Şimdi Ara

satarken en çok zorlandığınız araç hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • satarken sizi zorlayan, aylardır satamadığınız araç var mıydı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Eylül 2020; 0:28:54 >



  • Mondeo
  • Araç satılmıyorsa fiyatında bir problem vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laguna(2005)
  • Yarım saatte Golf 7 sattım ama 15 günde Scirocco satamadım. Cünkü Golf e herkes binebilir ama Rocconun binicisi belli
  • 2009 grande punto 4 aya yakın sürdü satmam. ciddi bir kusuruda yoktu.
  • Bundan tam 7 yıl evvel o zaman 22 yaşında olan Renault 21 Manager. 6 ay ilanda kaldı. Öyle çürük çarık muayenesiz falan da değildi üstelik fiyatını da uygun tutmuştum. Uzun yola çıktım aktif kullanıyodum rengi, döşemeleri herşeyi tam Managere yakışır şekildeydi. Bu ülkede ikinci el kaygısı gül gibi konforlu, güçlü motora sahip arabaları kullandırtmıyor kimseye.
    Buraya satılmadı diye yazılan her arabanın altına imzamı atarım ki sınıfında güç, konfor olarak rakipsizdir. Evet parçası zor bulunur evet satarken zorlanırsın ama kullanırken de o model ve sınıfta emin olun rakipsizdir.
  • ssangyong kyron vardı 2 ay ilanda durdu en son bayiye sattık kurtulduk
  • C5 vardı 2007, onu zor satmıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia vardı bende İngiltere ye gitmeden önce satmak istemiştim. 2.0 195 beygir 4 çeker olan versiyondu. Yazılım, down pipe intercooler vs sağlam oynayıp 270 - 280 beygir güç veren canavara donusturmustum. Artistlik yapan BMW 3 - 5 leri falan sağlam tokatlamisligim vardı. Düz yolda da tazı gibi gidiyordu. Satana kadar çatladım ama. Birde Audi A6 3.0 Tdi Quattro vardı onda da ciddi zorlandım. Vergiden dolayı olduğunu düşünüyorum bu uzun sürmenin. Dinamikler değişiyor malum. Downsizing (hacım küçültme ama buna rağmen küçük hacimli motordan mümkün mertebe en yüksek gücü alma) su an en büyük trend. Formula 1 arabaları bile 1.6 motor. 😁 Tertemiz, kazasız belasız boyasiz araçlardi ama yine de çok zor oldu satmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sieana 1.2 vardı pederde. Satışa koymadan, satıyoruz demeden satılmıştı :)
    Şimdiki sahibi komşumuz. Geceleri iş çıkışı arabanın yanına gidip -seni alacağım- diyormuş. :)
    Her gün gelip paran hazır abi sat şu arabayı diyordu. Babam da lan al da sus deyip satmıştı. Sonra arabayı kullandıkça çok yaktığını gördü babam bunu söyledi satmadan hatta bize misafirliğe geldiklerinde babam hep şikayetçi oluyordu sienadan. Neyse hâlâ kullanıyor uzun mesafe yapmadan. Bu en kolayı.

    En zoru Renault Megane 1. Zeytin yeşili. Benzinli. O zamanlar sahibinden.com'u bilmiyoruz. El ilanı yaptırıp duvarlara yapıştırmıştım :) 1 ay sonra il dışından galerici arabayı almıştı. Ama şu an çok tuhaf geliyor el ilanı yapmak haha acayip ya. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2008 yılında 0 araç alırken 1997 Uno yu bir türlü satamadık. 5850den ilan vermiştik. Bayii takasta 5500 vermişti, 5500ün üstü her rakamı kabul edecektik. Ama 5250nin üstünde teklif gelmedi. 2 hafta satamayınca bayiiye verdik. Enteresan tarafı onlar anında 6000e satmıştı.

    Bir tane de 2000 sonunda 1997 corolla yı satamamıştık en son bayağı ucuza galeriye vermek zorunda kaldık. 3 ay sonra beni aramıştı . Abi bunların piyasası iyi diyorlar ama satılmadı yahu demişti.
  • 2007 Ibiza Tdi. 4 ayda satabildim.

    93 Serce var bende boyasiz. satmiyorum ama en az 5 kisi almak icin sirada

    Ilginc seyler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.