezonları Prime’a dahil değil.



    Prime Gaming hizmeti de (eski adıyla Twitch Prime) Türkiye’deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Prime aboneleri, Amazon’un ücretsiz dağıttığı oyunları kütüphanesine ekleyebilecek. Twitch’te Prime üye seviyesine yükselecek. Bu sayede Twitch’teki kanallara ücretsiz olarak abone olabilecek.





    Amazon Prime hizmeti oldukça rekabetçi bir fiyatla Türkiye’ye geldi. İlk güne özel olarak çok sayıda üründe Prime'a özel indirim uygulanıyor. Black Friday döneminde çok daha büyük indirimler yapılacak. Amazon, diğer servislerini ve Amazon Basics ürünlerini yakında Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.



    Amazon Prime'ı 30 gün boyunca ücretsiz dene








  • "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur." sözünün ne kadar yalan olduğunun göstergesi. Ne kadar %100 yerli ve milli şirket varsa kendi vatandaşını dürtmenin peşinde. Elin Jeff Bezos'u bile avrupada 6 Euro'ya sattığı pakedi Türkiye'de 89 Cent'e satıyor. Yerli bir şirketin yurtdışında 6 Euro'ya sattığı bir hizmeti veya malı yurtiçine getirdiğini düşünemiyorum, "Avrupa'da verilen hizmeti size getirdik" diyerek bedeli 10 Euro'ya sabitleyip üzerine muhtemelen yıl sonunda vergi affı ile kurtaracağı %18 KDV + ÖTV bindirerek 15 Euro'dan filan satışa sunardı.

    Yapmayın şunu işte, adamlar iyi niyet göstermiş hiç bir şirketin koymayacağı fiyata paket koymuşlar. Hemen ölücülüğe başlamayın. 8 lira seni fakir etmez, adam gibi tek başına kullan dikkat çekme. 5 kişiye kadar kullanma olayı muhtemelen aileler içindir ve konum kontrolü yapılabilir.


    Markete girsen 8 liraya midene gönderebileceğin bir şey bulamazsın, nedir bu aç gözlülük yahu?

    Boş duyar yapmayalım istersen dostum he? Netflix'in SD paket fiyatı 18 lirayken Amazon Prime ücretsiz kargo, dizi/film ve oyun pakedini 8 liraya satışa sunuyor, 2 kere ücretsiz kargoyu kullansan zaten aylık Prime ücretini çıkartmış oluyorsun, diğerleri de yanına kar kalıyor.


    Ayrıca da Türk Hava Yolları'da dünyanın en büyük iştiraklerinden biri ve dünya çapında kampanya yaptığında 3-5 Euro'lara bilet satarken, Türkiye'de "Enflasyonla Topyekün Mücadele" kapsamında yurtiçine 300 liradan başlayan fiyatlarla bilet sattı.


    Turkcell yurtdışında TL karşılığı 100 TL altında kalacak fiyatlara sınırsız internet paketleri satarken Türkiye'de 130-140 liraya 15 GB internet veriyor.


    Üstelik bu iki şirket Türkiye'de piyasayı tek başına belirleyebilen şirketler, yani rakipleriyle yarışabilmek için bu fiyatlara çıkmıyorlar. Kusura bakma da, ekonomimiz darmadağın olmuş durumdayken zam yapanı değil, sürümden kazanma amacıyla da olsa Avrupa'ya kıyasla 5'te 1 oranında daha düşük fiyatla hizmet sunmaya çalışanı savunurum ben.


    Turkcell ve Türk Hava Yolları bu millet sayesinde bu günlere geldiyse böyle zor günlerde de milletine güzel indirimler kampanyalar yaparak borçlarını ödeselerdi.

  • Oldukça iyi fiyat. GG'nin kazananlar klübü ya da Trendyolun eliti için bir dünya şart arıyorlar. Hem bunda video ve gaming de yanında katmerli oluyor. Mis gibi.

  • Bayaaa iyi sonunda amazon tr calısmaya basladı.
    Hala kendi ürünlerini getiremediler ama...

  • Yemin ediyorum 2 gun once musteri temsilcisiyle konusup, yerel fiyatlandirma yapmayi ne zaman dusunuyosunuz, bu kurlarla abone olamiyoruz dedim. Bak hemen kirmadilar sagolsunlar canlarim benim bxhsnsjs super denk geldi ben yapmisim gibi hissettim olsun bxbsbsn

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata ben Netflix i kapatıp geçiyorum direkt prime videoya, zaten Netflix içerik olarak çok boş yapımlar barındırıyor. Ayrıca seneye lord of the rings dizisi Amazon da yayınlanacak büyük bir artı prime video için.

  • Kral

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trendyol, gittigidiyor, hepsiburada, n11 şimdi ne yapacaklar acaba?

  • Süper fiyat hemen abone olduk :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abone oldum gitti. Türkce dublaj yok denecek kadar az ama en azindan seinfeld, married with children, house filan var çerçöple doldurmamışlar. Prime gaming de oyun yok gibi bişey bana bi faydasını bulamadım. Zam gelene kadar ayda 8lira verilir sorun değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime video için daha çok Türkçe dublaj gelicek olması sevindirici bir haber diğer hizmetler de cabası birde Amazon ürünleri gelse tadından yenmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi bir fiyatlandırma politikasıyla girmişler tebrik etmek lazım. Zamanla içerikte zenginleşirse tadından yenmez :)

    Abone olundu

  • Vay anasını bunca zamandır prime videoya 5,99 euro ödedim kendimi enayi gibi hissediyorum şu an ):

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi düşünme sırası diğerlerinde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptim 1 adet prime uyelik simdi Ty dusunsun. Prime filmler diziler birden fazla seslendirme ve altyazi mevcut netflix gore buyuk avantaj. Iki kitap siparis sectim bakalim aksama gelecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hesabı 5 kişiye kadar kullanabilme özelliği var. İsteyenlerle beraber kullanabiliriz, pm atabilirsiniz.

    edit: 3 cihazda aynı anda kullanabiliyormuş. 5 adet profil açılıyor hesapta yanlış anlamışım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrookkiiee -- 15 Eylül 2020; 10:26:29 >
  • Çok iyi fiyatlandırma yapmışlar helal olsun adamlara.

  • Vay be amerikada bile ayni gun ucretli ve aylik ucret $12,99

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Dizi , film nasıl oluyor ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel haber bende hemen abone oldum fiyatda gayet makul ama sene başında fiyatta güncelleme yapabilirler, 9.99tl olur diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch olayı nasıl arkadaşlar deneme süresinde de oluyor mu? Her ay 1 kanala mı abone olabiliyoruz? Karşı tarafa 8 lira mı veriliyor 40 lira mı? Chatte ikonu nasıl alıyoruz eğer oluyorsa. :) Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.